2017 Şubat Anneleri

Hep tok olduğunda meme ararken verdim aslinda bosyere emip kusmasin diye yine ayni. Evet yarim saat filan ben veriyorum o atiyor boyle boyle ugrasinca da sinirleniyor..

kafa gitmis senin kv de de. aman cocuklarla onu yalniz birakma. cok sabirlisin.
gecmis olsun.

kiyamam yaa. gecmis olsun. insallah tez zamanda saglikla cikar.
benimkinde de sisme kizarma vardi. dr batikonla pansuman yap dedi. kuru tut dedi. bir dr gorun istersen. acilirsa sıkinti yasamamak icin.

Varlığı bir dert yokluğu yara

Aynen ağzımı açsam hemen savunuyor bütün sülalesini kimse için birşey diyemiyorum böyle değildi bu adam ben Doğum yapınca delirdi
Bende benimkine kendim bakmak istiyorum diye diretip annesini gönderdim simdi en ufak bir seyde söylüyor kendin istedin ben bakcam diye o yüzden hic laf etmiyorum kendisi isterse yardim ediyor. Gayet normal davranıyorum o birsey dediginde de. Istedigim oldu kuzumla basbasa kaldım ya keyfim yerinde

Benim 28. Gun dikisler gitti arada hafif baski hissediyorum alt tarafta sanirim normaldir. Dun regl agrisi gibi sızı vardi karnimda balkonda biraz ruzgar yedim camasir asarken bi de misafir vardi bebegin pisigi derken sabah 7 den aksam 12 ye kadar hic dinlenemedim ondan da olabilir. Acik pembe su gibi gelmeye basladi artik bitsin diye dört gözle bekliyorum biktim ped kullanmaktan. Acikcasi iliskiyi de temizlenince bi deneyip oyle duruma gore karar vermeyi düşünüyorum.

Benimki de almıyor 3 5 kere bi emiyor bakti birsey gelmiyor aliyle attitiveriyor.. yordu beni her firsatta emmekten kusmaktan ama elimden birsey gelmiyor sac bantiyla agzina tutturdum bi kere ortalik havaya kalkti atamayinca
Ayyyy buna çok güldüm aklına da gelmiş

Canım avent soothie ilk denediğimdi onu tutmuştu şimdi unutturduğum için artık tutmuyor malesef , tutmazsa diye wee damaklı ve damatsız iki tane almıştım onları da tutmadı nuk kauçuk damaklı verdim onu da tutmadı şimdi chicco kauçuk denicem bakalım. Hata benim başta aventi cuk cuk emiyodu kızım ama şimdi beni emzik yaptı:)

Benimki de hem aşırı sinirleniyo hem elleriyle itiyo hem de beni korkutmak için kusacak gibi yapıyo:))) gülesim gelmiyo da değil hareketlerine:)) büyümüşte itiraz etmeyi öğrenmiş bıdık diyorum :)) ay alırlar inşallah yaa

Seninde mi karardı karın bolgen cok sinir bozucu ya bide her emzirmeye açtığımda annem sağolsun Allah Allah niye kararmış öyle diyerek iyice hatırlatıyor dedigin gibi özgüven eksikliği yaptı bende de o renk değişikliği ben bile görmek istemiyorum

Evet canım hatırlıyorum senin doğumu çok zor olmuştu kısmet herşey diyorum ama benim 1 saat sancıyla 5 cm açılmıştı çevreden keşke bekleseydin hemen doğardı laflarını duyunca pişman oluyorum istemeden

Bi dakika ya soklardayim ben
Ne demek memesini vermek anlamadim niye veriyor ki sut gelsin diye mi? Emzik versin yani cok istiyorsa. A aaaa yeni yeni icatlar:)

Benim kv de dedi aynısını kızım doğar doğmaz tutamadı göğsümü anneme demiş ki ilknur veremiyor sen veya ben vereyim de tutmayı öğrensin annem terslemiş hemen de bir daha lafı olmadı. Ama hala korkuyorum kızımı onunla bırakmıyorum emzirmeye çalışır dıye

Valla canım ben de veriyorum mecbur her gece... çünkü kızım sürekli emmek istiyor gece de yemek yemediğim için süt bitiyor artık yavrum emiyor emiyor sinirleniyor ağlama krizine giriyor doymayınca... bas bas bağırmasına da vicdanım el vermiyor kv verme diye bik bik ediyor her gelen mamaya öcüymüş gibi bakıyor sanki keyfimizden veriyoruz

Bizim dr 5. Gün kontrolde sormuştum verebilirsin 6 ayına kadar sonra onermiyoruz pek demişti şimdi ağzı boş kalmasın diye sürekli biseyler arar fazla yiyince de kusar o yüzden tok olunca verebilirsin demişti hastane de yatarken de hemşireler kendi vermiş yıkıyor yoksa ortalığı diye :)

Benimki de almıyor 3 5 kere bi emiyor bakti birsey gelmiyor aliyle attitiveriyor.. yordu beni her firsatta emmekten kusmaktan ama elimden birsey gelmiyor sac bantiyla agzina tutturdum bi kere ortalik havaya kalkti atamayinca

Ay canım çok tatlısın ya bandanayla tutturmak hiç aklıma gelmemişti

Aynen ben de gönderdim ama gündüzleri yine geliyor yalnız kalmamam lazımmış buna şükür diyorum. Kızım grceleri uyumuyor ama olsun ben bakarım yavruma kv geceleri kalırken benden habersiz almış kızımı hep kucağına huyu değişti çoçuğun

Kizlar sürekli emme işine çözüm bulabilen var mı? çok bunaldim artık 15 20 dk da acikir mi bebek? Sanki hiç emmemis gibi. Valla kafayı yicem. böyle daha ne kadar devam edecek. 34 gunluguz artık uyanık kalma süresi baya arttı. uyanikken de sürekli emmek istiyor. halbuki en az 20 dk emiyor. doymamis olma ihtimali yok. Günde en az 4 kere kaka 7 8 kere de çiş yapiyor. Emzigi de kesinlikle almiyor.

Benimde bembeyaz karnım simsiyah olmuş yüz beyaz karın simsiyah:))) sanki başkasına ait.oyüzden utancımdan üstten çıkarıyorum memeyi inşallah düzelir

Elbette canım tek emzrmk degil anne olmak dha ne zorluğu var.. Benimde sütüm az ama bebegimin duyduğunu hissediyorum.. Annem we eşim mama verelim en azından yatarken diyor vermek istemiyorum onun yerine süt arttımak formülünü arıyorum.. Annem sürekli bebek zayıf diye başımın etini yiyor mama verelim cabuk büyüsün diyor sizin dert kv ile benim annem de böle.. Durmadan yazın elin kızları fit olur sana bak diyor napayım doğum yaptım.. Eşin begenmezse görürsün dio bense dedim eşim beni kalbiyle ruhuyla seviyor dedim kafayı yicem eşim de sabahın altıda kalkıo diye ben annemle yatıyorum napcam bilmiyorum

Canım malesef hemen hemen aynı durumdayız ama doymadıkları için değil kimi zaman güvende hissetmek için kimi zaman emme reflekslerini karşılamak için kimi zaman acıktıkları için emiyolar. Mesela daha tam görüp algılayamadıkları için sürekli anne memesini aranırlarmış bulunca da doğru yerdeyim güvendeyim hissine kavuşurlarmış.. benimki de ya uyuyor ya emiyor , uyanıkken kendi kendine oyalandığı 1-2 dakka o da bazen.. onun haricinde sürekli aranıyor.. emzik de almıyor dediğin gibi.. azıcık sabredelim onlar kendilerini böyle mutlu hissediyorlar, biraz büyüsünler değişir herşey merak etme..

bnm kv de de kndi memesini cikarip gösterdi oyle olmaz ucu boyle okur gibisinden.. bi de surekli kendi dogumlaridndan falan karsilastrma yapio 30 sene öncesi arkadas cok sey degisti yani.. bi de takmis emio mu emio mu dert oldu yani bn anasiyim dert edilecekse bn ederim..

Allah hepimize guc versin kizlar.zor zamanlar.oglumun cigliklarina bagirislarina kizim sicriyor,uykuya dalamiyor.ikisi de evlat biri kiskaniyor surekli tepelerde geziyor.oteki kendini guvende hissetmek icin surekli kucak istiyor.bir de gece gunduz surekli uyuyan bir kv yanimda.guya yardim ediyo.sasirdim ne yapacagimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…