2017 Şubat Anneleri

Sana bişey söyleyeyim mi? Şu açıdan bak bu konuya.mesela benden daha şanslısın şuan. Sağ salim doğmuş bebeğin ve 1 haftaya kucağında olacak . Ben daha o aşamaya gelecek miyim allah izin verecek mi bilmiyorum. Ben de sabahlara kadar yeğenlerime baktım. Hastalığında sağlığında. Canımdan da çok sevdim hepsini. Ama anneliğin içgüdüsü bambaşka. İşk bebeğim benim de.ve Ben hiç bi bebek için bu kadar endişelenmedim acaba bişey olacak mı diye... Sen annesisin İnan daha iyisi yoktur bebeğin için bu hayatta.Yapılması gerekenin en iyisini yaptığından o yüzden eminim. Başkalarına gelince... biraz volüm yapsan:))) bebeğin için yap bunu. Sana ihtiyacı var onun milletin lafıyla Sabrını tüketme. Sabrın bebeğinin hakkı çünkü. Korkak tavuklar bile mesele yavruları olunca Şahin kesiliyo yahu:)

İnşallah kuzum . 2 3 aya gecmiyirmus göğüs yaraları. İnşallah geçer hemen.

Senin meleğin nasıl . Hafta sonu çıkacak değil mı canım.

asuuuman canim benim 8 gun oldu sezeryan olali. 4.gune kadar yataktan kalkarken zorlandim bi tek onun disinda hic agrim olmadi. 4. Gunden sonra yataktan kalkarken de hic agrim yok cok sukur. Su an gayet iyiyim ama iste kimi dr.un dikisi farkli oluyor fazla sikmistir ondan agriyor olabilir

Aynı benim yaşadıklarımın bir benzeri..bugün bebeği koltuğun kenarına kadar çekmiş..korkudan wc gidemiyorum..eşim geç geliyor..kreşe yarım gün gönderdiğime pişmanım..kızınca pişman oluyorum o da çocuk diye..annem babam çok şımartıyor üzülmesin diye..ne yapacağımı şaşırdım

Bebekle ilgili en ufak uyarsam hemen dudaklqrini bukup ezilip buzulup agliyor ya ona da icim aciyor ama napayim. Soyle 2 3 aylik olsalar belki rahatlariz. En cok da gider agzina bisi sokar ya da tutup kucagina almaya calisir diye korkuyorum

yummyysweets benim oglumun da gobegi kanli hafif. Dr biraz nemli dedi. Baticonla silmeye basladim uzerine gazli bez koyuyorum ama endiseliyim. Ben duzelir diye umuyordum sen boyle deyince kafam karisti kotu ne olabilir ki canim? Bizim daha dusmedi gobegimiz.

ruzigarr canım senin kaç günlük oldu bi de benim anca ikisinden saginca 40cc falan çıkıyor doymuyor mu bebis bu arada 4 gunluguz

ruzigarr canım senin kaç günlük oldu bi de benim anca ikisinden saginca 40cc falan çıkıyor doymuyor mu bebis bu arada 4 gunluguz
Benim 8 gunluk oldu cnm. Hmm su an 40cc ile doyar bence ya. Bide emerse dha cok cikar makine hepsinj sagamiyor biliyorsun en az 60cc vardir da o kadar cikiyordur

canım bana enjektöre koy ver kendi emerek çeksin memeden de çeker o şekilde demişti tanıdık bi hemşire kasikkasıktan iyi olur hazırla her seferinde temiz enjektörle çek ver bende ilk günler süt yokken öyle yaptım basmama gerek kalmadan içiyordu kuzum 10 yada 20ser cc ye kadar veriyordum ilk hafta her istediginde

kizlar dogumdan bu yana ishalim ilk basta dojtorun verdigi kan hapi yapti sandim su gibi fiskiriyordu ama simdi ilaci kullanmadigim için ondan olmadigini anlıyorum bildigimiz ishal gibi değil sanki böyle ilacli seffaf kivamli biraz da kanli gibi geldi sanki az once wcye gittigimde.. bi turlu tam olarak cikaramadigimdan cok rahatsız edior beni var mi böyle bi durum yaşayan...

ay be
begenndn demek ucu inş. bnde de ise yarar.. bnmki de o kadar içiyor nasil verxez kasikla bilmem...

Düşmediği için olabilir sizin ki canım. İnan tam bilgili değilim bende . Ama düştükten sonra hala kanlı odası sıkıntılı . Bakalım yarın sorarım senin içinde bilgilendiririm seni de

x
cnm bebegin kac kilo dogdu ve bir haftada ne kadar oldu kilosu. bgn hemşire biberon verdikce midesi genisler demişti sanırım bizimkilerin midesi genişledi baya

İnşallah kuzum . 2 3 aya gecmiyirmus göğüs yaraları. İnşallah geçer hemen.

Senin meleğin nasıl . Hafta sonu çıkacak değil mı canım.
İyiye gidiyor canım dün oksjinden fln da cikarmis Dr u bi sıkıntı olmadı dedi bugün filmine bakıp cikarabilirim dedi bakalım

Düşmediği için olabilir sizin ki canım. İnan tam bilgili değilim bende . Ama düştükten sonra hala kanlı odası sıkıntılı . Bakalım yarın sorarım senin içinde bilgilendiririm seni de
Ins sizin de gecicidir cnm takma kafana. Bizim gece dustu:) saglik ocagindaki ebe baticonu iyice gobege yedir demisti 2 gun yaptim hem kan gitti hem gobek dustu

x

cnm bebegin kac kilo dogdu ve bir haftada ne kadar oldu kilosu. bgn hemşire biberon verdikce midesi genisler demişti sanırım bizimkilerin midesi genişledi baya
2800 dogdu 1 haft sonra 2900 oldu. Arada sivi kaybi ne kadar oldu bilmiyorum canm ama dr cok iyi beslenmis dedi. Seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…