2017 Şubat Anneleri

Canim dr.a git bence seninki degisik. Ama soyle soyliyim benim de dogumdan sonra ishal gibi tuvaletim. Ama gunde 1 kez oldugundan umursamiyorun

Anneleeerrrrr gunaydinnnnnn oglusum cikiyomus inş bugün az tlfn geldi taburcu olacak kıyafet getirin diye inş bi daha yaşamaz eve gelince tek korkum yine olur mu acaba diye Rabbim hicbirinize yasatmasin ayrılık cümlemizin evladını korusun dert vermesin inş

Cok sevindim canin bak gördün mü bebisin yanina geliyor annesi allah bir daha yasatmasin

Gunaydin kızlar nasilsiniz?Sizlere bir sorum olacak .Dr kontrolünde dr artik uyanmayi bebege birak acikinca uyanir demisti burayada yazmıştım.Kızımı gece 12 de emzirdim sabah 06:30 da uyandi.Gece her zaman uyandığı saatlerde uyandim baktım derin uyuyor uyandirmadim.Savah 06:30 bezi hafif cisliydi.Sizlerin bebekleri kac saat uyuyor?2-3 saati geçince kendinizi bebek emmesede sağıyor musunuz?

Loveali sağlıklı, güzel günleriniz olsun. Rabbim kokusundan bir gün mahrum etmesin seni artık. Gözün aydın

Canım bu kadar küçükken 6 buçuk saat uyumamalı, en geç 4 saatte (o da ennn geç ) bir emzirmelisin. Dr öyle diyor da her bebek dr un dediği haftalarda kendi kendine uyanma düzenine giremeyebiliyor.. 6 buçuk çok çok fazla.. kan şekeri düşer , düştüğü için de kendisi uyanamaz. Normali 2-2,5 saattir..

Son düzenleme:
Loveali Canım gözünaydın çok çok sevindim. Korkma bişey olmaz eve gelince, geçti bitti Allah ın izniyle çok şükür..

Loveali Canım gözünaydın çok çok sevindim. Korkma bişey olmaz eve gelince, geçti bitti Allah ın izniyle çok şükür..
Sağol canım Allah razı olsun inş tekrar yaşamam işte gözüm korktu ya şimdi bi tedirginim bakalım Dr u neler dicek

canım yazmadan edemedim sizi uzaktan takip ediyorum yavrunun iyi olacağına şüphem yoktu da senin durumuna çok üzülüyor, duygulanıyordum. sayfayı açınca direk böyle bol gülücüklü mesajı görünce hah dedim okumadan, çıktı minnak kuzu. Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah bir daha yaşamazsın doya doya koklar sevginle büyütürsün yavrunu. çok çok geçmiş olsun

Gözün aydın annesi inşallah bir daha olmaz. Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin

Kizlar sutbarttirmak icin malt icecegi kullanan var mi? Benim sutum yeterli ama emmedigi icin gidecek diye korkuyorum. O yuzden baktim ama kararsizim.

Canım ben doğumdan 1 hafta sonra acillik oldum ishal bulantı hiçbir şey yiyememek. Hemen gittim iç hastalıklarına o kadar kontrol yapıldı çıkmadı bir şey antibiyotikten dedi dr. Şu an düzeldi ama afedersin her dışkıda öyle kan geliyorki. Eşim annem zorla dr götürmeye çalışıyor 1 haftadır kadın hastalıkları drum da hemen cerrahiye görün dedi. Bugün ya da ptesi gidicem artık mecbur. Kolonoskopiye kadar giderse diye çok korkuyorum cesaret edip gidemedim.

Kızlar benim adetim bitti. Bugün abdest alacağım amanın normale dönüyorum galiba:)) 30. Günde bitti. Sizde durumlar nasıl? Bir de bebişi dişli doğan var mı? Dr dökülecek o dişler dedi ama 1 ay oldu hala düşmedi

Kızlar aranızda bebeginde gaz sorunu kolik yaşayan var mı çok çaresizim hipp milupa mamaları gaz yaptı şimdi milupa conformil kullanıyorum Dr tavsiyesi ama yine karnı gurul gürül ne yapmam lazım bebeğim resmen kivraniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…