2017 Şubat Anneleri

BiZde öyleyiz. Sütümde çok az. Milupa kullandım bende. Dr SMA kullan dedi. Şimdi ondan aldım. İnşallah en kısa zamanda düzelirler. Sabah beri ses kalmadı ağlamaktan.

Bende 30. günde bittim gibi. Akşam bende abdestimi alırım. Sizin bebeğiniz dişlimi doğdu. İlk kez duyuyorum.

Ayyy sağol canım Allah razı olsun şu bu haftayı nasıl geçirdim gel bana sor ama çok şükür Rabbim sağlıcakla kavuşturdu yavrumla Mevla'm kimseye evladiyla böyle ayrılıklar vermesin meleklerini korusun inş

BiZde öyleyiz. Sütümde çok az. Milupa kullandım bende. Dr SMA kullan dedi. Şimdi ondan aldım. İnşallah en kısa zamanda düzelirler. Sabah beri ses kalmadı ağlamaktan.
Evolvia yi duydunuz mu kizlar? Keci sutundenmis dr.lar turkiyeye gelen son mama oldgu icin onu oneriyorlarmis

Evolvia yi duydunuz mu kizlar? Keci sutundenmis dr.lar turkiyeye gelen son mama oldgu icin onu oneriyorlarmis
Keçi sütünden olan GOLDEN GOAT diye biliyorum. oda keçi sütü olduğundan çok pahalı. Evolviayı bilmiyorum. SMAyı kullanalım bundada şikayetimiz devam ederse onlarıda deneriz.

Keçi sütünden olan GOLDEN GOAT diye biliyorum. oda keçi sütü olduğundan çok pahalı. Evolviayı bilmiyorum. SMAyı kullanalım bundada şikayetimiz devam ederse onlarıda deneriz.
Kizmda sma kullanmistim. Sekersiz fln daha iyi gelmisti bana.

Sevgili şubat anneleri
hepiniz doğum doğum yaptiniz
Fakat ben henüz doğum yapamadm
Mart i görmm diyodm ama gorduk
Dün doktora gittim 3200 olmuş kuzum
Sıkıntısı yokmuş herşey yolundaymış
Pazartesi tekrar gidecez pazartesiye kadar doğurmazsam gün vercek o gun gidip suni sancıyla doğuracağımi söyledi sekreteri.artik kilosu musaitmis inşallah kolaylıkla gelir kuzum
38+2 yiz bugun
Sizinle cok zaman geçirdim beni araniza aldığınız ucun cok teşekkürler
Yine şubat annelerine takılacam deneyimli annelesiniz sonucta
Görüşüruz

Loveali bak kiz kavuştun yavruna allahım ayırmasın bidaha.hicbir anneyi ayırmasın yavrusundan amin. TuRuNCu nün yavrusu nasıl oldu bilen Var mi. Durumu nasıl ameliyata girmişti.

Bana da zorla Annem yediriyor süt olsun diye gebelikte 5 kilo aldım doğumda verdim ama sanırım şimdi sütüm az diye bayağı kilo alacağım
banada birileri yedirse keske belki daha az yerdim.

esin cocugu kendi annesi dogurdu zannediyor sanirim. cok kiziyorum okurken. sen yasiyorsun bunlari birde. ne zor. hakkinda hayirlisi olsun. bu aile ile isin zor. esin senin ailen ile gorusmeyecek ama senin kendi ailesi ile gorusmeni istiyor bu da ayri bir sacmalik.

Göğüs ucum akşamdan beri yanıyor ve ucunda minik bir beyazlık olmuş bu nedir acaba Nasıl geçer ???

Olmaz olmaz merak etme:) nasilsiniz emme girisimi nasil gecti?:)
İnş olmaz emmemiz iyiydi çok şükür bizim :) bugün 10 dk geç kaldım görüş e yıkmış ortalığı :) şükürler olsun emme iyi emdik uyuduk :)

yumurta yiyince nolurmus anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…