Benim kanama seklinde de gelmedi hep ped az az geliyo o yüzden neyin nesi anlamadım acaba lohusalıkta kan boşaldı iyice o yüzden ilk adet böyle mı oldu diye düşünüyorum bende süt um anlamiyorum ki sagmiyorum bu sabah sagdim sadece sen nasıl anladinAynı o şekildeydi canım 5 gün sürdü. Leke şeklinde gibi geldi kanama şeklinde sadece 1 kere gördüm. Sütün nasıl azalma oldu mu?
Yok canım bakilmadi bugün yine götürdüm reflü su azitti çünkü aradim bakalım bi daha dedi Dr un yanında da bulandı sürekli evet baya bulantısı var dedi motilium şurup 3-5 güne rahatlatır dedi inş bakalım idrar tahlili fln dedim kilo kaybında sorun yok dedi reflü ve kolik ikisi birbirini tetikliyo muş malesefCanım seninle yaşadıklarımız okadar benZerki. Reflü gaz kolik. Bizde birde idrar tahlilinde kum çıktı. Batın bakıldı ve usg dede böbrekte yoğun kum çıktı. Benim bebeğimin iyice coşmasının sebebi kum sanırım. Sancı yapıyor uyuyamıyor birtürlü. Sizde batın falan bakıldı mı?
Motilium bizde bir haftadır kullanıyoruz. Günde üç kez. ama yine aynı yine aynı. Kusmaya devam. Ağızdan burundan geliyor. BiZimkinin ağlamasıda öyle. Sesi kısıldı artık ağlamaktan.Yok canım bakilmadi bugün yine götürdüm reflü su azitti çünkü aradim bakalım bi daha dedi Dr un yanında da bulandı sürekli evet baya bulantısı var dedi motilium şurup 3-5 güne rahatlatır dedi inş bakalım idrar tahlili fln dedim kilo kaybında sorun yok dedi reflü ve kolik ikisi birbirini tetikliyo muş malesefgecmezse bi ilaç daha veririm çokta müdahale etmek istemiyoruz ilaç kolik i iyice tetikleyebilir dedi kolik için de maalesef benim oğlum da böyleydi 4 aya geçer 2 aydan sonra biraz daha rahatlar dedi iki gündür saat 5-6 dan bu saate kadar iyice fena oldu ve oyle bi agliyoki bi yerine bisey olmuş gibi büyük çocuk gibi hıçkıra hıçkıra içine çekerek agliyo o ağlaması beni iyice mahvediyor geçsin istiyorum artık bunlar
Haklısın canın sağlık ocağında bakıyorlarsa gerek yok tabiÇağrıldığın her kontrolde boy kilo baş çevresi bakıyorlar canım ayrıca bulunduğu aya göre gelişimide değerlendirir ebe bence sağlık sorunu olmadıkça özel dr gitmeye gerek yok boşuna para
Ozellikle ondan yazdm cnm sulu yaralari falan gecirmis hep..Sulu ama pisiği kanayan tarzda o yüzden margarin sürmek nasıl olur bilemedim şimdi
OOrdu da yaşıyorum canim. Burda havalar tam da ısinmadi. Rüzgarlı o yüzden çıkarmıyorum.Nerde yaşıyorsunuz ki
Canım kusmasi için bize ayrı bisey verdi geçen hafta bebelac thickener mama değil kıvam artırıcı mama ya ekliyosun emiyosa da emzirmenin hemen ardından kaşıkla veriyorsun bizim kusmamiz bitti gibi bişey çok nadir en azından o fışkırma tarzı burundan gelen cinste değil şuan bizimkinde bulantı ve öğürme var su kusuyo bi nevi mide ekşimesi biz büyüklerde olduğu gibi o da onu mahvediyor motilium o yüzden verdi bize kusma için vermemişti istersen bebelac Thickener dene bi baya işe yaradı yani bizdeMotilium bizde bir haftadır kullanıyoruz. Günde üç kez. ama yine aynı yine aynı. Kusmaya devam. Ağızdan burundan geliyor. BiZimkinin ağlamasıda öyle. Sesi kısıldı artık ağlamaktan.
Korunmasız cinsel iliski bagdas kurup oturma yürüyüş comelme hareketleri pilates topunda ziplama ve dairesel hareketler hurmaözel bir sey yaptiniz mi kolay olsun diye hareket yürüyüş cinsel iliski ya da hurma gibi kizlar ?
Seninki demi annem diye seviyo ne saçma ya. Allahım ne sinirler ya çekemiyorlar bizi bence
Sorunlu bunlar ya pskolojik sorunları varBi de kendi oğullarını kastederek diyor ki 3 oğlanın üstüne bir kız oldu sanki kendininmiş gibi deli oluyorum
Aynen canım çok zor geciyo yavrum da bende baya yiprandik iki gündür iyice fenalaştı napcami şaşırdım bişey yapamamak iyice sinir bozucu yorgunluk uykusuzluk onu da beni de çok yıprattıLoveali canım Allah sana sabır ve kolaylik versin. bi kaç aya geçecek inşallah ama bu süreçte insan çok yipraniyor. Seninki oldukca zorlu geçiyor. Ben seni okudukça halime binerce kez şükrediyorum.
Çocuklu hayat gerçekten çok zor ama zorlugunu anne yaşıyor hep. Bu süreçte eşlerin kesinlikle çok anlayışlı ve yardımcı olmasi lazim. Yoksa eşler arası bağ biraz zayiflayabiliyor. Erkekleri anlamak gerçekten çok güç. Bi de onlar yapsa doğumu bebeğin bakımını nasıl davranirlar merak ediyorum. senin eşin gibileri gördükçe eşimi daha fazla seviyorum. Tabi ki bebekle benim kadar ilgilenmiyor işinin yoruculugundan stresinden ama her fırsatta bana yardımcı olmaya dinlenmem uyumam için bebeği oylamaya çalışıyor sağolsun. Nerdeyse 6 aydır bi yakinlasmamiz olmadı. Ona rağmen bana ilgisi sevgisi azalmadi. İnşallah eşin de biran önce düzelir. yoksa çok zor geçer bu süreç. zaten uykusuzluk yorgunluk yeterince yipratici bi de eşlerin anlayissizligi insanı bunalıma sokar.Kizlar iyi geceler. Doğumdan sonra eşi degisen varmi benimki bir tuhaf oldu. Benden daha cok alıngan. Ben aksama kadar hem cocuk hem ev icin koşuşturmaca yapıyorum aksam gelince birde benden hizmet bekliyor. Ve gerçekten cok fazla sıkıldım bu durumdan hadi sabır diyorum o da bebege alışmadi ama bu seferde ben fazlasi ile yıpranmış oluyorum. Ben onu düşünürken hadi en sevdigi yemegi yapayim ne bileyim daha neler neler.. ama alttan alan ben olayim sabreden ben olayım..lohusa ben olayım..gerçekten bazen çıkıp gidesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?