- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
çok da huzurlu sayılmaz dün bi yemek yiyelim dedik basbasbağırdı..restoranda dört döndük ben gezdirdim eşim yedi sonra o gezdirdi ben yedimGezmeyi bile istemiyorum azcik dinleniyim yeter ne güzel maşAllah barekAllah bebeğin huzurlu sakin demekki
Kaçlık paket alıyordunuz? Ben 108lik aldım sarı etiketli çok kötü bir bez çıktı 22likte de mavi jelli ortası petek görüntüsünde o da poposuna yapıştı hep kızımın.Sizinki nasıldı? 50lik almıştım ondan çok memnundum sonraki iki paket de böyle olunca soğudumYa keşke hepimizin bebelerimizi alıp bi yerde buluşma şansı olsaydıne muhabbet dönerdi gazdı bezdi kv ydi yada tam tersi minikler izin vermez bişey konuşamazdık herhalde Bu arada ben başından beri premium care kullandım çok çok memnundum ama geçen gün bide prima aktif bebek deneyeyim dedim her çiş yapışında sızdırdı var mı böyle bişey ya çok şaşırdım aktif bebek kullanıp aynısını yaşayan oldu mu acaba? Vazgeçmem artık premium care den heralde bi daha..
Canım yine de demekki bizimkilere göre daha iyisin benimki mesela iki gündür mesela iyice fena 3-4 saat sakinlesmiyo kolay kolay bende yarın bi çıkmayı denicem bakalım :) kıyafetleri küçük gelmeye başladı bi iki bisey hem ona hem kendime almayı düşünüyorum inş basaririm :) gerçi arabada bizimki iyi olmadı eşim dolansin dursunçok da huzurlu sayılmaz dün bi yemek yiyelim dedik basbasbağırdı..restoranda dört döndük ben gezdirdim eşim yedi sonra o gezdirdi ben yedimçocuj oldu diye hayattan kopmak istemiyorum..bebek bu ağlar susar ne olacak..rahat olup gerilmemeye çalışıyorum yoksa beni depresyonlardan kimse çıkaramaz
:)Misoothh @tereyagli ekmek ya tez vakitte bizden başka uğraşacak şey bulsunlarda kurtulalım inşallah şunlardan hepimizinki birbirinden manyak
Canım benimde aynı oldu ama sonradan paketin üstüne baktım birinde yenidoğan(içi mavili olan ) yazıyor diğerinde yenibebek yazıyor yani küçük farklılıkları olan aynı marka ürünKaçlık paket alıyordunuz? Ben 108lik aldım sarı etiketli çok kötü bir bez çıktı 22likte de mavi jelli ortası petek görüntüsünde o da poposuna yapıştı hep kızımın.Sizinki nasıldı? 50lik almıştım ondan çok memnundum sonraki iki paket de böyle olunca soğudum
Kaçlık paket alıyordunuz? Ben 108lik aldım sarı etiketli çok kötü bir bez çıktı 22likte de mavi jelli ortası petek görüntüsünde o da poposuna yapıştı hep kızımın.Sizinki nasıldı? 50lik almıştım ondan çok memnundum sonraki iki paket de böyle olunca soğudum
Bence cinsel ilişkiyle alakası yok. Aksine bize iyi gelmişti. Belki başka bi sebeptendir. Vicdan azabı çekmeyin@Humanist01 cinsel ilişki önermiyorum ben olduğunun ertesi gün doğum yaptım bebeğim sıkıntıya girdi kordon dolamış kaka yaptı normal doğum oldu ama çok stresli oldu belki benim bebeğim biraz iyiydi ama cinsel ilişkiye bağladık çünkü o gün hareketleri falan çok yavaşladı doğuma kadar
ne bileyim son muayene de doktorum dün ne yaptınız diye sordu sancılar olunca zaten gecesine doğum oldu... Hiç birşey istediğim gibi olmadı nöbetçi doktora denk geldik bebeğimin omzu doğumda kırıldı. İlişki doğumu tetikledi diye düşünüyorum ama belki de dediğiniz gibi olacağı vardı ve Zaman'ı o zamanmış yine de çok şükür sağ salim bizimle...Bence cinsel ilişkiyle alakası yok. Aksine bize iyi gelmişti. Belki başka bi sebeptendir. Vicdan azabı çekmeyin
Naptiniz deyince sen ne dedinne bileyim son muayene de doktorum dün ne yaptınız diye sordu sancılar olunca zaten gecesine doğum oldu... Hiç birşey istediğim gibi olmadı nöbetçi doktora denk geldik bebeğimin omzu doğumda kırıldı. İlişki doğumu tetikledi diye düşünüyorum ama belki de dediğiniz gibi olacağı vardı ve Zaman'ı o zamanmış yine de çok şükür sağ salim bizimle...
Naptiniz deyince sen ne dedin
ben anlamadım ki markete gittik dedim eşim içeride duydu o dedi çıkışta kadın anladı diye :)
Bilemedim ki dediğiniz gibi ikisinde de yazıyor pampers daha doğrusu aldıklarımın hepsi üstte küçük pampers altta büyük prima yazan şekildeydi.108li aldığım yeşil kutuydu diğerleri beyaz paket .Anlam veremedim bu farklılık niye ama benzer şikayetleri şikayetvarda da gördüm sanırım yeni ürün diye sürmüşler ama ikisinin de piyasada olması durumu saçma kılıyor.Huggies aldım bakalım içi epey pamuklu primaya göre umarım memnun kalırım88 li alıyoruz genelde ama daha az aldığımız da oldu 1-2 kez ama ben bi değişiklik farketmedim yasarı etiketliye rastlamadım hiç.. içi mavi olandandı hepsi .. bi prima var bi de pampers prima var acaba ondan almış olabilirmisiniz? Primanın içinde de bezde böyle pampers yazıyo ama marka olarak pampers var bide..
Gerçekten dediğiniz gibiymiş onu fark etmemiştim.Yeşil kutulu sarı etiketli olan bez çok kalitesiz çocuğun poposu pişik olmaya direniyordu sudokremle zor tuttum bugün huggies aldım bakalım.Hangi akla hizmet premium care adı altında piyasaya sürmüşler o bezi anlamadım. İç dokusu bile naylon resmenCanım benimde aynı oldu ama sonradan paketin üstüne baktım birinde yenidoğan(içi mavili olan ) yazıyor diğerinde yenibebek yazıyor yani küçük farklılıkları olan aynı marka ürün
Bilemedim ki dediğiniz gibi ikisinde de yazıyor pampers daha doğrusu aldıklarımın hepsi üstte küçük pampers altta büyük prima yazan şekildeydi.108li aldığım yeşil kutuydu diğerleri beyaz paket .Anlam veremedim bu farklılık niye ama benzer şikayetleri şikayetvarda da gördüm sanırım yeni ürün diye sürmüşler ama ikisinin de piyasada olması durumu saçma kılıyor.Huggies aldım bakalım içi epey pamuklu primaya göre umarım memnun kalırım
canım bende prima yeni bebek kullanıyorum cis sızdırıyor.premium care yenidogan bi paket kullandım o daha berbattı şaşırdım valla nolmus bu primaya bir sürü cesit çıkarmış hepsi birbirinden beter.kızımda da kullandım cok güzeldi tabi 13 sene önce3 paket de birbirinden farklı bezler çıktı , primalardaki farklılık diye başlık açtım resimli prima deneyim öneri paylaşım kısmında orda bakabilirsiniz
Allah allah ondada pampers prima premium care yazıyorİşte yeşil olanın pampers olduğunu söylemişti eşim.. biz hiç yeşil kullanmadık beyazdı hepsi
yeni bebek de denemiştim canım ben de bana da sıvı kakayı emmiyor çok dağıtıyor geldi.Poposundan kakayı çıkaramaz olmuştum kzıın.Premium carein ilk paketten memnundum gerisi kötü çıktı.En son huggies aldım bakalım umarım memnun kalırım? Hakkaten ben de ilk kızımda kullanmıştım böyle değildicanım bende prima yeni bebek kullanıyorum cis sızdırıyor.premium care yenidogan bi paket kullandım o daha berbattı şaşırdım valla nolmus bu primaya bir sürü cesit çıkarmış hepsi birbirinden beter.kızımda da kullandım cok güzeldi tabi 13 sene önce
Doğru diyo ama benim kaynanam kocasından nefret eder o yüzden koca sevgisini de oğluna vermişYa varya şuan o kadar canım sıkkın di ki su yorumlarınız gülmeme sebep oldu :) Allah ta sizi güldürsün inş kv leri sizden alarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?