2017 Şubat Anneleri

Kızlar çamaşırımda leke vardı bide peçeteye geliyo normal mi bıgün çok yürüdüm yoruldum o yüzdenmi acaba kırmızı kan değil koyu kahve

Rabbim sizede yavruna da guc versin hep dualarimda kuzucuk cabucak iyilesr insallah Allahim hic kimseyi saglikla sinamasin..

Kızlar bebegim beş dk emip bir saat uyuyor cok zor degilmi zaten küçük doğdu napcam ben
Cnm kac kg dogdu ki bebegin? Memede uyuyosa burnunu sık ayaklarini gidikla o da ise yaramazsa altini deistir uyanir mutlaka tekrar tekrar aldir memeyi pes etme..Bende cok zorlaniorum gaz cikartirkn ama emzirme yastigima yuzu ters yatiriom yavasca cevirip sirtini sivazliom alisirsin yavas yavas..

BAnyodan sonra bebeklerinizi yağlıyormusunuz. Evetse ne kullanıyorsunuz ?
Bebe yagi da var bende ama su an sadece zeytinyag kullaniom.

Kasıklarımda az sancım var sürekli idrara sıkışık gibiyim tuvaletim geliyomuş gibi sürekli

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu kapmışım Allahım o kadar dikkat eetmeye çalıştım nasıl titriyordum anlatamam hemen hastaneye gittik 2 serum yedim bir sürü antibiyotik. ..Bebeğim de o sürede hep Ağlamış annem dedi....Hastaneden gelince içim sızladı

ben anneme sormustum bunu ilk coxugumda annem eger bebek sadece sizlaniyorsa hemen sadece sudan gececek kadar abdest almalisin ama avaz avaz agluyorsa sadece sag gogsunu suyla guzelce yika fatiha ve ayetel kursi oku ver doymasa da aglamasi durunca hemen dus al demisti ne kadar dogru ama inanin cocukalar hissediyor sanki biz ne zman fingirdemeye baslasak oglum uyanir gunlerdir ac gibi aglardi

Canım ben araştırdım sadece göğsünü yıkayıp verebiliyormuşsun ve bir ezan vakti geçmeden yıkanmak lazımmış ama çok ağlarsa nasıl duşa giricen tabi

15 şubatta kızımı normal doğumla kucağıma aldım doğum yapmayan arkadaşlar nefesi alırken 4 saniyede verirken 8 saniyede verin doğum öyle anlatıldığı kadar da zor değil
gozunuz aydin olsun.nefes onemli zaten .masallah de herkese de anlatma canim kolay gectigini

Gün gün değişiyor benim de kızım huzursuz bugün felak nas okudum puhur yaktım belki düzelir inş . Sancısı geliyor uyanıyor hiç uyumadı bende de gaz var çıkara çıkara bitmedi . Acaba sabah yedigim yeşillikler mi yaptı dereotu nane yeşil soğan maydonoz yedim . Bugün yediklerimi düşünüyorum da gaz yapacak birşey yemedim

Can'ım Allah yardımcın olsun Allah şifa versin neyi bar yavrunun

kizlar bu sabah bebegimize kavustuk cok şükür cok sancili bir normal dogum oldu ama gecti cok şükür.. bgn de hastanedeyiz bakalım su an tek sıkıntımız emizrme sekeri dusmesin diye mecburen mama verdik bi kac gun boyle idare edicez sanırım.hem bn de bu surecte kendimi toparlamis olurum sutum var ama az bebek emmiyor emse de doymuyor bn daha cok stres oluorum.. bakalim insallah cogalir..ayrintilari yine yazarim bekleyen arkadaşlara kolaylik diliyorum dua ettm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…