2017 Şubat Anneleri

Canim sen reflü yastığı kullanıyor musun? başı yüksekte olunca belki daha az kusar.

mete58 merhaba sanırım siz sağlık personelisiniz. Bebeklerde kaç aya kadar gözlerdeki kayma normal kabul ediliyor, benim oğlum 49 günlük sol gözü bayağı kayıyorbilginiz var mı?
Canım 3.ay kontrolunde göz muayenesi yapılır o zaman daha net birşey söylenir zira şaşılık ilk 4ay tespiti zordur yalancı şaşılık denen bir durum vardır bebeklerde gözün yapısı ve kemik gelişimiyle birlikte geçer şaşılık bunun ayrımı için 3aylık olmalı ama asla geciktirme şaşılık vars a erken farkedilmesi tedaviyi kolaylaştırır

Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan

mete58 merhaba sanırım siz sağlık personelisiniz. Bebeklerde kaç aya kadar gözlerdeki kayma normal kabul ediliyor, benim oğlum 49 günlük sol gözü bayağı kayıyorbilginiz var mı?
Bnm oglumun iki ayda duzelmisti
DoktorumuZ kayma olabilir duzelir duzelmez ise doktor bakar demisti
Iki ayi doldurunca gecti

Sanırım yalancı çünkü bazen normal bakıyor, bazen kayıyor. 3. Ayda göz muayenesini tabiki yaptırırım. Teşekkür ederim.

Bnm oglumun iki ayda duzelmisti
DoktorumuZ kayma olabilir duzelir duzelmez ise doktor bakar demisti
Iki ayi doldurunca gecti

lilipit tesekkur ederim cevabın için yukarıda da yazdığım gibi sık oluyor ama olmadığı iki gözün uyumlu baktığı da oluyor. İnşallah bizimki de düzelir.

Canım yumurta, domates veya çikolata yiyor musun? Bir arkadaşın kızında da olmuş onun doktoru bu üçünden birini yiyorsan besin alerjisi yapmış olabilir demiş domates yiyormuş o da onu kesince geçmiş. Benim kızımda da vardı ben de hergün yumurta yiyordum 3-4 gündür yemiyorum baya fark etti. Yenileri çıkmıyor eskiler için de Gülsuyu'yla siliyorum :)

Sorunlu bunlar ya pskolojik sorunları var

Kesinlikle canım

Misoothh tereyagli ekmek ya tez vakitte bizden başka uğraşacak şey bulsunlarda kurtulalım inşallah şunlardan hepimizinki birbirinden manyak

Ayyy inşallah inşallah hiç böyle içten dua etmemiştim kv milleti için

Misoothh tereyagli ekmek ya tez vakitte bizden başka uğraşacak şey bulsunlarda kurtulalım inşallah şunlardan hepimizinki birbirinden manyak
Benimki koca düşmanı kocasına vereceği sevgiyi de oğluna vermiş oyüzden beni kuma olarak görüyo manyak karı :) sanmıyorum böylr gelmiş böyle gider bencr

Canim sen reflü yastığı kullanıyor musun? başı yüksekte olunca belki daha az kusar.
Yastık değil de yatağını öyle yaptım başı yukarıda 30 derecelik açı ile reflü yastığı gibi kusmasi çok şükür bebelac sayesinde azaldı ama mide ekşimesi var onun için de ilaca başladık inş düzelir

Yine berbat bi geceydi oğlum hiç bu kadar olmamıştı sanki giderek çoğalıyor gibi 1 den bu yana 3 atak geldi gaz sancısı yavrum mahvoldu ağlamaktan o ağladı ben ağladım bişey yapamıyorum masaj ve kucakta sakinleştirmeye çalışmaktan başka hıçkıra hıçkıra ağlaması içimi mahvediyo geçsin artık nolur ya küçücük yavrum dayanamıyor ondaki Bana gelsin ben çekerim kuzum a ağır geliyo zor geliyo geçsin gitsin artık çok zorlandı bu gece

Benimki koca düşmanı kocasına vereceği sevgiyi de oğluna vermiş oyüzden beni kuma olarak görüyo manyak karı :) sanmıyorum böylr gelmiş böyle gider bencr

Hasta bunlar ya valla . Bizi kendilerine rakip görüyorlar . Bide benim kaynana genç ölmede ölmez

Canım genelde eşleriyle sorunu olan kaynanalar oğluna takıyor. Benim gördüklerim hep o yönde. Eşiyle atası kötü olan eşinden birşey görmeyen ve anlaşamayan kadınlar oğluna ve gelinine sarıyor. Benim kv de eşimin ev işlerine yardım etmesini kıskanıyor. ben de inadına onun yanında kocamdan yardım istiyorum aslında kp kötü biri değil sadece tatlı dil istiyor kv de onu yapamıyor soğuk nevale. Ben kp e salata bile yaptırınca çok zoruna gitmişti halbuki kendine yol gösteriyorum ben

İnşallah ikisi de vakitlice ölürler yoksa biri öldü mü öbürü yine başımızda dır dır eder durur

al benim kaynana aynı kız kocası ile dışıdır durur ayrı odada uyur başlarken eşimin odasında uyurmuş yer yatağı olur yazları bizim burda yatağını illa esiminkinin yanina serermiş esim onu öpmeden giderse küser illa ilgilenilmeli garip biri komşuları ile doğru dürüst konuşmaz kocası ile konusmaz kardeşleri ile konuşmaz zaten herkes sorunlu ı düzgün ya bu kadar çevresi ile geçimsiz

amannnn kız güzel tespit kesinlikle bide brnimkide esimi dolduruyor is yapma o alışsın düzen otursun falan diye bu ara dolduruşa geldi de geri yola getirdim yardım etmezse bende asla yanına yaklasmam hatta benim kv aşırı tembel eşimi çağırır eti doğra tavuğu parçala balığı temizle salatayı sen yap diye kahvaltiyi bile tek hazırlamaz kocasına soba yaktırır çayı falan yaptırır duvar bile sildirir küçük ogluna geçen koltukları sildiriyor evi elektrikletiyordu yae bu kadın ne is yapıyor dedim içinden kızartma makarna pilav köfte kebap dışında doğru dürüst yemek yaptığı da yok yapınca da 3 günlük yapar en az

Aaaay kadına bak ya oh yaptırıyor millete iş kendi de işsizlikten size sarıyor bunları meşgul edecek şeyler olmalı benim bekar kaynım var inşallah kısa zamanda evlenir gelini de kafasına göre olur da beraber yapışık yaşarlar ben de rahat ederim

benim o şans da yok doktor olan kaynım ise başladı başka ile gitti diğer kaynım tıp fakultesi 2. sınıf öbürü de lise 2 anlıyacağın eve uzun süre gelin gelmez gelsede başka ile gelir ay keşke ben atansam il degistirip gitsek senin de kaynın evlense de biraz uzak kalsak şunlardan

Evet baya varmış onların evlenmesine. İnşallah atanırsın tatlım kızının şansına

Hasta bunlar ya valla . Bizi kendilerine rakip görüyorlar . Bide benim kaynana genç ölmede ölmez

Ya varya şuan o kadar canım sıkkın di ki su yorumlarınız gülmeme sebep oldu :) Allah ta sizi güldürsün inş kv leri sizden alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…