Bizim de öyle hırıltılı ses çıkarıyor. serum fizyolojik iyi geliyor. Bi de Aspiratörle temizleyince bi nebze rahatlıyorlar.Günaydın kızlar. Dün akşam güzel bir dua ettim oğlum maşallah güzel uyudu
Bugünkü sorum uykuya Dalmadan birazda olsa nefes alışverişi sanki horlamaya başlayacak büyük insan gibi . Burun açıcı ( okyanus suyu ) tarzı bişeymi alayım? Yoksa serum fizyolojikte rahatlatırmı?
canım ıkı uc tane başlık al benımkı damaklıyı tutuyo anne memesı gıbı oglen bırkere gecebyatarkennbırkere 90 ml verıorum sonrakınzamanlarda hep emzırıyorum ıyı oluo uyuyo karnı doyunca.sen dedgm gıbı damaklı al yıne tutmuosa degısık formlarda başlıklar var onlardan alYa benimki içemiyo biberonu içemiyo napıcağımı şaşırdım gündüz anne sütü mğ beriyosın
ya bn su Aspiratör isini beceremiyorum bugun denicem gene ne jadar cekiyosunuz?? bn bi kere denedm çok agladiBizim de öyle hırıltılı ses çıkarıyor. serum fizyolojik iyi geliyor. Bi de Aspiratörle temizleyince bi nebze rahatlıyorlar.
Ben almadım onu daha ya fizyolojik serumu döküyorum bi saat sonra filan burnunda oluyor parçaları oradan alıyorum yeterli oluyor sanirim tikanmadi simdiye kadarya bn su Aspiratör isini beceremiyorum bugun denicem gene ne jadar cekiyosunuz?? bn bi kere denedm çok agladi
Biberon başlığının genişlemesinin sakıncası nedir.Biberon kullanıyorum çünkü işe başlayınca mecbur başlanacak almama ihtimaline karşılık biberon verdim oğlumda da vermiştim alışmadı hiç beni emdi sadece ucu konusunda çok dikkat ediyorum sık değişiyorum ki ucu emilip çok genişlemesin diye
MAma kullanıyorum. 1 ayda 1 kilo aldı. Bir öğünüm mama bir öğünüm süt. Mamayı ilk ay 90-120 arası içiyordu kusmuyordu. Şimdi bir ölçekte versem kusuyor. Sütüde kusuyor. O sebeple mamayı 80 ml veriyorum. Kustuktan sonra kalanı yetiyordur heralde.Peki mama kullanıyor musunuz ve bebeğiniz kaç günlük ne kadar kilo aldı
BEnim ki de çok ağlıyor ama yapacak bişey yok. Nefes alamadığını daha huzursuz oluyor. ilk zamanlar ben de beceremiyorum ama alıştım şimdi.ya bn su Aspiratör isini beceremiyorum bugun denicem gene ne jadar cekiyosunuz?? bn bi kere denedm çok agladi
CCanım o kitaptan bende de var. Bahsettiğin kısmı ben de okudum ama erken olduğunu düşünüyorum başlamak için. Çünkü bebekler 3 aydan sonra uyku düzenine alisir diye yazıyor bi çok yerde. 1 ay bence erken. Bi de yazıda saatlere çok bağlı kalmamak gerektiğini yazıyor. Esnek davran. Seninki 1de uyuyorsa ona göre bir plan oluştur. ama dedigim gibi bence erken daha. Hem gece ile gündüzü bile ayırt edemiyorlar. Ben 3 ayı dolunca inşallah başlamayı düşünüyorum.Belki cogunuz biliyirsunuzdur tracy hogg in bebek bakim sorunlarına mucize cozumler kitabini. Orada easy denilen bir yöntem var.
Eat: beslenme , activity : aktivite, sleep : uyku, your time : kendinize vakit ayirin
basamakları bunlar. Ama benim kizim beslenmeyi uyku öncesi yapıyor hep bi turlu oturamıyorum duzen. Gece uykusuna saat 10 11 arasi yazıyor benim kiz 1 de başlıyor uykuya. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. 4 haftakik olmasini bekledim denemek için. Var mi benim gibi deneyen
Kızlar bazı anneler mama yerine kutu sütüne süt katıp veriyolarmış duyan varmı
Bayanlar bebeğim hergece 12 den sonra ağlıyor mememde boğuşuyor sinirli sinirli içiyor memem ağzındayken ağlıyor o yüzden içemiyor mama aldı eşim ama aptamil devam sütü diye bunu kullanan varmı varsa nasıl kullanıyosunuz
Günaydın kızlar. Dün akşam güzel bir dua ettim oğlum maşallah güzel uyudu
Bugünkü sorum uykuya Dalmadan birazda olsa nefes alışverişi sanki horlamaya başlayacak büyük insan gibi . Burun açıcı ( okyanus suyu ) tarzı bişeymi alayım? Yoksa serum fizyolojikte rahatlatırmı?
Biberon başlığının genişlemesinin sakıncası nedir.
muciz3 bebekler ultrasonda kızım için overde toplam 7mm çapında kistler varmış 1 cm alti sorun değil dedi doktor ama malesef benim yüzünden diye kendimi suçlayıp duruyorum benim çektiklerimi çekmesin diyeBende de leke, ara kanama, adet görememe ve sivilce yaptı. Maalesef genetik buyuk ihtimal dedi doktor alıştım onunla yasamaya. Bebegim 4 sefer klmen catlatma iğneleri tedavisi sonrası ara verdigim sadece seker hapı kullandigim ilk ayda geldi. Antidiyabetik ilac ile yumurtam catlayabildi. 1 yil uğraştık tabii arada bir de kimyasal gebelik var hemen olmadi bebegimiz mucize gibi geldi
Ben ilk bebeğimde okumuştum ama ilk üç ay olmuyor zaten gaz sancısı sürekli baltalıyor uykuyu 3.aydan sonra baya tutuyordu ki o kitapta 3aylık bebek gece 6saat deliksiz uyur diyordu beni en mutlu eden kısmı oydu gerçekten uyuyordu oğlumBelki cogunuz biliyirsunuzdur tracy hogg in bebek bakim sorunlarına mucize cozumler kitabini. Orada easy denilen bir yöntem var.
Eat: beslenme , activity : aktivite, sleep : uyku, your time : kendinize vakit ayirin
basamakları bunlar. Ama benim kizim beslenmeyi uyku öncesi yapıyor hep bi turlu oturamıyorum duzen. Gece uykusuna saat 10 11 arasi yazıyor benim kiz 1 de başlıyor uykuya. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. 4 haftakik olmasini bekledim denemek için. Var mi benim gibi deneyen
İşte o zamn akışı memeden daha fazla olacağı için bebek biberona alışabilir biberonu içinde su varken ters çevir su hızlı bir şekilde akıyorsa kullanımı uygun değil bBiberon başlığının genişlemesinin sakıncası nedir.
Yenidoğan bebeklerde kusma olur normaldir ( fışkırır tarzda kusmadığı sürece yani yetişkin gibi) çünkü sindirim sistemi midesi gelişmeye devam ediyor fazlasını kusabilir hareket ederken sıkışınca kusabilir vs. Eğer verdiğin miktarla doymazsa uykuya da dalamaz merak etmeMAma kullanıyorum. 1 ayda 1 kilo aldı. Bir öğünüm mama bir öğünüm süt. Mamayı ilk ay 90-120 arası içiyordu kusmuyordu. Şimdi bir ölçekte versem kusuyor. Sütüde kusuyor. O sebeple mamayı 80 ml veriyorum. Kustuktan sonra kalanı yetiyordur heralde.
cnm bir ogunde mi 90-120 cc veriodun peki kac saatte bir veriosun? biz 3 haftayi bitirdik su an 60 cc veriorum mamayi da sütü de ortalama 2 saat aralikla.MAma kullanıyorum. 1 ayda 1 kilo aldı. Bir öğünüm mama bir öğünüm süt. Mamayı ilk ay 90-120 arası içiyordu kusmuyordu. Şimdi bir ölçekte versem kusuyor. Sütüde kusuyor. O sebeple mamayı 80 ml veriyorum. Kustuktan sonra kalanı yetiyordur heralde.
gecen babası yapmisti agladi cok bisi de gelmedi Aspiratöre.. bgn ben denedim olduBEnim ki de çok ağlıyor ama yapacak bişey yok. Nefes alamadığını daha huzursuz oluyor. ilk zamanlar ben de beceremiyorum ama alıştım şimdi.
Ya göğsümü sıkıyorum bezen süt çıkmıyor ozaman anlıyorum doymadığını süt arttırıcı napıyosunız benim başlarda çok sütüm vardı şimdi azaldı anlamıyorumKutu sütüne süt katmak nasıl oluyor anlamadım?
Şuan kutu süt için çok küçükler. 6.cı aydan itibaren mamayı bırakıp kutu süte geçeceğim ben. Hatta 4.cü ayda başlanabiliyor ama ben 6.cı ayı bekleyeceğim...
Her 30 ml kaynamış ılımış suya 1 ölçek mama koyup çalkalıyorsun.
Avent natural biberon kullanıyorum ben.
Eğer aç olduğundan eminsen şırınga ile yavaş yavaş içirebilirsin mamayı.
Okyanus suyu ve serum fiz. aynı canım.
Ben gifrer damla kullanıyorum
Genişlerse ucundan mama akışı hızlı olur. Bu da bebeğin memeyi bırakıp biberonu tercih etmesine sebep olabilir
Avent falan diyorlar mesela sen ne marka aldın çok hızlı emiyorcanım ıkı uc tane başlık al benımkı damaklıyı tutuyo anne memesı gıbı oglen bırkere gecebyatarkennbırkere 90 ml verıorum sonrakınzamanlarda hep emzırıyorum ıyı oluo uyuyo karnı doyunca.sen dedgm gıbı damaklı al yıne tutmuosa degısık formlarda başlıklar var onlardan al
bnmki zaten biberoni memeye tercih edioKutu sütüne süt katmak nasıl oluyor anlamadım?
Şuan kutu süt için çok küçükler. 6.cı aydan itibaren mamayı bırakıp kutu süte geçeceğim ben. Hatta 4.cü ayda başlanabiliyor ama ben 6.cı ayı bekleyeceğim...
Her 30 ml kaynamış ılımış suya 1 ölçek mama koyup çalkalıyorsun.
Avent natural biberon kullanıyorum ben.
Eğer aç olduğundan eminsen şırınga ile yavaş yavaş içirebilirsin mamayı.
Okyanus suyu ve serum fiz. aynı canım.
Ben gifrer damla kullanıyorum
Genişlerse ucundan mama akışı hızlı olur. Bu da bebeğin memeyi bırakıp biberonu tercih etmesine sebep olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?