2017 Şubat Anneleri

Benimde ayni sekilde elini agzina alinca anlıyorum. Uyku düzeni bozulmasin diye kaldırmakta istemiyorum aylik kontrolumuze az kaldi doktora bir sormaliyim ideal uyku saati ve emzirme sıklığı.
Keşke benim oğlum da 4 saat uyusa da yerimden bile oynamazdim uyanmasin diye

Ben yinede 2-3 saate bir uyandırıyorm en fazla bes dk emiyor ne alırsa kar diyorum artık

Çok geçmiş olsun inş biran önce çözüm bulursun cnm

Kızlar bugün kızımla gezmeye çıktım doğumdan sonra ilk defa mis gibi oldum bugün saçımı fönledim. Kaş bıyık makyaj fulbbir iki ay yeter. Gezdik kızımla kkızım da uyudu genelde bebek taşıma çantasına koydum eşim tuttu bende alışveriş yaptım. Çok iyi geldi ya annemde ben gelene kadar eşimin yengesiyle beraber evi pırıl pırıl etmişler çok mutluyuz bugün

Ben yinede 2-3 saate bir uyandırıyorm en fazla bes dk emiyor ne alırsa kar diyorum artık
benim oğlum sağolsun gündüz fazlasıyla telafi ediyor emme işini. akşam özellikle yarım saat 1 saatte bir emiyor. öle 5-10 dk da değil. en az 20 dk. kilo alımı da normal. ben de iyi uyuyayım ki emecek sütü olsun.

oh ne güzel. biz de eşimle çıkıyoruz arada. sağolsun oğlum çok fazla huysuzlanmıyor ama yine de uzun süre kalamıyoruz. alışverişe çıkmaya gözüm kesmiyor henüz. hele kuaföre hiç çıkamam. kaş bıyık işini evde kendim hallediyorum şimdilik. röfle işi var benim de ama ek gıdaya geçmeden gidemem. çünkü en az 5 saat sürüyor benim röflem. o kadar saat bırakamam. kuaföre de boya kokusuna getiremem. napalım sağlıklı olsunlar da önemli değil. eşim sağolsun hiç takmaz öyle şeyleri. ben kendimi kötü hissediyorum. 6. ayı sabırsızlıkla bekliyorum.
temizlik desen benim ev resmen ... götürüyor derler ya aynen öyle. dün ancak evi süpürebildim. silme işini de bi ara yaparım inşallah. hiç canım istemiyor. temizlikçi çağırcam ama onda da yine boş durulmuyor. gelen de hoş görsün napiyim.

Kıyamam ya senin büyük de anne kuzusuymuş benimki 6 yaşında hala cesaret edemedim bu hafta büyük için lunaparka çıktık küçük yıktı ortalığı memede uyumak istedi uyuyor ağzından çektikçe uyanıyor az büyüsünler yaza hepimiz güzelce nefes alırız inş

Valla iki çocuk bana da zor geldi. Senin biyük oğlan da küçük ,daha da zor olur.
Biz şimdilik sadece hastanelere gidiyoruz hep birlikte :)
Eşim avm'ye gidelim diye teklif ediyor ama gözüm korkuyor :)
bir muddet biz gid
Kızlar 1 ay kontrolüne doktora gitmek şartmı sağlık ocağında da kilo boy ölçümü yapıyorlarmı
dr daha net ve dogru bilgi veriyor. saglik ocagi buyuge bi ilac yazmisti. cocuk dr onermedi balgam yapar daha kotu oksurtur dedi mesela. bu yuzden uzman dr tercih olmali bence.
insallah. ne zaman birlikte oynarlar acaba cok merak ediyorum.

Valla iki çocuk bana da zor geldi. Senin biyük oğlan da küçük ,daha da zor olur.
Biz şimdilik sadece hastanelere gidiyoruz hep birlikte :)
Eşim avm'ye gidelim diye teklif ediyor ama gözüm korkuyor :)
biz bir muddet gitmeme karari aldik. avm dusunemiyorum:)

Kızlar normal Doğum yaptım ve hemoroid olmuştum. 1 aylık oldum ama kontrole gitmedim .. sorun olurmu ????ilk defa hemoroid oldum ama duphaloc kullanıyorum .. afedersiniz poponun biraz dışarıda olması durumu düzelecekmi?

Birde Benin oğlumun yüzündeki pıtırcıklar ağladıkça dahada kızarıyor yanak ve alındaydı . Şimdi hafif kafa kısmı , Kulak ve enseye doğru gidiyor .. akşamları sönüyor gündüz çıkıyor fazla kilo alımımdan Dedi doktor Ama ilk ay 1.365 gr aldık.. birşey yapma Dedi doktor ..sizde yokmu bu durum ? Tekmiyim yanı ?

Valla bana çok iyi geldi motor gürültü seslerindenmiydi kızım uyudu hep bende uyandıkça emzirdim. Az da olsa hava almak iyi geliyo gerçekten. Geldiğimden beri de uyulması için uğraşıyorum.

bi
Valla bana çok iyi geldi motor gürültü seslerindenmiydi kızım uyudu hep bende uyandıkça emzirdim. Az da olsa hava almak iyi geliyo gerçekten. Geldiğimden beri de uyulması için uğraşıyorum.
bizimki de arabada genelde uyuyor aç değilse ve gazı yoksa. ama dışarda fazla oyalayamıyoruz şimdilik. havalar da soğuk olduğu için zaten genelde kapalı mekanları tercih ediyoruz. belki arabasını kullanmaya başladığımızda durur bakalım. havalar bi ısınsaydı iyi olacaktı.

Malesef bizimki en fazla bes dk emiyor sütüm de az ama masallah kg alımı bndr sasrdm. İsterdim 15_20 dk doya doya emsn.. Onun için gece kaldırıom mecbr

kızlar bebeğinize hangi yağla masaj yapıyorsunuz? ben daha hiç yapmadım ama yapmak istiyorum ama hangi yağı kullanacağıma karar vermedim.

Aynı o şekildeydi canım 5 gün sürdü. Leke şeklinde gibi geldi kanama şeklinde sadece 1 kere gördüm. Sütün nasıl azalma oldu mu?

Kızlar 1 ay kontrolüne doktora gitmek şartmı sağlık ocağında da kilo boy ölçümü yapıyorlarmı
Çağrıldığın her kontrolde boy kilo baş çevresi bakıyorlar canım ayrıca bulunduğu aya göre gelişimide değerlendirir ebe bence sağlık sorunu olmadıkça özel dr gitmeye gerek yok boşuna para

Nerde yaşıyorsunuz ki

Benim evimde aynı ancak kolik sesi açıp kahvaltı yapıyorum yada ufak tefek işleri yapıyorum üstün körü denilen şey bu oluyo sanırım dediğin gibi napalim geçecek inş

Bende bunların hepsinden istiyom bu mutluluktan istiyom

Canım seninle yaşadıklarımız okadar benZerki. Reflü gaz kolik. Bizde birde idrar tahlilinde kum çıktı. Batın bakıldı ve usg dede böbrekte yoğun kum çıktı. Benim bebeğimin iyice coşmasının sebebi kum sanırım. Sancı yapıyor uyuyamıyor birtürlü. Sizde batın falan bakıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…