Hep tok olduğunda meme ararken verdim aslinda bosyere emip kusmasin diye yine ayni. Evet yarim saat filan ben veriyorum o atiyor boyle boyle ugrasinca da sinirleniyor..Valla son ihtimal bakkal emziği düşünüyorum ben de :)
Emzik büyük kolaylık.
Ben de önce emziriyorum ,gözlerini kapatıp hafif dalınca emziği veriyorum ağzına.
Bazen uyanıp kızıyor ,bazen de emmeye devam ediyor ama kendiliğinden hiç tutmuyor.
Bizimkide hastanede tuttu ama anneyi emmez dedikleri için çok üstelemedik.
Şimdi de bir türlü kabul etmiyor.
Avent aldım ilk tutmadı. Wee damaklı aldım ,chicco damaklu kauçuk aldım ve en son avent soothie aldım ama sonuç aynı.
Şimdi bakkal emziği arıyorum :))
Emziği tutarsa çok rahatlarım. Şimdi zırt pırt emmek istiyor. Büyük oğlumda kızıyor ilgilenemediğim için.
Hayat memat meselesi oldu anlıyacağın :)
Canım seninki tutuyorsa tok olduğundan emin olduğunda sürekli koy ağzına. O attıkça geri ver. Benimli hiç tutmuyor,midesi bulanır gibi öğürüyor
Benim oğlum 1 yaşından sonda çalıştım oğlumu kv baktı baktım göğsünü veriyor çoçuğa bir sinirlendim kaç kez uyardım eşime dedim bir ara devam etti . En son dedim oğluma vereceğine kocana ver dedim sanırIm tam hatırlamıyorum . Bide bak sapık olur çoçuk sen yabancısın dedim konuştum konuştum vazgeçti daha döktüğü bu sene ben baktım oğluma vermeye zamanı olmadı . Sende takma senin inadına veriyordur merak etme
gecmis olsun.Hanımlar epidural sezertan sonrası bel ağrısı yaşayan var mı.bugün 26.günümüz bel ağrım geçmedi hep böyle mi kalıcak çok endişeleniyorum.
Birde sezeyan sonrasından belli sol göğsümüb altında ağrı bi türlü geçmedi 2 gündürde şişlik var yarın genel cerraha gitcem inş.bişey çıkmaz çünkü sağa solo dönmede zorluk çekiyorum
Kızlar kuzumu bu akşam hastaneye yatırmak zorunda kaldık. Burada bahsetmiştim göbeğinde problem vardı. Ben üzerinde durdugum halde enfeksiyon kapmış melegimin göbeği. Daha cuma günü takılmıştı göbeği bir günde kapmış enfeksiyonu fark ettik Allah'tan hemen gittik acile. Aman deyim ihmal etmeyin. Dualarınızı da bizden esirgemeyin . Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin. İçin yanıyor.
3 saatte bir sadece emzirmek için alacaklar. Benim yavrum 3 saate kadar duramaz ki
benimkinde de sisme kizarma vardi. dr batikonla pansuman yap dedi. kuru tut dedi. bir dr gorun istersen. acilirsa sıkinti yasamamak icin.Arkadaşlar normal doğum dikişlerim duruyor hala 10 gün oldu birinde mercimek gibi şişme var ilkkez baktım dikişlere daha enfeksiyon vs olsa anlarım dimi? Dr a 5.gün gittim sıkıntı yok demişti
Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar
Bende benimkine kendim bakmak istiyorum diye diretip annesini gönderdim simdi en ufak bir seyde söylüyor kendin istedin ben bakcam diye o yüzden hic laf etmiyorum kendisi isterse yardim ediyor. Gayet normal davranıyorum o birsey dediginde de. Istedigim oldu kuzumla basbasa kaldım ya keyfim yerindeVarlığı bir dert yokluğu yara
Aynen ağzımı açsam hemen savunuyor bütün sülalesini kimse için birşey diyemiyorum böyle değildi bu adam ben Doğum yapınca delirdi
evet canimKızlar birinci ay aşısı bacaktanmı oluyordu. Aşıya gideceğiz ona göre kıyafet giydireceğim.
cok iyi yaaBu arada biz bugün 39 günlüğüz ve artık konuşunca gülümsüyor oğluşum :))
Ayyyy buna çok güldümBenimki de almıyor 3 5 kere bi emiyor bakti birsey gelmiyor aliyle attitiveriyor.. yordu beni her firsatta emmekten kusmaktan ama elimden birsey gelmiyor sac bantiyla agzina tutturdum bi kere ortalik havaya kalkti atamayinca
hangi marka deniyorsunuz kızlar? avent in vermiştim ben hemen aldı çok şükür. aslında daha ilk geceden annem verdi ağzına aranıyor diye. öyle kızmıştım ki ona. şimdi yazılanları görünce iyi kivermiş dedim. yalnız dr ve hemşireler aşırı kızıyor. sağlık ocağındaki kadından ayrı azar yedim dr dan ayrı:))
Valla son ihtimal bakkal emziği düşünüyorum ben de :)
Emzik büyük kolaylık.
Ben de önce emziriyorum ,gözlerini kapatıp hafif dalınca emziği veriyorum ağzına.
Bazen uyanıp kızıyor ,bazen de emmeye devam ediyor ama kendiliğinden hiç tutmuyor.
Bizimkide hastanede tuttu ama anneyi emmez dedikleri için çok üstelemedik.
Şimdi de bir türlü kabul etmiyor.
Avent aldım ilk tutmadı. Wee damaklı aldım ,chicco damaklu kauçuk aldım ve en son avent soothie aldım ama sonuç aynı.
Şimdi bakkal emziği arıyorum :))
Emziği tutarsa çok rahatlarım. Şimdi zırt pırt emmek istiyor. Büyük oğlumda kızıyor ilgilenemediğim için.
Hayat memat meselesi oldu anlıyacağın :)
Canım seninki tutuyorsa tok olduğundan emin olduğunda sürekli koy ağzına. O attıkça geri ver. Benimli hiç tutmuyor,midesi bulanır gibi öğürüyor
Seninde mi karardı karın bolgen@1melekvardi
bizde de tam tersi. bende de var amazaten abdest aldım 4 gün oldu. yine de dr sordum ilişki yasak mı hala diye evet canım demiş gülmüş kadın ne dediyse artık ama ben sezeryan oldum o konuda bir fikrim yok. yalnız şu çatlaklar bende aşırı özgüvensizlik yapıyor. eşimde hiç takılmıyorum düşünme böyle saçma şeyler deyip duruyor. yine de insan kendini aynada değişik görüyor yahu. her gün kantaron yağı sürüyorum biraz farketti rengi. bir an önce beyaza dönseydi
bu arada bende normal dogum yaptim ama dikisim çok sezeryandan beter hala dikiş ağrısı var oturamıyorum 29 gunluk oldum saatlerce agri çektim karnım kocaman şiş ve sızlıyor inan o kadar çektiğim de cabası 3 günden fazla sancım oldu dogumhanede 10 cm ile tam acildi 1 saat durdum sancı 3 dakikada 1 üç gun devam etti kusmaktan iştah yoktu güçsüzdüm karnıma bastırıldı sezeryan olmak için yalvardım
Bi dakika ya soklardayim ben
Ne demek memesini vermek anlamadim niye veriyor ki sut gelsin diye mi? Emzik versin yani cok istiyorsa. A aaaa yeni yeni icatlar:)
Ya kızlar gece gece sinirlerim bozuluyor ya çevredeki insanların yüzümden ben gündüz hep emziriyorum bazen çok ağlıyor doymuyor herldr gece de aynen çok ağlıyor iki göğsümü emiyor gazını çıkarıyor hala ağlayınca bence mama veriyorum eşim de dahil çevremdeki herkes yorum yapıyor sanki ben keyfi veriyorum hep bir vicdan azabı hep bir eksiklik hissi. Burda bile bu Muhabbet dönüyor sadece anne sütü veriyorum biberona alışmasın anne sütüyle 1 kilo aldı filan dalan . Bu ne ya annelik anne sütüyle mi oluyor ben anlamış değilim kafayı yiyeceğim kimsenin bana karışmasını yorum yapmasını istemiyorum nasıl cevap vereceğim bilmiyorum hangi birini susturacağım
Bizim dr 5. Gün kontrolde sormuştum verebilirsin 6 ayına kadar sonra onermiyoruz pek demişti şimdi ağzı boş kalmasın diye sürekli biseyler arar fazla yiyince de kusar o yüzden tok olunca verebilirsin demişti hastane de yatarken de hemşireler kendi vermiş yıkıyor yoksa ortalığı diye :)hangi marka deniyorsunuz kızlar? avent in vermiştim ben hemen aldı çok şükür. aslında daha ilk geceden annem verdi ağzına aranıyor diye. öyle kızmıştım ki ona. şimdi yazılanları görünce iyi kivermiş dedim. yalnız dr ve hemşireler aşırı kızıyor. sağlık ocağındaki kadından ayrı azar yedim dr dan ayrı:))
Benimki de almıyor 3 5 kere bi emiyor bakti birsey gelmiyor aliyle attitiveriyor.. yordu beni her firsatta emmekten kusmaktan ama elimden birsey gelmiyor sac bantiyla agzina tutturdum bi kere ortalik havaya kalkti atamayinca
Bende benimkine kendim bakmak istiyorum diye diretip annesini gönderdim simdi en ufak bir seyde söylüyor kendin istedin ben bakcam diye o yüzden hic laf etmiyorum kendisi isterse yardim ediyor. Gayet normal davranıyorum o birsey dediginde de. Istedigim oldu kuzumla basbasa kaldım ya keyfim yerinde
Benimde bembeyaz karnım simsiyah olmuş yüz beyaz karın simsiyah:))) sanki başkasına ait.oyüzden utancımdan üstten çıkarıyorum memeyi inşallah düzelirSeninde mi karardı karın bolgencok sinir bozucu ya bide her emzirmeye açtığımda annem sağolsun Allah Allah niye kararmış öyle diyerek iyice hatırlatıyor dedigin gibi özgüven eksikliği yaptı bende de o renk değişikliği ben bile görmek istemiyorum
Ya kızlar gece gece sinirlerim bozuluyor ya çevredeki insanların yüzümden ben gündüz hep emziriyorum bazen çok ağlıyor doymuyor herldr gece de aynen çok ağlıyor iki göğsümü emiyor gazını çıkarıyor hala ağlayınca bence mama veriyorum eşim de dahil çevremdeki herkes yorum yapıyor sanki ben keyfi veriyorum hep bir
Kizlar sürekli emme işine çözüm bulabilen var mı? çok bunaldim artık 15 20 dk da acikir mi bebek? Sanki hiç emmemis gibi. Valla kafayı yicem. böyle daha ne kadar devam edecek. 34 gunluguz artık uyanık kalma süresi baya arttı. uyanikken de sürekli emmek istiyor. halbuki en az 20 dk emiyor. doymamis olma ihtimali yok. Günde en az 4 kere kaka 7 8 kere de çiş yapiyor. Emzigi de kesinlikle almiyor.
Aynen canım inş düzelir bi an önceBenimde bembeyaz karnım simsiyah olmuş yüz beyaz karın simsiyah:))) sanki başkasına ait.oyüzden utancımdan üstten çıkarıyorum memeyi inşallah düzelir
bnm kv de de kndi memesini cikarip gösterdi oyle olmaz ucu boyle okur gibisinden.. bi de surekli kendi dogumlaridndan falan karsilastrma yapio 30 sene öncesi arkadas cok sey degisti yani.. bi de takmis emio mu emio mu dert oldu yani bn anasiyim dert edilecekse bn ederim..Evet canım hatırlıyorum senin doğumu çok zor olmuştukısmet herşey diyorum ama benim 1 saat sancıyla 5 cm açılmıştı çevreden keşke bekleseydin hemen doğardı laflarını duyunca pişman oluyorum istemeden
Benim kv de dedi aynısınıkızım doğar doğmaz tutamadı göğsümü anneme demiş ki ilknur veremiyor sen veya ben vereyim de tutmayı öğrensin annem terslemiş hemen de bir daha lafı olmadı. Ama hala korkuyorum kızımı onunla bırakmıyorum emzirmeye çalışır dıye
Valla canım ben de veriyorum mecbur her gece... çünkü kızım sürekli emmek istiyor gece de yemek yemediğim için süt bitiyor artık yavrum emiyor emiyor sinirleniyor ağlama krizine giriyor doymayınca... bas bas bağırmasına da vicdanım el vermiyor kv verme diye bik bik ediyor her gelen mamaya öcüymüş gibi bakıyor sanki keyfimizden veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?