Canım nanenin(yararı dersen gaz giderici bulantı önleyici özelliği vardır ama yetişkinler için ) şu zararı var diyemem bilemiyorum ama bebeklere özellikle ilk 4ay ekstra hiçbirşey vermiyoruzmete58 merhabalar .. kızlar bilenlerden yardım rica edicem ...
Kv bebeğime nane kaynatıp bi kaç damla içiriyor sancı için. Bende duymadığım için vermeyelim Dedim ve artık birbirimize girdikçünkü zamanının da göbek düşsün diye zeytinyağı ve kahve koyalım deyince düşündürdü beni :) rezene veriyorum ve biogaia veriyorum. Biogaia için Bağımlılık demiştiniz ama ben 3 ay kullanıcam çünkü dayanamıyorum ağlamasına Esas sormak istediğim nane nin bir zararı varmı?
Bebeğim 11 den beri cıglık cıglığaaaaa nefesi kesilene kadar aglıyor durmuyor altı temiz tok durmuyor hiö susmuyor hiççç
Nedn acaba ağırmı geliyor bebeğeAnasonu sende içme bebeğede verme anason çocuğa zararlı eskiden veriliyormuş ama şimdi dr karşı çıkıyor( ben 2çocuğumda da kullanmadım ) ama rezene kullanabilirsin demle sen iç bebeğede 1 2 çay kaşığı ver
Ya etki etmiyo ama okunmak iyi geliyo biri okudumu onu rahat uyuyo sakinlik veriyo dualar herhaldeBen rezene iciyodum dün anason da aldırdım bı tatlı kaşığı rezene bi çay kaşığı anason yaptım ama işe yaramadı galiba
Yatağa koyunca ağlıyor benimkideAmin canım inşallah
Benim arkadaş hiç kullanmadı ilaç vermek istemiyorum diye birşey de olmadı canım gelişimi iyiydi çocuğun
İnşallah çabucak geçer ya bizimki 1 aylık kaldı 3 ay offf offfhunharca sallıyorum ancak uyuyor o da yarım saat üstüne okumadığımız dua kalmadı
Ah canım ya o konuştuğumuz yerin ağrısı değil mi? Sen kendini çok yoruyorsun belki de ondandır?
Ben bir çay kaşığı kadar Rezene veriyorum gece uyumazsa ben de içiyorum. Fayda ediyor mu bilmiyorum aynı anda birsürü yöntem denediğim için hangisi işe yarıyor anlamıyorum
Aynen benimki de öyle okuyunca rahatliyo eee herşey dua ile sonuçta belki de bizlerin de nazar i da degiyo o yüzden de huysuzluk yapıyorlarYa etki etmiyo ama okunmak iyi geliyo biri okudumu onu rahat uyuyo sakinlik veriyo dualar herhalde
Aramıza hoşgeldin :) bizde günlerdir aynı şeyleri yaşıyoruz bizim Dr 20 günden sonra kolik ağrıları başlar demişti gerçekten de bı cogumuzun 20 günden sonra başladı galiba sen daha girmedinmi biz girdik bile depresyon denen yereSağol canım merak etmişsin beni. :)
Çok şükür yatma olayimiz falan yok ama kızımın huyu suyu değişti. Maşallah çekiyordu herkes çok uslu diye ama nazar mı degddi ne olduysa çocuk özellik bir haftadir gece gündüz uyumuyor. Bir günde toplam en fazla 5 saat uyuyorsa uyuyordur oda kesik kesik. E haliyle bende onun peşinde koşmaktan uykusuzum . Sutumde azalmaya başladı haliyle yemek bile yedirmiyor bana.
Gazi var biraz dedi doktor gaz damalsindan mucize bekleme dedi. Gerçekten de mucizevi birşey yapmadı yani . Bilmiyorum valla depresyona girmeme ramak kaldı . Sabır çekiyorum.
Anasonun vücudu uyuşturan özelliği vardır miktar ayarlanamadığında bebek uyuştuğu için uuyacaktır ki bu uygun değil ben içmiyorum bebeğime de içir miyorum dr verme diyorNedn acaba ağırmı geliyor bebeğe
Kar etmedi canım susmıyor salladık hoplatıp durduk dinlettik şimdi uyudu 20 saate yakın dırmadan aglıyor çatlıcak diye korkuyorum fıtık olacak oğlum diye bende culdırmak üzereyim tam anneleri yollayacaktım 1 aylık oluyoruz diye bu çıktı şimdiSen 11 diyorsun ben saat 9 dan beridir uğraşıyorum canım. Gazlı bebekler. YouTube den beyaz gürültü diye bir ses kaydı var onu aç. Yüzde doksan sakinleşir eğer sansliysan uyur bile.
mete58 merhabalar .. kızlar bilenlerden yardım rica edicem ...
Kv bebeğime nane kaynatıp bi kaç damla içiriyor sancı için. Bende duymadığım için vermeyelim Dedim ve artık birbirimize girdikçünkü zamanının da göbek düşsün diye zeytinyağı ve kahve koyalım deyince düşündürdü beni :) rezene veriyorum ve biogaia veriyorum. Biogaia için Bağımlılık demiştiniz ama ben 3 ay kullanıcam çünkü dayanamıyorum ağlamasına Esas sormak istediğim nane nin bir zararı varmı?
Bilmiyorum ki canım dokununca hassasiyet var doktor bir sorun görmüyorum desede içim hiç rahat değil
aynen canım ama ben bu kadını takmıyorum,ilk vukuatı değil. Kapıda numaramı istedi
Lazım olur diye konuyu değiştirdim hemen,böyleleriyle hep mesafeliyim derdim bana yeter
Arkadaşlar bebeklerinizin zihinsel ve bedensel gelişimi için çalışmalara başladınız mı? Benim oğlum 43 günlük. Yüz üstü koltuğa bırakıyorum başını kaldırmaya çalışıyor ayakları ile ileri gitmeye çalışıyor. Bir de internetten siyah beyaz resimler döktü bugün babası yarın onları göstermeye başlayacağım. Siyah beyaz resimleri bu linkten aldım: http://www.kadinbakisi.com/zeka-gelisim-kartlari/
Yatağa koyunca ağlıyor benimkide
Canım bizde de aynı sorunlar bu gaz olayını hepimiz ortak sorunu oldu ya bi an önce geçse bariCanım ara ara okuyabiliyorum ama yazamıyorum pek, iyiyiz şükür.. biz 10 uncu günden beri yalnızız kızımla.. tam rahatız oh derken bizim gaz olayları 40 ından sonra cozuttu gaz damlası da işe yaramıyordu değiştirdim zinco kullanıyorum biraz işe yarıyor gibi .. sana uzun uzun yazmak istedim ama fırsatım olmadı bu ara.. iyice bunaldın herşey üstüne geliyor sabır diliyorum senin için .. biraz güzel havada eşinle bebişinle birlikte çıksanız bi havan değişse en azından.. evde sürekli sorunları düşünüp kafanda kuruyosun daha kötü oluyor.. hepimiz zor bi dönemden geçiyoruz ama az kaldı rahat edicez inşallah.. birazcık daha sabredelim..
Nazara inanırım göz nefsi. Allahım görümcem geliyo.tıpkı ben tıpkı ben deyip öpüp kokluyo.kızımın da onunla alakası yok evden çıktığı gbi kızım başlıyor ağlamaya var ya.bende bildiğim bütün duaları okuyorum sakinleşiyorAynen benimki de öyle okuyunca rahatliyo eee herşey dua ile sonuçta belki de bizlerin de nazar i da degiyo o yüzden de huysuzluk yapıyorlar
Aynen benimki de öyle okuyunca rahatliyo eee herşey dua ile sonuçta belki de bizlerin de nazar i da degiyo o yüzden de huysuzluk yapıyorlar
Canım bizde de aynı sorunlar bu gaz olayını hepimiz ortak sorunu oldu ya bi an önce geçse bariah kuzum eşimle birlikte bi yarım saatliğine arkadaşın çocuğunun doğum gününe gidelim dedik diye neler oldu ailemle bu yüzden sorun yaşadım o yüzden eve kapanmak benim kaderim sanırım bebisle çıkmaya da korkuyorum zaten yeni atlattı hastalığı kiii yine öksürük başladı inş bugün kontrol de kötü şeyler duymam o yüzden dışarı çıkmak kim ben kim
Nazar hak ve gerçek olan bisey kiiii anne babanın nazarı daha çok degermis sürekli okumak lazım bizde yüzüne bakarken sürekli okuyoruzNazara inanırım göz nefsi. Allahım görümcem geliyo.tıpkı ben tıpkı ben deyip öpüp kokluyo.kızımın da onunla alakası yok evden çıktığı gbi kızım başlıyor ağlamaya var ya.bende bildiğim bütün duaları okuyorum sakinleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?