- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
aman yarebbiiim bu kadar az mi kaldıkKızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek R renklerguzeldir A Alyasena @Egozz Annelik_heyecani @Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
aman yarebbiiim bu kadar az mi kaldık
Bende varim bende bende :)Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek R renklerguzeldir A Alyasena @Egozz Annelik_heyecani @Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Lutfen siradaki benimm hahahaha takvimim bile gittiHakkaten
Sırada ben mi varım şimdi
Lutfen siradaki benimm hahahaha takvimim bile gitti
Evet cnm seni unutmuşum .. e doğur artık bugünlerdeBende varim bende bende :)
aman yarebbiiim bu kadar az mi kaldık
Gunaydin kizlar Bende varim ama bende yarin suni sanci alcam..Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek R renklerguzeldir A Alyasena @Egozz Annelik_heyecani @Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
BenKızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek R renklerguzeldir A Alyasena @Egozz Annelik_heyecani @Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Günaydın
Bütün işlemler tamam, yarın 13:30 da giriyoruz Doğuma
Kızımın kordonu ikinci kat olmuş, inşallah sağ Salim doğar. Heyecanla bekliyoruz kızımızı
aa nasi yani icine mi dogdu cuma günüEvet cnm seni unutmuşum .. e doğur artık bugünlerdebenim 24 görünüyor ama Cuma'ya Doğum olur gibi geliyor .. takvimin bitmesini beklemek istemiyorum
kizlar dogum icin calisma yapio musunuz yürüyüşe falan da cikamadm bn bi kac gündür havalar bozdu
Bende varım doğurmayan takvim bitti ama 40+2 oldukKızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek R renklerguzeldir A Alyasena @Egozz Annelik_heyecani @Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Göğüs ucu olmayanlara aventin göğüs ucu çıkarıcısını tavsiye edebilirim internetten de izleyin çoğu anne memnunGünaydınlar 2.günümüzdeyiz ama benim pek sütüm yok göğüs ucum olmadığı için göğüs koruyucu ile emziriyorum ama onla da pek süt alamıyor gibi bakalım nasıl olacak ...Kesi ağrım Dünkü kadar değil ama var daha ağrı ...Tavsiyelerim göğüs kremimi mutlaka sürün ...Süt arttırıcı şeylere başlayın....bizimki kustu dün bir gece hastanede kaldık 2 takım değiştirdik 3 takım elbise veya üstünü alın yanınıza gerek yok demeyin bizim eve yakındı diye eksikleri 5 dk da getirebiliyorduk...
ben de varımmmm..Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek R renklerguzeldir A Alyasena @Egozz Annelik_heyecani @Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
bilmiyorum ki canım. kucağımda mesela bir anda tüm vücudu kasılıyor bacaklarını çekiyor öyle bas bas bağırıyorCanım biz 18 günlük olduk.
Doktor bize gaz sancıları 20.ci günden sonra başlar demişti. Acaba doymadığı için ağlıyor olabilir mi ?
Benim oğluşun karnında guruldama var ama sancı varmış gibi ağlamıyor hiç.
Sadece acıktığında ağlıyor.
Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?