- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Sana bişey söyleyeyim mi? Şu açıdan bak bu konuya.mesela benden daha şanslısın şuan. Sağ salim doğmuş bebeğin ve 1 haftaya kucağında olacak . Ben daha o aşamaya gelecek miyim allah izin verecek mi bilmiyorum. Ben de sabahlara kadar yeğenlerime baktım. Hastalığında sağlığında. Canımdan da çok sevdim hepsini. Ama anneliğin içgüdüsü bambaşka. İşk bebeğim benim de.ve Ben hiç bi bebek için bu kadar endişelenmedim acaba bişey olacak mı diye... Sen annesisin İnan daha iyisi yoktur bebeğin için bu hayatta.Yapılması gerekenin en iyisini yaptığından o yüzden eminim. Başkalarına gelince... biraz volüm yapsan:))) bebeğin için yap bunu. Sana ihtiyacı var onun milletin lafıyla Sabrını tüketme. Sabrın bebeğinin hakkı çünkü. Korkak tavuklar bile mesele yavruları olunca Şahin kesiliyo yahu:)Acemi de değilim canım ya ilk bebeğim ama 3 yeğenimin doğumundan itibaren herseyinde yanındaydım ve 3 ünde de ayrı şeyler yaşadık ilkinde kalsiyum eksikliği kuvezde yattı ikinci sarılıktan 3 . Ude şekeri düştü ve onu da ben yine mama vererek kendim komaya girmesini önlemisim Dr öyle demişti yanı bi çok şeylerde bilgim var ama işte yavrum tam salgın var ortada ona denk geldi bide kendim de hastaydım gelene de hemen verdim kucağına fln oldu ama milletin boş Boğazligi beni bunaltti
Kötü olmuş benim de yeni geçmeye başlamıştı sagdigim için yine aciyo bı kaç gündür evet doğduklarinda yapılıyor k vitamini aşısı inş seninde 2. Doz olur sorun çıkmaz biraz daha geçsin herşey daha düzene girecek inş
Canım emdikten sonra sagdigin süt 25 CC diyosun bence de daha emdiği de var yetiyodur sen doğuma yakında hep böyle telasliydin şimdi de öyle :)
Aynı benim yaşadıklarımın bir benzeri..bugün bebeği koltuğun kenarına kadar çekmiş..korkudan wc gidemiyorum..eşim geç geliyor..kreşe yarım gün gönderdiğime pişmanım..kızınca pişman oluyorum o da çocuk diye..annem babam çok şımartıyor üzülmesin diye..ne yapacağımı şaşırdımBenim kizim 3.5 yasinda ve ben zor bela bebegi emzireyim derken o da bi kosede bagirarak agliyo.. Gece bebek yatakta avliyor kizim sariliyor gitme yanina bosver diyor gidemiyorum. Her an bi kriz yasiyoruz. Annem kizimi uyarsam kiziyor karisma ona diyor. Ben bebege zarar gelecek diye odum kopuyor. Bi yandan da kizimla ilgilenemiyorum diye uzuluyorum. Ne yapacagimi sasirdm.
Bebekle ilgili en ufak uyarsam hemen dudaklqrini bukup ezilip buzulup agliyor ya ona da icim aciyor ama napayim. Soyle 2 3 aylik olsalar belki rahatlariz. En cok da gider agzina bisi sokar ya da tutup kucagina almaya calisir diye korkuyorumAynı benim yaşadıklarımın bir benzeri..bugün bebeği koltuğun kenarına kadar çekmiş..korkudan wc gidemiyorum..eşim geç geliyor..kreşe yarım gün gönderdiğime pişmanım..kızınca pişman oluyorum o da çocuk diye..annem babam çok şımartıyor üzülmesin diye..ne yapacağımı şaşırdım
Benim 8 gunluk oldu cnm. Hmm su an 40cc ile doyar bence ya. Bide emerse dha cok cikar makine hepsinj sagamiyor biliyorsun en az 60cc vardir da o kadar cikiyordurruzigarr canım senin kaç günlük oldu bi de benim anca ikisinden saginca 40cc falan çıkıyor doymuyor mu bebis bu arada 4 gunluguz
canım bana enjektöre koy ver kendi emerek çeksin memeden de çeker o şekilde demişti tanıdık bi hemşire kasikkasıktan iyi olur hazırla her seferinde temiz enjektörle çek ver bende ilk günler süt yokken öyle yaptım basmama gerek kalmadan içiyordu kuzum 10 yada 20ser cc ye kadar veriyordum ilk hafta her istedigindeiste ben:) bn mama verdim ilk zamanlar smdi mama ve sagdigim sutu birlikte veriorum silikon uc denedim wee marka azcik tuttu ama emmedi avent aldim uarin gelecek ama bgn söyle bi sey oldu saglik ocaginda hemşire birlikte deneyelim dedi ve cok güzel tuttu oglum dmek ki biz de tutturabiliriz.. ama daha evde demene cesaret edemedim korkuorum tutmayacak yine diye..bi de biberon kullanma dedi silikon mans kaşığı aldim biraz denedim ama cok ağlayinca yine biberona döndüm.yarin sabh hem meme hem de kasigi tekrar denicem. istersen sen de bi saglik personelinden destek al..
al bnden de o kadar bebegin yaninda kim kalacak mevzusundan bile herkes gerildi bir an once alisaym de herkes kendi hayatına dönsün istiyorum
Bizim iki gündür sarı ve pütürlü döndü sadece anne sütüyle mi besleniyor Bebiş mama ile beslenince kaka rengi ve kıvamı farklıymışcanım benimkide öyle birde kakası yeşil renkte ishal gibi onada kafam takıldı.
begenndn demek ucu inş. bnde de ise yarar.. bnmki de o kadar içiyor nasil verxez kasikla bilmem...ozsuu ayni ben bide:) yasadiklarini birebir yasiyorum. Avent silikon uc aldim bugun geldi. Hem meme ucu yarama iyi geldi hem gunde 2 kez emzirebildigim zamanda emebiliyor. Ama biberona devam malesef. Ben 60 70 cc sutu kasikla veremem hele gece 80 iciyor:) bizimki de 1 haftalik ama mide genis heralde cok iciyor.
yummyysweets benim oglumun da gobegi kanli hafif. Dr biraz nemli dedi. Baticonla silmeye basladim uzerine gazli bez koyuyorum ama endiseliyim. Ben duzelir diye umuyordum sen boyle deyince kafam karisti kotu ne olabilir ki canim? Bizim daha dusmedi gobegimiz.
cnm bebegin kac kilo dogdu ve bir haftada ne kadar oldu kilosu. bgn hemşire biberon verdikce midesi genisler demişti sanırım bizimkilerin midesi genişledi bayaozsuu ayni ben bide:) yasadiklarini birebir yasiyorum. Avent silikon uc aldim bugun geldi. Hem meme ucu yarama iyi geldi hem gunde 2 kez emzirebildigim zamanda emebiliyor. Ama biberona devam malesef. Ben 60 70 cc sutu kasikla veremem hele gece 80 iciyor:) bizimki de 1 haftalik ama mide genis heralde cok iciyor.
O kadar olma sağlıklı olması en önemlisi yoksa böyle kendine de bebeğine de zarar yanı :)Ama o sütü tekrr almıyor canım onu dha sonra veriyorum .. Ben aşırı pimpirkli yim :)
İyiye gidiyor canım dün oksjinden fln da cikarmis Dr u bi sıkıntı olmadı dedi bugün filmine bakıp cikarabilirim dedi bakalımİnşallah kuzum . 2 3 aya gecmiyirmus göğüs yaraları. İnşallah geçer hemen.
Senin meleğin nasıl . Hafta sonu çıkacak değil mı canım.
Ins sizin de gecicidir cnm takma kafana. Bizim gece dustu:) saglik ocagindaki ebe baticonu iyice gobege yedir demisti 2 gun yaptim hem kan gitti hem gobek dustuDüşmediği için olabilir sizin ki canım. İnan tam bilgili değilim bende . Ama düştükten sonra hala kanlı odası sıkıntılı . Bakalım yarın sorarım senin içinde bilgilendiririm seni de
2800 dogdu 1 haft sonra 2900 oldu. Arada sivi kaybi ne kadar oldu bilmiyorum canm ama dr cok iyi beslenmis dedi. Seninki?x
cnm bebegin kac kilo dogdu ve bir haftada ne kadar oldu kilosu. bgn hemşire biberon verdikce midesi genisler demişti sanırım bizimkilerin midesi genişledi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?