Bebde 4 haftalık bebek kismindan vaslayayim dedim ger gun bir huzursuzluk cikiyir pişik geciyir gaz başlıyor dedigin gibi zor oluyor deneye deneye tutar inşaallah benimde gercekten iyi gelecek düzen.Ben ilk bebeğimde okumuştum ama ilk üç ay olmuyor zaten gaz sancısı sürekli baltalıyor uykuyu 3.aydan sonra baya tutuyordu ki o kitapta 3aylık bebek gece 6saat deliksiz uyur diyordu beni en mutlu eden kısmı oydu gerçekten uyuyordu oğlum
Simdiden nasil belli oluyor ki. Kendini suçlama şükür sağlığı sıhhati yerinde olsunmuciz3 bebekler ultrasonda kızım için overde toplam 7mm çapında kistler varmış 1 cm alti sorun değil dedi doktor ama malesef benim yüzünden diye kendimi suçlayıp duruyorum benim çektiklerimi çekmesin diye
kontrole gittiğimizde tüm testler yapıldı işitmenin ikincisi göz muayene ultrason kalça çıkığı muayenesi orda yogun gazı olduğu ve kisti çıktı canımSimdiden nasil belli oluyor ki. Kendini suçlama şükür sağlığı sıhhati yerinde olsun
ben torba halince aldım canım. enjektörle suyu çekiyorum. sonra enjektörü burnuna sıkıyorum. fiyatını bilmiyorum ama daha ucuzdur herhalde. evde de yapılabiliyormuş. zaten tuzlu suymuş. internette nasıl yapıldığı var. tabi tercih senin.gecen babası yapmisti agladi cok bisi de gelmedi Aspiratöre.. bgn ben denedim oldusipamin burnu dolmuş iyi oldu rahatladı.. smdi yedek uc almam lazmmm bi de fizyolojik serum bn daha ucuzdr saniodm eşim aldığı için fiyatini bugün kutunun ustunde gördüm icinde 10 tüp var kucuk 18 tlymis fiyati. zaten bi tup bitmio ki tek kullanimlik ziyan oluo..Hangi marka kullaniosunuz daha uyguna alan var mi
Sizin 5 subat demi ? Benimde 6 yarin kirklaniyoruzRevna canım kirkimiz bugün çıkıyormuş annem öyle hesapladı cumaya getirtti bende abdestimi dün almıştım tekrar alicam namaz yönünden artık bi engel yoktur değil mi sen öğrendin mi
evet canım 5 subat kırkımız bugun çıktı çok şükür arka arkaya doğmuş bebelerimizSizin 5 subat demi ? Benimde 6 yarin kirklaniyoruz
Canım kıyamam geçen banada öyle oldu perişan etti habire ağlıyo, katılıyor, kaç kere altını değiştirdim hatırlamıyorum. Lohusa depresyonuna girenleri o gece anladımKafayı yemek üzereyim sanırım oğlum sabahtan beri hiç uyumadı gibi bişey ve her emdiginde kusuyo10 dk içinde 3-4 kez kaka yaptı tam degisiyorum giydiriyorum yine yapiyo napcam ben ya o kadar gerginim ve yorgunum ki Allah ım hepimizin yardımcısı olsun gaz sancısı geliyo sanki kabız gibi kaka yapiyo ama kakası cıvık cildircam napcami şaşırdım bebeğe yalvarıyorum artık oğlum nolur bi saat uyu dinleniyim diye sanki anlicak gibi sinirleniyorum bagirasim geliyo ama sonra masum masum bakiyo benim ne suçum var der gibi fenalardayim
wee nın sanırım damaklı 0-6 ayAvent falan diyorlar mesela sen ne marka aldın çok hızlı emiyor
Aynen canım dün çok fenaydi ama sanırım aşı nin da etkisi olmus calpol verdim sonra uyudu biraz bugün de dünkü gibi değil dün çok fenaydi kendi de bende mahvolduk Allah ım sabır versin hepimize deCanım kıyamam geçen banada öyle oldu perişan etti habire ağlıyo, katılıyor, kaç kere altını değiştirdim hatırlamıyorum. Lohusa depresyonuna girenleri o gece anladım
gecen babası yapmisti agladi cok bisi de gelmedi Aspiratöre.. bgn ben denedim oldusipamin burnu dolmuş iyi oldu rahatladı.. smdi yedek uc almam lazmmm bi de fizyolojik serum bn daha ucuzdr saniodm eşim aldığı için fiyatini bugün kutunun ustunde gördüm icinde 10 tüp var kucuk 18 tlymis fiyati. zaten bi tup bitmio ki tek kullanimlik ziyan oluo..Hangi marka kullaniosunuz daha uyguna alan var mi
Ya göğsümü sıkıyorum bezen süt çıkmıyor ozaman anlıyorum doymadığını süt arttırıcı napıyosunız benim başlarda çok sütüm vardı şimdi azaldı anlamıyorum
bnmki zaten biberoni memeye tercih edioama iyi oldu bunu söylediğin bn de avent natural kullaniorum ne kadar süreyle degistrmek gerekir ki ucunu?
Revna canım kirkimiz bugün çıkıyormuş annem öyle hesapladı cumaya getirtti bende abdestimi dün almıştım tekrar alicam namaz yönünden artık bi engel yoktur değil mi sen öğrendin mi
dha simdi denedim emzirmeyi 2-3 dkka iyce heyecanla endi bıraktı..süt de grlio aslında yandan akıo goruom ama bnm oglan istemio memeyi.. demek ki cocuktan cocuga değişiyor çünkü sende meme ayni sut miktari da ayni ama biri emmedi diğeri emiyor diosun..Ucuz olsun dersen eczaneden torba serum fizyolojik bi de enjektör iste. Lazım oldukça enjektörle serumdan çeker kullanırsın.
Ben elimdeki bitince öyle yapacağım.
Büyük oğlumda hep o şekilde kullandım
Bol bol su ve sıvı tüketiyorum.
Canım benim ilk oğlumda öyleydi.
Aynı senin gibş pompayla mamayla uğraşır dururdum öyle. 6 ay sabrettim ve sonra göğüsler yara oldu ve süt azaldı. Ben de bıraktım sağmayı..
Şimdi yine sütüm az ama bu oğluş seviyor enmeyi. Ne emerse kâr diyorum ben de..
Biberon emziğini eğer memeyi bırakmasın diyorsan 2 ay da bi değiş derim. Ben öyle yapacağım çünkü..
40.günden sonra abdest alınıp namaz kılınabiliyor canım artık.
Canım senle durumumuz aynıydı sağıp veriyordum ve mama takviyesi.3 gündür inat ettim bu memeyi alacak diye sende dene pes etme ben şöyle yaptım ağladığında tam ağzını açtığında ağzının içine memeyi koyup durdum evet zor oldu ama aldı 3 gündür yine zorlanıyorum bir kaç dakika ama alıyor şimdilik ama memedeki sütü tam bitirmiyor sagdigimiz kadarki kadar ve sürekli acikiyor saatte bir bazen yarım saat tabi birde memede yara var ölüyorum o çekerken ama ne yaparsın anneyiz işte. ..sende bir zorla bence mesela bu hafta sonu onu alistiracagim diye şartla kendini yarın hep memeyi dene almazsa kaşıkla ver sagdigin sütü bir iki gün biberonu unutsundha simdi denedim emzirmeyi 2-3 dkka iyce heyecanla endi bıraktı..süt de grlio aslında yandan akıo goruom ama bnm oglan istemio memeyi.. demek ki cocuktan cocuga değişiyor çünkü sende meme ayni sut miktari da ayni ama biri emmedi diğeri emiyor diosun..
İnternetten bak istersen daha uyguna bulabilirsingecen babası yapmisti agladi cok bisi de gelmedi Aspiratöre.. bgn ben denedim oldusipamin burnu dolmuş iyi oldu rahatladı.. smdi yedek uc almam lazmmm bi de fizyolojik serum bn daha ucuzdr saniodm eşim aldığı için fiyatini bugün kutunun ustunde gördüm icinde 10 tüp var kucuk 18 tlymis fiyati. zaten bi tup bitmio ki tek kullanimlik ziyan oluo..Hangi marka kullaniosunuz daha uyguna alan var mi
e bebekte görmüştümEki Görüntüle 1969187
Kızlar ben bunu kullanıyorum yedek uç nerden alabilirim biliyo musunuz?
mete58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?