2017 Şubat Anneleri

Bazı durumlarda d vit. Kesilebilir hastalık ortadan kalktığında tekrar başlatsınız endişelenmeyin .

Kızlar anason çayını hep biz içip hem bebeğe verebiliyomuyduk ve rezene
Anasonu sende içme bebeğede verme anason çocuğa zararlı eskiden veriliyormuş ama şimdi dr karşı çıkıyor( ben 2çocuğumda da kullanmadım ) ama rezene kullanabilirsin demle sen iç bebeğede 1 2 çay kaşığı ver

Cok gecmis olsun canim. Dedgin gibi ömür boyu ilac kullanmak zor. Her ne kadar B vitamini de olsa. Insallah gerek kalmaz. Hic bi sorunu cikmaz bebisinin

Amin canım inşallah

Benim arkadaş hiç kullanmadı ilaç vermek istemiyorum diye birşey de olmadı canım gelişimi iyiydi çocuğun

İnşallah çabucak geçer ya bizimki 1 aylık kaldı 3 ay offf offf hunharca sallıyorum ancak uyuyor o da yarım saat üstüne okumadığımız dua kalmadı

Ah canım ya o konuştuğumuz yerin ağrısı değil mi? Sen kendini çok yoruyorsun belki de ondandır?

Kızlar anason çayını hep biz içip hem bebeğe verebiliyomuyduk ve rezene

Ben bir çay kaşığı kadar Rezene veriyorum gece uyumazsa ben de içiyorum. Fayda ediyor mu bilmiyorum aynı anda birsürü yöntem denediğim için hangisi işe yarıyor anlamıyorum

Cnm kolik muziklerini denedn mi bi jac gece huysuzluk tspinca fon makinası sesi dinlettm bn güzel uyudu..bilemiyorum tabi her zamn işe yarar mi ama bebek cok ağlayinca insan her yolu deniyor. Bi de kizlar oglum aglaynca biz evin diger butun odalarini dolasiyoruz o zaman sakinliyor hep ayni yerde olmaktan sıkılıyor sanırım

Loveali cnm zaten zor bie süreçten geçiyoruz hepimiz böyle ekstra aksikler kirginliklar çıkınca dayanabilcek gibi hissetmiyoruz..ama hayat her zaman zor veya kötü olmayacak geçicek insallah en kisa zamanda icini ferah tut ailenle duzelirsiniz insallah..

Benim bile patlatasim gelio nasil kadin bu ya

yok artık kv kp eş çocuğun ağrıları hepsi bi yandan yetmiyor gibi bide komşu mu çıktı allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce şifa bulur bebeğin de uğraşmazsın dengesizlerle

mete58 merhabalar .. kızlar bilenlerden yardım rica edicem ...
Kv bebeğime nane kaynatıp bi kaç damla içiriyor sancı için. Bende duymadığım için vermeyelim Dedim ve artık birbirimize girdik çünkü zamanının da göbek düşsün diye zeytinyağı ve kahve koyalım deyince düşündürdü beni :) rezene veriyorum ve biogaia veriyorum. Biogaia için Bağımlılık demiştiniz ama ben 3 ay kullanıcam çünkü dayanamıyorum ağlamasına Esas sormak istediğim nane nin bir zararı varmı?

Aynen canım bugün biraz topladım kendimi yoksa bebeğime yetersiz kaldım dün ben ağladım o ağladı ailemle duzeliriz duzelmicek kadar bişey yokta benim kırgınlığım düzelir mı bilmiyorum

Bilmiyorum ki canım dokununca hassasiyet var doktor bir sorun görmüyorum desede içim hiç rahat değil
yok artık kv kp eş çocuğun ağrıları hepsi bi yandan yetmiyor gibi bide komşu mu çıktı allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce şifa bulur bebeğin de uğraşmazsın dengesizlerle
aynen canım ama ben bu kadını takmıyorum,ilk vukuatı değil. Kapıda numaramı istedi
Lazım olur diye konuyu değiştirdim hemen,böyleleriyle hep mesafeliyim derdim bana yeter

Bende açıyorum o sesleri biraz uyuyo onunla kapatınca mizmizlaniyo ama benim De beynim sisiyo o seslerden şuan mesela kafam da fön makinası ve anne karnındaki ses var

Arkadaşlar bebeklerinizin zihinsel ve bedensel gelişimi için çalışmalara başladınız mı? Benim oğlum 43 günlük. Yüz üstü koltuğa bırakıyorum başını kaldırmaya çalışıyor ayakları ile ileri gitmeye çalışıyor. Bir de internetten siyah beyaz resimler döktü bugün babası yarın onları göstermeye başlayacağım. Siyah beyaz resimleri bu linkten aldım: http://www.kadinbakisi.com/zeka-gelisim-kartlari/

Böyle insanlar gelip yardımcı olacağına üstelik yargılıyorlar. Hoşgörü yardımseverlik kalmamış. Bebeğin iletişimi ağlamak sonuçta hiç bebeği olmamış mı komsunun

sizin bebek hangı gun dogdu sankı aynı gun 7 subat benım bebiş bızımkı konuşunca gulmeye başladı yenı

Böyle insanlar gelip yardımcı olacağına üstelik yargılıyorlar. Hoşgörü yardımseverlik kalmamış. Bebeğin iletişimi ağlamak sonuçta hiç bebeği olmamış mı komsunun
4 çocuğu var Allah bağışlasın sesleri gürültüleri eksik olmaz. Evet maalesef kalmamış anca dedikodu. Çocuğum hasta değil şükür dedim sadece ağlıyor ve kucağımızda

bence verme benim kv vermişti kız defalarca kustu ben bile içemem agir gelir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…