2017 Şubat Anneleri

Aynı o şekildeydi canım 5 gün sürdü. Leke şeklinde gibi geldi kanama şeklinde sadece 1 kere gördüm. Sütün nasıl azalma oldu mu?
Benim kanama seklinde de gelmedi hep ped az az geliyo o yüzden neyin nesi anlamadım acaba lohusalıkta kan boşaldı iyice o yüzden ilk adet böyle mı oldu diye düşünüyorum bende süt um anlamiyorum ki sagmiyorum bu sabah sagdim sadece sen nasıl anladin

Yok canım bakilmadi bugün yine götürdüm reflü su azitti çünkü aradim bakalım bi daha dedi Dr un yanında da bulandı sürekli evet baya bulantısı var dedi motilium şurup 3-5 güne rahatlatır dedi inş bakalım idrar tahlili fln dedim kilo kaybında sorun yok dedi reflü ve kolik ikisi birbirini tetikliyo muş malesef gecmezse bi ilaç daha veririm çokta müdahale etmek istemiyoruz ilaç kolik i iyice tetikleyebilir dedi kolik için de maalesef benim oğlum da böyleydi 4 aya geçer 2 aydan sonra biraz daha rahatlar dedi iki gündür saat 5-6 dan bu saate kadar iyice fena oldu ve oyle bi agliyoki bi yerine bisey olmuş gibi büyük çocuk gibi hıçkıra hıçkıra içine çekerek agliyo o ağlaması beni iyice mahvediyor geçsin istiyorum artık bunlar

Motilium bizde bir haftadır kullanıyoruz. Günde üç kez. ama yine aynı yine aynı. Kusmaya devam. Ağızdan burundan geliyor. BiZimkinin ağlamasıda öyle. Sesi kısıldı artık ağlamaktan.

Çağrıldığın her kontrolde boy kilo baş çevresi bakıyorlar canım ayrıca bulunduğu aya göre gelişimide değerlendirir ebe bence sağlık sorunu olmadıkça özel dr gitmeye gerek yok boşuna para
Haklısın canın sağlık ocağında bakıyorlarsa gerek yok tabi

mete58 merhaba sanırım siz sağlık personelisiniz. Bebeklerde kaç aya kadar gözlerdeki kayma normal kabul ediliyor, benim oğlum 49 günlük sol gözü bayağı kayıyorbilginiz var mı?

Motilium bizde bir haftadır kullanıyoruz. Günde üç kez. ama yine aynı yine aynı. Kusmaya devam. Ağızdan burundan geliyor. BiZimkinin ağlamasıda öyle. Sesi kısıldı artık ağlamaktan.
Canım kusmasi için bize ayrı bisey verdi geçen hafta bebelac thickener mama değil kıvam artırıcı mama ya ekliyosun emiyosa da emzirmenin hemen ardından kaşıkla veriyorsun bizim kusmamiz bitti gibi bişey çok nadir en azından o fışkırma tarzı burundan gelen cinste değil şuan bizimkinde bulantı ve öğürme var su kusuyo bi nevi mide ekşimesi biz büyüklerde olduğu gibi o da onu mahvediyor motilium o yüzden verdi bize kusma için vermemişti istersen bebelac Thickener dene bi baya işe yaradı yani bizde

Loveali canım Allah sana sabır ve kolaylik versin. bi kaç aya geçecek inşallah ama bu süreçte insan çok yipraniyor. Seninki oldukca zorlu geçiyor. Ben seni okudukça halime binerce kez şükrediyorum.

@Humanist01 cinsel ilişki önermiyorum ben olduğunun ertesi gün doğum yaptım bebeğim sıkıntıya girdi kordon dolamış kaka yaptı normal doğum oldu ama çok stresli oldu belki benim bebeğim biraz iyiydi ama cinsel ilişkiye bağladık çünkü o gün hareketleri falan çok yavaşladı doğuma kadar

Bugün kadın doğuma gittim 6 şubatta normal doğum yaptım hala kanama devam ediyor diye. Ultrasonla kârından baktı kan tahlili ver yarın alttan bakarım ona göre dedi bende bugün alttan bakamaz miyiz gelemem tekrar kolay dedim tamam dedi sadece girişe baktı dikişlere ben sormadan hiç cevap vermedi ben sordum hep bir sorun var mi diye ikisinden sonra da yok bi de tahlil ver dedi meğer beta istemiş baktim netten 0 sonuç. Adet mi oluyorum acaba diye de sordum ona da birşey demedi uyuz etti beni gitmeyeceğim yarın da.

Loveali canım Allah sana sabır ve kolaylik versin. bi kaç aya geçecek inşallah ama bu süreçte insan çok yipraniyor. Seninki oldukca zorlu geçiyor. Ben seni okudukça halime binerce kez şükrediyorum.
Aynen canım çok zor geciyo yavrum da bende baya yiprandik iki gündür iyice fenalaştı napcami şaşırdım bişey yapamamak iyice sinir bozucu yorgunluk uykusuzluk onu da beni de çok yıprattı gündüz bari biraz uyuyabilsem oda yok ancak gece işte bi iki saat o da yetmiyor sırtım fln çok fena agriyo

Kizlar iyi geceler. Doğumdan sonra eşi degisen varmi benimki bir tuhaf oldu. Benden daha cok alıngan. Ben aksama kadar hem cocuk hem ev icin koşuşturmaca yapıyorum aksam gelince birde benden hizmet bekliyor. Ve gerçekten cok fazla sıkıldım bu durumdan hadi sabır diyorum o da bebege alışmadi ama bu seferde ben fazlasi ile yıpranmış oluyorum. Ben onu düşünürken hadi en sevdigi yemegi yapayim ne bileyim daha neler neler.. ama alttan alan ben olayim sabreden ben olayım..lohusa ben olayım..gerçekten bazen çıkıp gidesim var.

Çocuklu hayat gerçekten çok zor ama zorlugunu anne yaşıyor hep. Bu süreçte eşlerin kesinlikle çok anlayışlı ve yardımcı olmasi lazim. Yoksa eşler arası bağ biraz zayiflayabiliyor. Erkekleri anlamak gerçekten çok güç. Bi de onlar yapsa doğumu bebeğin bakımını nasıl davranirlar merak ediyorum. senin eşin gibileri gördükçe eşimi daha fazla seviyorum. Tabi ki bebekle benim kadar ilgilenmiyor işinin yoruculugundan stresinden ama her fırsatta bana yardımcı olmaya dinlenmem uyumam için bebeği oylamaya çalışıyor sağolsun. Nerdeyse 6 aydır bi yakinlasmamiz olmadı. Ona rağmen bana ilgisi sevgisi azalmadi. İnşallah eşin de biran önce düzelir. yoksa çok zor geçer bu süreç. zaten uykusuzluk yorgunluk yeterince yipratici bi de eşlerin anlayissizligi insanı bunalıma sokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…