Canim sen reflü yastığı kullanıyor musun? başı yüksekte olunca belki daha az kusar.Aynen canım çok zor geciyo yavrum da bende baya yiprandik iki gündür iyice fenalaştı napcami şaşırdım bişey yapamamak iyice sinir bozucu yorgunluk uykusuzluk onu da beni de çok yıprattıgündüz bari biraz uyuyabilsem oda yok ancak gece işte bi iki saat o da yetmiyor sırtım fln çok fena agriyo
Canım 3.ay kontrolunde göz muayenesi yapılır o zaman daha net birşey söylenir zira şaşılık ilk 4ay tespiti zordur yalancı şaşılık denen bir durum vardır bebeklerde gözün yapısı ve kemik gelişimiyle birlikte geçer şaşılık bunun ayrımı için 3aylık olmalı ama asla geciktirme şaşılık vars a erken farkedilmesi tedaviyi kolaylaştırırmete58 merhaba sanırım siz sağlık personelisiniz. Bebeklerde kaç aya kadar gözlerdeki kayma normal kabul ediliyor, benim oğlum 49 günlük sol gözü bayağı kayıyor bilginiz var mı?
Bnm oglumun iki ayda duzelmistimete58 merhaba sanırım siz sağlık personelisiniz. Bebeklerde kaç aya kadar gözlerdeki kayma normal kabul ediliyor, benim oğlum 49 günlük sol gözü bayağı kayıyor bilginiz var mı?
ilişki sonrası lekelenme olmustu evetK Kanatlarimruhumda canım sen ilişki de kanama yasamistin dimi
Canım 3.ay kontrolunde göz muayenesi yapılır o zaman daha net birşey söylenir zira şaşılık ilk 4ay tespiti zordur yalancı şaşılık denen bir durum vardır bebeklerde gözün yapısı ve kemik gelişimiyle birlikte geçer şaşılık bunun ayrımı için 3aylık olmalı ama asla geciktirme şaşılık vars a erken farkedilmesi tedaviyi kolaylaştırır
Bnm oglumun iki ayda duzelmisti
DoktorumuZ kayma olabilir duzelir duzelmez ise doktor bakar demisti
Iki ayi doldurunca gecti
Kızlar normal Doğum yaptım ve hemoroid olmuştum. 1 aylık oldum ama kontrole gitmedim .. sorun olurmu ????ilk defa hemoroid oldum ama duphaloc kullanıyorum .. afedersiniz poponun biraz dışarıda olması durumu düzelecekmi?
Birde Benin oğlumun yüzündeki pıtırcıklar ağladıkça dahada kızarıyoryanak ve alındaydı . Şimdi hafif kafa kısmı , Kulak ve enseye doğru gidiyor .. akşamları sönüyor gündüz çıkıyor fazla kilo alımımdan Dedi doktor Ama ilk ay 1.365 gr aldık.. birşey yapma Dedi doktor ..sizde yokmu bu durum ? Tekmiyim yanı ?
Sorunlu bunlar ya pskolojik sorunları var
Misoothh tereyagli ekmek ya tez vakitte bizden başka uğraşacak şey bulsunlarda kurtulalım inşallah şunlardan hepimizinki birbirinden manyak
TuRuNCu aşı oldu mu bebiş..nasıl durumu..sorun olmamıştır inşallah
Benimki koca düşmanı kocasına vereceği sevgiyi de oğluna vermiş oyüzden beni kuma olarak görüyo manyak karı :) sanmıyorum böylr gelmiş böyle gider bencrMisoothh tereyagli ekmek ya tez vakitte bizden başka uğraşacak şey bulsunlarda kurtulalım inşallah şunlardan hepimizinki birbirinden manyak
Hasta bunlar ya valla . Bizi kendilerine rakip görüyorlar . Bide benim kaynana genç ölmede ölmezBi de kendi oğullarını kastederek diyor ki 3 oğlanın üstüne bir kız oldu sanki kendininmiş gibi deli oluyorum
Birinin daha olmuşta normal mı ki diye sormuştu onun baya kanama olmuşilişki sonrası lekelenme olmustu evet
Yastık değil de yatağını öyle yaptım başı yukarıda 30 derecelik açı ile reflü yastığı gibi kusmasi çok şükür bebelac sayesinde azaldı ama mide ekşimesi var onun için de ilaca başladık inş düzelirCanim sen reflü yastığı kullanıyor musun? başı yüksekte olunca belki daha az kusar.
Benimki koca düşmanı kocasına vereceği sevgiyi de oğluna vermiş oyüzden beni kuma olarak görüyo manyak karı :) sanmıyorum böylr gelmiş böyle gider bencr
Hasta bunlar ya valla . Bizi kendilerine rakip görüyorlar . Bide benim kaynana genç ölmede ölmez
Benimki koca düşmanı kocasına vereceği sevgiyi de oğluna vermiş oyüzden beni kuma olarak görüyo manyak karı :) sanmıyorum böylr gelmiş böyle gider bencr
amannnn kız güzel tespit kesinlikle bide brnimkide esimi dolduruyor is yapma o alışsın düzen otursun falan diye bu ara dolduruşa geldi de geri yola getirdim yardım etmezse bende asla yanına yaklasmam hatta benim kv aşırı tembel eşimi çağırır eti doğra tavuğu parçala balığı temizle salatayı sen yap diye kahvaltiyi bile tek hazırlamaz kocasına soba yaktırır çayı falan yaptırır duvar bile sildirir küçük ogluna geçen koltukları sildiriyor evi elektrikletiyordu yae bu kadın ne is yapıyor dedim içinden kızartma makarna pilav köfte kebap dışında doğru dürüst yemek yaptığı da yok yapınca da 3 günlük yapar en azCanım genelde eşleriyle sorunu olan kaynanalar oğluna takıyor. Benim gördüklerim hep o yönde. Eşiyle atası kötü olan eşinden birşey görmeyen ve anlaşamayan kadınlar oğluna ve gelinine sarıyor. Benim kv de eşimin ev işlerine yardım etmesini kıskanıyor.ben de inadına onun yanında kocamdan yardım istiyorum aslında kp kötü biri değil sadece tatlı dil istiyor kv de onu yapamıyor soğuk nevale. Ben kp e salata bile yaptırınca çok zoruna gitmişti halbuki kendine yol gösteriyorum ben
İnşallah ikisi de vakitlice ölürler yoksa biri öldü mü öbürü yine başımızda dır dır eder durur
amannnn kız güzel tespit kesinlikle bide brnimkide esimi dolduruyor is yapma o alışsın düzen otursun falan diye bu ara dolduruşa geldi de geri yola getirdim yardım etmezse bende asla yanına yaklasmam hatta benim kv aşırı tembel eşimi çağırır eti doğra tavuğu parçala balığı temizle salatayı sen yap diye kahvaltiyi bile tek hazırlamaz kocasına soba yaktırır çayı falan yaptırır duvar bile sildirir küçük ogluna geçen koltukları sildiriyor evi elektrikletiyordu yae bu kadın ne is yapıyor dedim içinden kızartma makarna pilav köfte kebap dışında doğru dürüst yemek yaptığı da yok yapınca da 3 günlük yapar en az
benim o şans da yok doktor olan kaynım ise başladı başka ile gitti diğer kaynım tıp fakultesi 2. sınıf öbürü de lise 2 anlıyacağın eve uzun süre gelin gelmez gelsede başka ile gelir ay keşke ben atansam il degistirip gitsek senin de kaynın evlense de biraz uzak kalsak şunlardanAaaay kadına bak yaoh yaptırıyor millete iş kendi de işsizlikten size sarıyor bunları meşgul edecek şeyler olmalı benim bekar kaynım var inşallah kısa zamanda evlenir gelini de kafasına göre olur da beraber yapışık yaşarlar ben de rahat ederim
benim o şans da yok doktor olan kaynım ise başladı başka ile gitti diğer kaynım tıp fakultesi 2. sınıf öbürü de lise 2 anlıyacağın eve uzun süre gelin gelmez gelsede başka ile gelir ay keşke ben atansam il degistirip gitsek senin de kaynın evlense de biraz uzak kalsak şunlardan
Hasta bunlar ya valla . Bizi kendilerine rakip görüyorlar . Bide benim kaynana genç ölmede ölmez
Canım genelde eşleriyle sorunu olan kaynanalar oğluna takıyor. Benim gördüklerim hep o yönde. Eşiyle atası kötü olan eşinden birşey görmeyen ve anlaşamayan kadınlar oğluna ve gelinine sarıyor. Benim kv de eşimin ev işlerine yardım etmesini kıskanıyor.ben de inadına onun yanında kocamdan yardım istiyorum aslında kp kötü biri değil sadece tatlı dil istiyor kv de onu yapamıyor soğuk nevale. Ben kp e salata bile yaptırınca çok zoruna gitmişti halbuki kendine yol gösteriyorum ben
İnşallah ikisi de vakitlice ölürler yoksa biri öldü mü öbürü yine başımızda dır dır eder durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?