2017 Şubat Anneleri

Bu ikinci nüksedisi sadece 1 hafta yarasız kaldı poposu onda da sudocrem desitin arko ve zeytinyağını dönüşümlü kullanmaya devam ettim sonuç yine hüsran..

Benimkinin normal bir pişik durumu olduğunu düşünmüyorum cildiyeye gitmeyi planlıyorum. Çok sağol geçer ınşaallah..
Bilmiyorum ben ilkindekullandım pişik yüzü görmedim bolca sürüyordum. özellikle ek gıdaya başlayınca pişik riski çok yüksek seninki erken olmuş dediğim kremi al yine de.takip ediyorum sizi arasıra benim ki de 37 haftalık doğdu 2700 gram

Alırım duyduğum herşeyi deniyorum neredeyse.. seninde minnakmis kuzun. Nasıldı peki kilo alımı ilk ay ? Küçük ama maaşallah hareketli benimki. Sadece anne sütü ile gidiyoruz şimdilik ilk ay kilo alımından memnun kaldık çok şükür). Ah bi de pisigi geçse o kadar da ağlayan bir bebek değil aslında

Ha bide pamuklu suya devam ıslak mendil kullanma sakın..bir Kilo aldı bir aylıkken..anne sütü veriyorum ama günde On kez kaka yapıyordu bu iki gün biraz azalttı..sürekli ilk günlerden beri ıkınma halinde.. Geceleri uyumuyodu ama şu An uyuyo dün sabahladık..ıkınma yüzünden yorgun düştü bugün sanırım..

özel bir sey yaptiniz mi kolay olsun diye hareket yürüyüş cinsel iliski ya da hurma gibi kizlar ?
39+5 te nişan gelmesi ardından su gelmesiyle sunni sanciyla doğum yaptım kontrol lerde de nerdeyse 0 sanciydi bı anda gece nişan geldi hemen ardından suyum geldi o akşam hurmayı abartmistim biraz :)

Uykusuz bir gecenin sabahindan gunaydin guzel anneler.burun tikanikligindan olsa gerek hic uyumadi kizim.serum fizyojik te fayda etmedi.ses ciktikca burnundan uykuya dalamadi.

Slm annisler uzun suredir yazamiyorum umarin sizde bebislerde sutlerde iyidir..
sorum normal dogum yapan annislere
kızlar ne zaman yani kaçıncı haftada doğum yaptınız ? benim zamanım az kaldi ve merak ediyorum 40 ini geçen var mi ?
40+2 de oglusun gelmek istememesiyle suni sanciyla yaptm yuruyus hurma bazen ise yaramio bebislerin keyfine kalmis..
Cnm kardesim soylemisti bana da ise yaramayani duymadm oda sicakliginda erimis margarini sur kati yag poposunda cis kaka tutmuo iyilesio..

yazin oglumda olmustu. ne yaptimsa gecmedi. en son cira aseptine sari kutulu krem varya ondan bolca surdum. ustunede pudra doktum gecti şükür. birde bunu mu denesen. dr ne diyor gecmemesine. baska sebep mi var acaba?

Kızlar normal de süt umu sagmiyorum hep emziriyorum oğluma reflü olabilir dediği için bebelac tcihener verdi mama yada süt e ekleniyor yada emdikten hemen sonra suyla karıştırıp veriliyor ama az önce sagdim fakat hemen vermicem oda sıcaklığında 3 saat kaliyo dimi ? Bide verirken ısıtmak gerekir mi bunu da buzluktan çıkan gibi yoksa öyle verilebilir mı bilginiz var mı ?

Erkek çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu olmaz canım. O yüzden idrarında bir şey olduğunu sanmıyorum. Bazı bebekler sadece anne kucağında huzur buluyor.
Benim oğlumda dün bütün gün sadece yarım saat uyudu.
Uyumadığı için hep bi huzursuzluk içindeydi. Babayla dönüşümlü kucağımızda gezdirdik öyle. Akşam da 9 gibi yıkadım ve 10 dk içinde kendi kendine sızdı :)

Canım ben de bu sabah adet oldum sanırım.
Belim de karnım da sızı vardı. Sabah baktım hafif lekelenme geliyor...
Şimdilik sütde bi azalma farketmedim ama dün hep emmek istedi ve kucakta sakinleşti.
8.ci hafta da büyüme atağı oluyormuş. Ben huzursuzluğunu biraz da ona bağladım.

Canım %3 eau borique kullandın mı ?

Uykusuz bir gecenin sabahindan gunaydin guzel anneler.burun tikanikligindan olsa gerek hic uyumadi kizim.serum fizyojik te fayda etmedi.ses ciktikca burnundan uykuya dalamadi.

Aspire ediyormusun?

Vermeden önce aynar suya batır bir kaç kez istersen.
Bekledikçe soğuyor iyice

özel bir sey yaptiniz mi kolay olsun diye hareket yürüyüş cinsel iliski ya da hurma gibi kizlar ?

39+4 te nişanım geldi hafif sancılar la sonra sancı geçti uyudum.. Uyandım akıntı hala var bi hastaneye gideyim kontrol olayım bari dedim gittim 3 cm açıklık ile yatış yapıldı o an hayır eve gitmek evde çekmek istiyorum diyemiosn herşey hızlı gelişiyor tabi akıntı dediğim suyms bide.. Ama hep hayalim evde sancısmı annem be eşimle çekip hastaneye sıklasnca gitmekti

Ne bilim böyle durmayinca noluyo diyorum gerçi bulantısı gelmese uyucak o gelince uyaniyo ve rahatsız oluyor başka bi sıkıntısı olsa anlaşılır heralde dimi mesela şuan uyudu ama ayağımda koyunca uyanacak napalim bunlarda böyle büyücek demekki :) süt u de tamam canım zaten bi saate kadar vericem belki bi umut öğlen yiyince uyur diye bekliyorum :) sıcak suya bi koyup çıkarırım

Ama önceden böyle değildi

Aspire ediyorum canim ama bi ses oluyo ya yine ona uyaniyo.cok hassas ses ayak citirdisina bile gozlerini aciyo.bana cekmis zira babasinin uykusu pek agirdir

yazin oglumda olmustu. ne yaptimsa gecmedi. en son cira aseptine sari kutulu krem varya ondan bolca surdum. ustunede pudra doktum gecti şükür. birde bunu mu denesen. dr ne diyor gecmemesine. baska sebep mi var acaba?
Normal el kremi mi o dediğin ? Bende de papatyalisi da aloe veralisi da var. Deneyeyim bi bakayım. Geçen gittiğimde travazol ve hametan vermişti onunla bile bir haftada anca geçmişti iki gün önce tekrar başladı travazol ve hametan sürdüm ilk kizariklikta ama ilerlemeye devam etti.. Cildiyeye randevu bakıyorum artık iyi bi dr araştırıyorum.

Onu sipariş verdim eczacı hazırlayacaktı o günlerde pisiği geçti bende gitmedim almaya unuttum Bugün yine uğrayacağım eczaneye alayım iyi hatırlattın Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…