2017 Şubat Anneleri

evet bugün 40 olduk eşim biyerden 60 gün diye duymuş gün sayıyordu ben de uyandırmadımkendimi hazır hissedince söylerim garibe bi de ilk ilişki zor olır mu dikişlere bi etkisi olur mu onu merak ediyorum ama biraz da psikolojik sanırım

Emziğe alıştırma sürecimiz hızla devam ediyor...
O atıyor ben veriyorum. :)
Yanlışlıkla emmeye başlayınca da kendi kendine uyuya kalıyor.
Valla bir an önce alışsa iyi olacak...
25 ocakta birlikte doğmuştu bizim bebişler bugun 40 olmadık mı cnm

bende çaylak yok ama ben de sarkan göbekten rahatsızım..hep zayıftım ben alışık değilim bu göbeğe..normalde hiç su içmeyen ben zayıflamak için günde 3 litre su içiyorum ama hepsi süt oluyor göbek aynı

kesınlıkle ıslak mendıllerı yıkamadan kullanmayın troysla bepanten pişik kremını katıstırıp suruyorsn ertesıngun gecmıs oluyor mutlaka denemelısın

canım neden yoruosun kendını bırkere oglen bır kerede gece ver mama bebege ac aglıyor ıstıyor demekkı hemde goguslerın dolar senı brakmaz korkma mama ver iştahlı demekkı

Kızlar gaz için bu damlayı verdi dr. Biz faydasını gördük. Bebeği gaz sorunu yaşayanların kullanmasını tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_5272.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 80
Allah yardımcın olsun Can'ım senin işinde zormuş Canın dan biri giyince de zor . Ben kv şimdilik görmüyorum kafam rahat şükür .

Gündüz ağlamıyor Can'ım ağlayınca da veriyorum zaten saat gece 8-11 arası ağlıyor bazen . Bugün beslenmemden mi Vita malt dam dolayı mı bilmiyorum sütüm yetti şükür bol yeşillik tahin pekmez Vita malt içtim biraz da humano hepsi bir arada olunca iyi oldu kızlar mama istemedi hiç bugün . Deneyin sizde . Bide oğlumu kreşe başlattım bugün 2 saat gitti bakalım inş alışır bende kendine biraz rahat ederiz

Ben oğlumu bugün oyun evine göndermeye başladım yoksa oda bende çok kötü dklar geçirmeye başladık o kıskanıyor Benin sabrım tükeniyor baktım bağırmaya kızmaya başladım anne bana bağırma lütfen deyince artık bir çare bulmam lazım dedim . Bakalım umarım ters tepmex

kesınlıkle ıslak mendıllerı yıkamadan kullanmayın troysla bepanten pişik kremını katıstırıp suruyorsn ertesıngun gecmıs oluyor mutlaka denemelısın
Zaten ıslak mendil bile kullanmıyorum,özel pamuk alıyorum sırf pişik olmasın diye. Turuncunun söylediğini aldım denicem inşallah geçer

Bu kvalidelerin meme verme merakı nedir anlamış değilim.
Benimki 9 ay sormadı birde hamileyken kavga çıkardı o yüzden geldiğinde yanında bile emzirmiyorum. Anca köstek olsunlar dengesizler

Kızlar yardımcınıza ihtiyacım var.
Kızım 30. Gününde.
Ama rahat 20 günümüzü şu şekilde geçirdik:
Mama yediği için 1 saatte zor hazmediyo.
Sonra alt değişmi oluyo malum çiş uykudan uyandırmasın diye (bi de pişik daha tam geçmedi)
Ardından uykuya dalması da bi yarım saat alıyo.
Derken uyuduktan 20 dk sonra uyanıyo çünkü 2 saat geçmiş yani tekrar mama vakti gelmiş oluyo.
Yani gün boyu uykusu 20 dk.dan uzun sürmüyo.
Uzun uyusun diye mamayı çok versem bu kez hiç hazmedemiyo aralıksız ağlıyo
Artık yarı baygın hale geliyo yavrum her gün akşama doğru.
Ama bu durumu bi türlü atlatamadık.
Onun uykusu maksimum 20 dk sürdüğü için yemeği bile koştura koştura yeyip lavoboya zor gidiyorum.
Ve bi aydır en fazla günde 4 saat uyudum o da 3-4 günü geçmez.
Onun dışında hergün 2 saat uyudum.
Bu gece toplam 45 dk uyudum mesela ve böyle giderse sütümün artması imkansız.
Lütfen bi tavsiyesi olan varsa yardımcı olsun kızlar, artık dayanılmaz bi hal aldı.

hangı mama kullanıosun kac ml ıcıo

Canım her 2 saatte bi mama mı içiyor ?
Hazmedemiyor derken ? Yani sancısı mı oluyor ?
Benim oğlum şuqn 4-5 saatte bi 80 ml mama içiyor (sma /hipp)
Bunun dışında ne zaman istese emziyorum ama genelde mamadan 1.5-2 saat sonra emmek istiyor.
Acaba sizdeki huzursuzluk gazının iyi çıkarılmamasından kaynaklanıyor olmasın?
Mama miktarını arttırmazsan uykuları böyle kısa sürecektir bebeğin. Normalde mama içen bebeklerde kural alabildiği kadar mama vermektir. Karnı iyice doysun ki uykusunu uyusun ve sen de dinlen

ben hep molfix kullandım çok şükür olması canim ıslak pamuk mendil ve yağ kullanıyorum boynunda pisik oldu ilk gün dudocrem ikinci gun sabah akşam advantan sürdüm cok sukur geçti şimdi de koltuk altında farkettim bu çocukların canı nasıl yanıyor minicikler kıyamıyorum

Avent ,chicco damaklı kauçuk ,wee damaklu ve avent soothie denedik canım ama istemiyor.
benim hastanede nuk ve wee damaklı vardı annem denedi wee yi beğendi ebe ve hemşireler cok kızdı ama uzun süreli tutmuyor bazen mide bulanır gibi yapıyor uykuya dalma döneminde atıyor açsa asla almıyor

Evolvia maması. Dr tavsiye etti.
2 saate bir 70 ml.
Versem 100 ml bile içer ama okadar vermiyorum hazmedemiyo çünkü.
aptamil neden kullanmıosun en guzel mama ben sutum oldugu halde bı oglen bıde gece yatarkn 90 ml verıorum hazımszlık problm yok ıyı bı mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…