- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
evet bugün 40 olduk eşim biyerden 60 gün diye duymuş gün sayıyordu ben de uyandırmadımOohh kırkınız çıkıyo yani maşallah :)
Benim eşim zaten çok istekli değildi ilişki konusunda, 2 aydır tık yok oyüzden bizde.
Ben de normalde seyrek olmasından rahatsız olurdum ama şuan işime geliyo.
Daa 30. Günümüzdeyiz.
40 bi dolsun bakalım.
Anlaşılır zaten abdest aldıktan sonra.
Gerçi geçen 'aklıma bile gelmiyo' deyip sinir etti beni.
Yani çok fedakar babayım bebeğimden öyle şeyleri düşünmeye fırsat kalmıyo demek istiyo :)
Ne demek aklıma gelmiyo, insan eşini görünce aklına gelmesi gerekir bence.
Neyse onu kırdığı potla başbaşa bırakıp kızımla ilgileniyorum ben de :)
25 ocakta birlikte doğmuştu bizim bebişler bugun 40 olmadık mı cnmEmziğe alıştırma sürecimiz hızla devam ediyor...
O atıyor ben veriyorum. :)
Yanlışlıkla emmeye başlayınca da kendi kendine uyuya kalıyor.
Valla bir an önce alışsa iyi olacak...
bende çaylak yok ama ben de sarkan göbekten rahatsızım..hep zayıftım ben alışık değilim bu göbeğe..normalde hiç su içmeyen ben zayıflamak için günde 3 litre su içiyorum ama hepsi süt oluyor göbek aynıK Kanatlarimruhumda
bizde de tam tersi. bende de var amazaten abdest aldım 4 gün oldu. yine de dr sordum ilişki yasak mı hala diye evet canım demiş gülmüş kadın ne dediyse artık ama ben sezeryan oldum o konuda bir fikrim yok. yalnız şu çatlaklar bende aşırı özgüvensizlik yapıyor. eşimde hiç takılmıyorum düşünme böyle saçma şeyler deyip duruyor. yine de insan kendini aynada değişik görüyor yahu. her gün kantaron yağı sürüyorum biraz farketti rengi. bir an önce beyaza dönseydi
kesınlıkle ıslak mendıllerı yıkamadan kullanmayın troysla bepanten pişik kremını katıstırıp suruyorsn ertesıngun gecmıs oluyor mutlaka denemelısınKızım pişik oldu naptiysam geçmiyor ki pamuk kullanıyorumhakiki zeytinyağı sürüyorum her seferinde doktor hametan yazmiş ama faydası olmadı sanki
Bi önerisi olan varmı kızlar çok üzülüyorım kıpkırmızı garibim
Bide ek olarak Prima premium care kullanıyordum baktım pişik molfix aldım yine aynı
canım neden yoruosun kendını bırkere oglen bır kerede gece ver mama bebege ac aglıyor ıstıyor demekkı hemde goguslerın dolar senı brakmaz korkma mama ver iştahlı demekkıKizlar sürekli emme işine çözüm bulabilen var mı? çok bunaldim artık 15 20 dk da acikir mi bebek? Sanki hiç emmemis gibi. Valla kafayı yicem. böyle daha ne kadar devam edecek. 34 gunluguz artık uyanık kalma süresi baya arttı. uyanikken de sürekli emmek istiyor. halbuki en az 20 dk emiyor. doymamis olma ihtimali yok. Günde en az 4 kere kaka 7 8 kere de çiş yapiyor. Emzigi de kesinlikle almiyor.
Allah yardımcın olsun Can'ım senin işinde zormuş Canın dan biri giyince de zor . Ben kv şimdilik görmüyorum kafam rahat şükür .Elbette canım tek emzrmk degil anne olmak dha ne zorluğu var.. Benimde sütüm az ama bebegimin duyduğunu hissediyorum.. Annem we eşim mama verelim en azından yatarken diyor vermek istemiyorum onun yerine süt arttımak formülünü arıyorum.. Annem sürekli bebek zayıf diye başımın etini yiyor mama verelim cabuk büyüsün diyor sizin dert kv ile benim annem de böle.. Durmadan yazın elin kızları fit olur sana bak diyor napayım doğum yaptım.. Eşin begenmezse görürsün dio bense dedim eşim beni kalbiyle ruhuyla seviyor dedim kafayı yicem eşim de sabahın altıda kalkıo diye ben annemle yatıyorum napcam bilmiyorum
Gündüz ağlamıyor Can'ım ağlayınca da veriyorum zaten saat gece 8-11 arası ağlıyor bazen . Bugün beslenmemden mi Vita malt dam dolayı mı bilmiyorum sütüm yetti şükür bol yeşillik tahin pekmez Vita malt içtim biraz da humano hepsi bir arada olunca iyi oldu kızlar mama istemedi hiç bugün . Deneyin sizde . Bide oğlumu kreşe başlattım bugün 2 saat gitti bakalım inş alışır bende kendine biraz rahat ederizmama ver canım aclıktan aglar sekerı duser herkse bkma sen gunduz de bıkere ver 90 ml doysun cok emıolar cunku.ben hıc anne sutu almamışım yokmuş annmn sutu ucumuzde mama yemışız ne oldu oldukmu hıc kfana takma
Ben oğlumu bugün oyun evine göndermeye başladım yoksa oda bende çok kötü dklar geçirmeye başladık o kıskanıyor Benin sabrım tükeniyor baktım bağırmaya kızmaya başladım anne bana bağırma lütfen deyince artık bir çare bulmam lazım dedim . Bakalım umarım ters tepmexAllah hepimize guc versin kizlar.zor zamanlar.oglumun cigliklarina bagirislarina kizim sicriyor,uykuya dalamiyor.ikisi de evlat biri kiskaniyor surekli tepelerde geziyor.oteki kendini guvende hissetmek icin surekli kucak istiyor.bir de gece gunduz surekli uyuyan bir kv yanimda.guya yardim ediyo.sasirdim ne yapacagimi.
Zaten ıslak mendil bile kullanmıyorum,özel pamuk alıyorum sırf pişik olmasın diye. Turuncunun söylediğini aldım denicem inşallah geçerkesınlıkle ıslak mendıllerı yıkamadan kullanmayın troysla bepanten pişik kremını katıstırıp suruyorsn ertesıngun gecmıs oluyor mutlaka denemelısın
Bu kvalidelerin meme verme merakı nedir anlamış değilim.bnm kv de de kndi memesini cikarip gösterdi oyle olmaz ucu boyle okur gibisinden.. bi de surekli kendi dogumlaridndan falan karsilastrma yapio 30 sene öncesi arkadas cok sey degisti yani.. bi de takmis emio mu emio mu dert oldu yani bn anasiyim dert edilecekse bn ederim..
Devam ettim evet sıkıntı olmaz dedi doktor bebek içinantibiyotik alirken emzirmeye devam edebildin mi peki bana ilac vermedi doktor yaa dogal seylerle atlat dedi ama mikrop da nasil giderse öyle..senin idrar yollarinda mi vardi?
hangı mama kullanıosun kac ml ıcıoKızlar yardımcınıza ihtiyacım var.
Kızım 30. Gününde.
Ama rahat 20 günümüzü şu şekilde geçirdik:
Mama yediği için 1 saatte zor hazmediyo.
Sonra alt değişmi oluyo malum çiş uykudan uyandırmasın diye (bi de pişik daha tam geçmedi)
Ardından uykuya dalması da bi yarım saat alıyo.
Derken uyuduktan 20 dk sonra uyanıyo çünkü 2 saat geçmiş yani tekrar mama vakti gelmiş oluyo.
Yani gün boyu uykusu 20 dk.dan uzun sürmüyo.
Uzun uyusun diye mamayı çok versem bu kez hiç hazmedemiyo aralıksız ağlıyo
Artık yarı baygın hale geliyo yavrum her gün akşama doğru.
Ama bu durumu bi türlü atlatamadık.
Onun uykusu maksimum 20 dk sürdüğü için yemeği bile koştura koştura yeyip lavoboya zor gidiyorum.
Ve bi aydır en fazla günde 4 saat uyudum o da 3-4 günü geçmez.
Onun dışında hergün 2 saat uyudum.
Bu gece toplam 45 dk uyudum mesela ve böyle giderse sütümün artması imkansız.
Lütfen bi tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun kızlar, artık dayanılmaz bi hal aldı.
hangı mama kullanıosun kac ml ıcıo
Kızlar yardımcınıza ihtiyacım var.
Kızım 30. Gününde.
Ama rahat 20 günümüzü şu şekilde geçirdik:
Mama yediği için 1 saatte zor hazmediyo.
Sonra alt değişmi oluyo malum çiş uykudan uyandırmasın diye (bi de pişik daha tam geçmedi)
Ardından uykuya dalması da bi yarım saat alıyo.
Derken uyuduktan 20 dk sonra uyanıyo çünkü 2 saat geçmiş yani tekrar mama vakti gelmiş oluyo.
Yani gün boyu uykusu 20 dk.dan uzun sürmüyo.
Uzun uyusun diye mamayı çok versem bu kez hiç hazmedemiyo aralıksız ağlıyo
Artık yarı baygın hale geliyo yavrum her gün akşama doğru.
Ama bu durumu bi türlü atlatamadık.
Onun uykusu maksimum 20 dk sürdüğü için yemeği bile koştura koştura yeyip lavoboya zor gidiyorum.
Ve bi aydır en fazla günde 4 saat uyudum o da 3-4 günü geçmez.
Onun dışında hergün 2 saat uyudum.
Bu gece toplam 45 dk uyudum mesela ve böyle giderse sütümün artması imkansız.
Lütfen bi tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun kızlar, artık dayanılmaz bi hal aldı.
ben hep molfix kullandım çok şükür olması canim ıslak pamuk mendil ve yağ kullanıyorum boynunda pisik oldu ilk gün dudocrem ikinci gun sabah akşam advantan sürdüm cok sukur geçti şimdi de koltuk altında farkettim bu çocukların canı nasıl yanıyor minicikler kıyamıyorumKızım pişik oldu naptiysam geçmiyor ki pamuk kullanıyorumhakiki zeytinyağı sürüyorum her seferinde doktor hametan yazmiş ama faydası olmadı sanki
Bi önerisi olan varmı kızlar çok üzülüyorım kıpkırmızı garibim
Bide ek olarak Prima premium care kullanıyordum baktım pişik molfix aldım yine aynı
benim hastanede nuk ve wee damaklı vardı annem denedi wee yi beğendi ebe ve hemşireler cok kızdı ama uzun süreli tutmuyor bazen mide bulanır gibi yapıyor uykuya dalma döneminde atıyor açsa asla almıyorAvent ,chicco damaklı kauçuk ,wee damaklu ve avent soothie denedik canım ama istemiyor.
aptamil neden kullanmıosun en guzel mama ben sutum oldugu halde bı oglen bıde gece yatarkn 90 ml verıorum hazımszlık problm yok ıyı bı mamaEvolvia maması. Dr tavsiye etti.
2 saate bir 70 ml.
Versem 100 ml bile içer ama okadar vermiyorum hazmedemiyo çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?