2017 Şubat Anneleri

canım neden yoruosun kendını bırkere oglen bır kerede gece ver mama bebege ac aglıyor ıstıyor demekkı hemde goguslerın dolar senı brakmaz korkma mama ver iştahlı demekkı
Açlıktan olduğunu düşünmüyorum. sagdigimda ortalama 100 cc çıkıyor. Uyanikken yapıyor genelde. Geceleri 4 5 uyuyor ayni emmeye. sütüm varken de mama vermek çok doğru gelmiyor bana. Napalım katlancaz artık.

canları sağolsun napalım

aptamil neden kullanmıosun en guzel mama ben sutum oldugu halde bı oglen bıde gece yatarkn 90 ml verıorum hazımszlık problm yok ıyı bı mama

Aptamil ve milupada şeker katkısı olduğu için önermedi dr canım.
Similac denedik resmen çarptı çocuğu.
Geri buna döndük

Evolvia maması. Dr tavsiye etti.
2 saate bir 70 ml.
Versem 100 ml bile içer ama okadar vermiyorum hazmedemiyo çünkü.
Hazmedemiyor derken bunu nasıl anlıyorsun. Kusuyor mu? Seninle şartlarımız aynı süt yok gibi birşey. Ben 90 veriyorum bazen 120 bile oluyor. Sonra 5-10 ml arası kısmını kusuyor. Kusmasını şuna bağlıyorum ben. Biberonla hızlı hızlı içince gaz basınc yapıyor ve gazı atarken doğal olarakta yediğinde de çıkaroyor. Yoksa fazla yediğinden değil. Sonra gazını çokarıyorum. Genelde alt değişimini beslenme öncesi yapıyorum. Uyursa uyanmasın diye. 70 ml le doymadıgı için uykuya kolay geçemiyor olabilir mi? Kontrole gittiniz mi? Kilo alma durumu nasıl.

Aptamil ve milupada şeker katkısı olduğu için önermedi dr canım.
Similac denedik resmen çarptı çocuğu.
Geri buna döndük
Burda dün bir hemşire arkadaşımız evolviada şeker katkısı oldugunu belirtti. Ek besinler kısmında yazıyormuş. Bizde şuan sma kullanıyoruz.

Aynen içi acıyor insanın işte

Kizlar Mevlüt yapmayı düşünüyor musunuz? Yapacaksanız bebek kaç gunlukken düşünüyorsunuz? Ben 2 aylıkken falan düşünüyorum havalarda biraz isinsin istiyorum. Çok geç olmaz di mi?

Kizlar Mevlüt yapmayı düşünüyor musunuz? Yapacaksanız bebek kaç gunlukken düşünüyorsunuz? Ben 2 aylıkken falan düşünüyorum havalarda biraz isinsin istiyorum. Çok geç olmaz di mi?
1 nisan benım mevlud tarıhım 7 subatta dogdu bebişim

Canım hazmedemiyodan kastım karnı küp gibi şişiyor ve içtiğinin büyük bi kısmını kusuyo. Gazı bi türlü çıkmıyo bi de.
Çocuk mamayı içiyo yeri geliyo bi sonraki acıkma saatine kadar gaz çıkmıyo.
Bugün mesela 3te içti mamayı 5te yeni mamayı vermeden gaz çıkardı üstüne kustu. Ardından yenisini cuk cuk içti bitince gazdan yine bağırmaya başladı.
Çocuğun gazı bi sonraki öğüne kadar çıkmıyo kısacası.
Böyle kısır döngü devam ediyo yani.

Canım yukarıya yazdım detayları.
Senin bebeğin kilosu ne kadar şuan.
Belki miktarlarımız oyüzden farklıdır.
Benimki 2850 doğdu şuan 3500.

Burda dün bir hemşire arkadaşımız evolviada şeker katkısı oldugunu belirtti. Ek besinler kısmında yazıyormuş. Bizde şuan sma kullanıyoruz.

En başta ben de sma istedim.
Eczacı Eşime anne sütüne en yakın bu deyip bunu vermiş.
Yani artık kime inanacağımı şaşırdım canım.
Değiştirmek istiyorum aslında ama bi kere similac ile değiştirdik çocuğun nevri döndü oyüzden korkmuyor değilim.

Arkadaşlar bugün 27.günümüz benim kanamam bitti gibi.doktor ilk 40 gün ilişki yasak dedi.sonrasında ne yapıcaz yani ne zaman korunmaya başlıcaz bi fikri olan var mı.
Mesela ben hap düşünüyorum acaba tekrar adet olmayı mı beklicez kullanmak içinyani ne zaman tekrar oluruz.

Topuk kanınızdan bi haber geldimi.bugün bizi sağlık ocağından aradılar acil çağırdılar.tsh yüksek çıkmış tekrar topuk kanı aldılar ve damar yolundan kan aldılar.küçücük çocuk yavrum kaç yeri deldiler anca kan geldi o da damla damla

Kaç günde aldı bu kiloyu acaba ivo

Evet benim bebeğim iri doğdu. 4000 doğdu şimdi 4950. Bana çok gibi geldi napıcaz dedim doktor ayda bir kilo almalı yani kilosu normal dedi. Beslenmesine aynı şekilde devam et dedi.

Merhaba epeydir giremiyorum bi bakayım dedim ki yazınızı görünce hemen paylaşmak istedim.
Bizi de sağlık ocağından arayip tsh yuksek dediler ve yeniden topuk kanı verdik. 10 gün sonra aradılar yine yüksek cikmis hastaneye sevk ettiler. Bugün hastaneye gittik bu sefer elinin üzerinden kan alındı ve sonuç referans aralığında yani normal çıktı. Sağlık ocağında 6 buçuk çıkan değer hastane de 1 bucuk çıktı. Bebeğim hirpalandigiyla kaldı ama buna hamdolsun geçti gitti çok sukur.
Ins sizinde öyle olur . Karni aç olunca bile etkiliyormus eğer bir daha yüksek çıkarsa -ki insallah olmaz, aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…