- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
Molfix le başlamıştım canım gayet memnundum ama millet te bi sleepy almış gidiyodu bi deniyim dedim berbatti sızdırdı çocuğumun kakasiz kiyafeti kalmadı nerdeyse ve popoya yapışıyor pişik olmasına neden oluyor o yüzden yine Molfix e döndüm şuan gayet memnunum sızdırma vs bisey olmadıŞubat anneleri hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben prima premium care ile başladım fakat aldığım 3 pakette birbirinden farklı çıktı 50-22-108 lik paketler almıştım 50lik hariç diğer ikisi kötüydü.Yeni bebek denedim onu de sevmedim incecik kağıt gibi.Diğer bezlerikullananlar öneride bulunabilir misiniz bana?
Ya varya şuan o kadar canım sıkkın di ki su yorumlarınız gülmeme sebep oldu :) Allah ta sizi güldürsün inş kv leri sizden alarak
Şubat anneleri hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben prima premium care ile başladım fakat aldığım 3 pakette birbirinden farklı çıktı 50-22-108 lik paketler almıştım 50lik hariç diğer ikisi kötüydü.Yeni bebek denedim onu de sevmedim incecik kağıt gibi.Diğer bezlerikullananlar öneride bulunabilir misiniz bana?
Tam tersi o keyifli oldukça ne uykusuzluk koyuyo o kadar ne yorgunluk ama o böyle sancılar çekerken ataklar gelirken ben iyice dağıtıyorum kendimiKız Gül tabi :) sen gül ve mutlu ol ki oğluşun da senden güç alıp hemen iyileşsin annesi
Tam tersi o keyifli oldukça ne uykusuzluk koyuyo o kadar ne yorgunluk ama o böyle sancılar çekerken ataklar gelirken ben iyice dağıtıyorum kendimi
biz de perşembe gideceğiz..öncesinde ilaç fln verecek misiniz ?Biz geçen cuma gittik ama hemşire tarihleri karıştırdığını söyledi. Bu cuma gideceğiz tekrar aşı için.
facedeki Elif sizsiniz o zamanBirinin daha olmuşta normal mı ki diye sormuştu onun baya kanama olmuş
İnşallah olur :))))Bende bunların hepsinden istiyombu mutluluktan istiyom
Hmm bizimde çok soğuk doğu anadoludayım bende ama çıkarmak lazımOOrdu da yaşıyorum canim. Burda havalar tam da ısinmadi. Rüzgarlı o yüzden çıkarmıyorum.
biz de perşembe gideceğiz..öncesinde ilaç fln verecek misiniz ?
kızlar bu arada ben baya geziyorum heralde ya..sizi okuyunca şaşırdım..iki günde bir mutlaka çıkıyoruz..avm ye markete en olmadı anneme ablama kayınvalideyekızımı bağlıyorum kucagıma sling ile gayet rahat geziyoruz avmlerde .o da hemen uyyor zaten
Evet canımfacedeki Elif sizsiniz o zaman
He işte aynı biz öyleyiz iki gündür iyice arttı dün gece sahada fenaydi dediğin gibi o ağzını buzerek ağlaması mahvediyo insanı geçsin artık yavrum çok yorulduİki gece önce biz de çok kötüydük saat 5 te uyudu o da zorla... yavrum nasıl sancılanıyor bacaklarını öyle çekiyordu ki... ağzını büze büze iç çekerek çok ağladıo hali gözümün önünden gitmiyor hala. O öyle ağlarken aklıma geldi allahım sen kolik bebeklere yardım et çok zor dedim. Birsürü ağladım ben ağlayınca kızım da yüzüme acı acı bakıyordu of allahım lütfen iyi olsun bu bebişler
Aşı öncesi ilaç vermek aşı nin özelliğini azaltiyomus canım gelince huzursuz olursa verbiz de perşembe gideceğiz..öncesinde ilaç fln verecek misiniz ?
Gezmeyi bile istemiyorum azcik dinleniyim yeter ne güzel maşAllah barekAllah bebeğin huzurlu sakin demekkikızlar bu arada ben baya geziyorum heralde ya..sizi okuyunca şaşırdım..iki günde bir mutlaka çıkıyoruz..avm ye markete en olmadı anneme ablama kayınvalideyekızımı bağlıyorum kucagıma sling ile gayet rahat geziyoruz avmlerde .o da hemen uyyor zaten
3 paket de birbirinden farklı bezler çıktı , primalardaki farklılık diye başlık açtım resimli prima deneyim öneri paylaşım kısmında orda bakabilirsinizNasıl yani birbirinden farklı? Ben normal prima kullanıyorum memnunum. Büyük kartonla almıştık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?