Sulu ama pisiği kanayan tarzda o yüzden margarin sürmek nasıl olur bilemedim şimdiSlm annisler uzun suredir yazamiyorum umarin sizde bebislerde sutlerde iyidir..
40+2 de oglusun gelmek istememesiyle suni sanciyla yaptm yuruyus hurma bazen ise yaramio bebislerin keyfine kalmis..
Cnm kardesim soylemisti bana da ise yaramayani duymadm oda sicakliginda erimis margarini sur kati yag poposunda cis kaka tutmuo iyilesio..
39+5 de yaptım Cnm ..sorum normal dogum yapan annislere
kızlar ne zaman yani kaçıncı haftada doğum yaptınız ? benim zamanım az kaldi ve merak ediyorum 40 ini geçen var mi ?
Şu son günlerin tadını çıkar uyu uyu uyu hep uyu ye iç uyu :) sonra olmuyo :)gördüğüm kadarıyla 40 haftayı gecen olmamis ayy heyecan yaptimbakalim bizim oğlus ne zaman bize sürpriz yapacak
Şu son günlerin tadını çıkar uyu uyu uyu hep uyu ye iç uyu :) sonra olmuyo :)
Ayy keşke benimkide aevmese annem diye seviyor oğlumu hiç bişeye aes çıkarmıuorum diye iyice kendini bişey sandı ama yetti artık bugün evine gittim suratıma bile bakmadı sırf anneme gittim diye tribe girdi bende tavır yapıcam kötü gelin olucam artık. Benimde oğlum var bizdemi böyle olucaz
Ve sadece 1 hafta temiz durdu kızımın poposu her alt açmada kremlememe rağmen ya çeşmede yıkayıp ya pamukla silip kurulamama rağmen, poposunde hiç kaka bekletmeden yaptığı gibi temizlememe rağmen, en fazla 3 saatlik uyuduğunda brz durmuş olmasına rağmen ( kibo da günde 1 kere geceleri oluyor) baharatlı gazlı asitli yememe rağmen yine pişik var yine pişik var. Hemde ilk kızarık ile travazol ve hamedan kullandım yine de bir günde kanama ve sulanma şekline döndü kızımın polisinde göz göz resmen. Ne yapacağımı şaşırdım artık . Annem de içtiğim bitki çaylarından olabileceğini söylüyor . Rezene kimyon anason ısırgan karışımı içiyordum günde 1 2 bardak. Cinsiyete gideceğim artık
Benimde ayni sekilde elini agzina alinca anlıyorum. Uyku düzeni bozulmasin diye kaldırmakta istemiyorum aylik kontrolumuze az kaldi doktora bir sormaliyim ideal uyku saati ve emzirme sıklığı.biz de 55 günlüğüz. benim oğlumda gece 4-5 saat uyuyor genelde. ben uyandırmıyorum. kilo alımı da normal. eğer kilo alımı normalse bence gerek yok. mama zaten anne sütüne göre daha geç sindiriliyor o yüzden de acıkmıyordur. eğer uyanmadan emebiliyorsa uyandırmadan emzirebilirsin. benimki uyurken memeyi almıyor. alsa da 5 dk ancak. onda da çok çekmiyor. acıkınca mızırdamaya ve elini emmeye başlıyor. o zaman anlıyorum acıktığını.
cocuktan sonra bisey oluyor bunlara ama gecici oldugunu dusunuyorum.Ama önceden böyle değildi
evet el kremi ama sari kutulu olacak arko gibi yagli bi krem. yeni cikanlardan degil eski sari kutulu olanlardan olacak. sonrada ustune pudra doktum ben pisik gecene kadar. insallah gecer. cok cekti cocuj pisikten.Normal el kremi mi o dediğin ? Bende de papatyalisi da aloe veralisi da var. Deneyeyim bi bakayım. Geçen gittiğimde travazol ve hametan vermişti onunla bile bir haftada anca geçmişti iki gün önce tekrar başladı travazol ve hametan sürdüm ilk kizariklikta ama ilerlemeye devam etti.. Cildiyeye randevu bakıyorum artık iyi bi dr araştırıyorum.
39+4 te normal dogumla dogurdum. nisan sanci akabinde suyla beraber bebek geldi. kolay ve saglikli dogumlar dilerim. dogurabilmek icin hurma yedim, yuruyus yaptim. ne kadar etkili oldu bilmiyorum.gördüğüm kadarıyla 40 haftayı gecen olmamis ayy heyecan yaptimbakalim bizim oğlus ne zaman bize sürpriz yapacak
bizde 55 günlüğüz sariligi yoksa, kilosu iyiyse uyandirmiyoruz.Kizlar benim oglus aksam 8 den 1 e kadar durmadan huzursuzlaniyor meme hep istiyor birdr mama takviyesi yapıyorum 50cc kadar sonra 1 de uyuyor 5 te kalkiyor acaba 4 saat cok mu. Bu arada 55 günlüğüz. Ne yapsam bilemedim uyandirsam mi yoksa kendi uyanmasini mi beklesem
tuvalete gitmekten mide yanmasindan bebek kipirtisindan uyunmuyorki. ilk zamanlar ne uyuduysak onu uyuyabildik.keşke uyku depolanabilen bişey olsaydı. o zaman hamileyken çok daha fazla uyurdum. ama hamileyken uyumanın şimdiye bir faydası yok maalesef
Kızlar ben şu da içiyorum bütün süt yapan şeyleri içiyor yiyorum ama yok yok benim bebeğimde reflü aptamil ar kullanıyorum mecburen emzirme sonrası tavsiteniz var mu nasıl süt cogaltabilirim
sorum normal dogum yapan annislere
kızlar ne zaman yani kaçıncı haftada doğum yaptınız ? benim zamanım az kaldi ve merak ediyorum 40 ini geçen var mi ?
Bu ikinci nüksedisi sadece 1 hafta yarasız kaldı poposu onda da sudocrem desitin arko ve zeytinyağını dönüşümlü kullanmaya devam ettim sonuç yine hüsran..
Kızlar normal de süt umu sagmiyorum hep emziriyorum oğluma reflü olabilir dediği için bebelac tcihener verdi mama yada süt e ekleniyor yada emdikten hemen sonra suyla karıştırıp veriliyor ama az önce sagdim fakat hemen vermicem oda sıcaklığında 3 saat kaliyo dimi ? Bide verirken ısıtmak gerekir mi bunu da buzluktan çıkan gibi yoksa öyle verilebilir mı bilginiz var mı ?
hafta sonu 2 cocukla parka gidelim dedik. basta hersey cok guzeldi. buyuk(21aylik) elimizi tuttu yurudu salincaga binerken kucugu(55gunluk) emzirdim. sonra biseyler yiyelim diye bir yere oturduk. buyuk masada oyun oynadi kucuk uyuyordu. gittigimiz yer soyledigimiz yemekleri gec getirdi. yarim saat kirkbes dk falan bekledik. yiyecekler geldigi sirada kucuk mizirdanmaya basladi emzirdim durmadi. gazini cikardim yine durmadi, altina yapti heryer batti. kucukle ilgilendigimi goren buyuk geldi. kucugun bebek arabasini ittirmeye icindekileri disariya atmaya basladi. atma deyince aglamaya basladi. avuttuk yurumeye basladik. sonra baba devraldi kucugu. buyugu dayisina verdim. sonra nasil karnimidoyurdugumu hatirlamiyorum. suratle yemisim. esim arabayi getirmeye gittiginde buyuk yola cikacam diye agladi. onu kucakladim.zor zapteddim. arabaya bindigimizde hala agliyordu. evde sustu. korkunc bir gundu. yalniz basima 2 cocukla biryere gidemeyecegimi anladim. hatta esimlede gidemeyegimizi anladik. 2 cocuklu hayat cok zor. tek cocuk cok kolaymis. tum bunlara ragmen mutluyum. bunalmadim. guldum gectim.
Bizde yeteri kadar üstlerine düşmeyelim sanırım çok şımarttıkÖnceden hiçbiri böyle değildi
Seninki demi annem diye seviyo ne saçma ya. Allahım ne sinirler ya çekemiyorlar bizi benceBi de çocuklarımıza annem demeselerçok sinir oluyorum
Canım trosyd dene bir de benim kızınkini iki günde geçirdi
İnşallah geçicisir çok sinir bozucucocuktan sonra bisey oluyor bunlara ama gecici oldugunu dusunuyorum.
evet el kremi ama sari kutulu olacak arko gibi yagli bi krem. yeni cikanlardan degil eski sari kutulu olanlardan olacak. sonrada ustune pudra doktum ben pisik gecene kadar. insallah gecer. cok cekti cocuj pisikten.
39+4 te normal dogumla dogurdum. nisan sanci akabinde suyla beraber bebek geldi. kolay ve saglikli dogumlar dilerim. dogurabilmek icin hurma yedim, yuruyus yaptim. ne kadar etkili oldu bilmiyorum.
bizde 55 günlüğüz sariligi yoksa, kilosu iyiyse uyandirmiyoruz.
tuvalete gitmekten mide yanmasindan bebek kipirtisindan uyunmuyorki. ilk zamanlar ne uyuduysak onu uyuyabildik.
Seni bilmem de benim öyle yaptığım doğrudurBizde yeteri kadar üstlerine düşmeyelim sanırım çok şımarttık
Yok canım mutfak çok sıcak değildi zaten 3 saati de buldurmadi oğlumBen de en çok uyku süt yapıyo.
2 saat uyusam 2 öğün süt çıkıyo çok şükür.
Onun dışında zaten iştahsız olduğum için uyyamadığım zaman mama veriyorum çünkü olmuyo süt.
Bi de bebeğin emmesi de sütümü artırdı benim.
Aptamil kullanırken emmek istemedi oyüzden hep mama vermek zorunda kaldım. Çünkü aptamil tatlı bi mama.
Şimdi evolvia ar.a döndüm onu çok sevmiyo memeyi tercih ediyo.
Oyüzden emzirme sürem arttı eskiye göre.
40+0da sancı ve nişan.
21 saat sonra 40+1de suyum geldi.
Nişandan tam 24 saat sonra suni sancısız doğurdum.
Sancımı evde bi gün boyunca.
Hastaneye sancı 3dk.ya bir düşünce vardım.
3 cm açıklık vardı.
2buçuk saat sonra 8 cm.de çatala aldılar.
5 dakka sonra kızım kucağımdaydı.
Profilimden bakabilirsiniz önceki mesajlara, detaylı anlatmıştım çünkü.
Canım en çok işe yarayanı uzun süre kullan.
Sürekli değiştirmek de zarar verebilir.
Ben de herşeyi denedim.
Travazol ve sudokremde sabit kaldım baya azaldı.
Bi de bezin hangi marka?
3 saat kalıyo ama ben her ihtimale karşı buzdolabında koyup vemeden önce biberonu sıcak suda bekletip ısıtıp veriyorum.
Çünkü eviniz ılıksa 3 saatte de bozulabilir.
Benim bi kere öyle oldu, kızım içtiği kustu.
Aynen öyle de bize diyorlardı ya bende diyim dedimkeşke uyku depolanabilen bişey olsaydı. o zaman hamileyken çok daha fazla uyurdum. ama hamileyken uyumanın şimdiye bir faydası yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?