2017 Şubat Anneleri

Öyle mi peki 2. Aşısı ne zaman bide kalça testi yaptınmı
2.aşı için 7sine gün verdiler. cumaları yapılıyormuş burdaki aile hekimliğinde. zaten 60 günü geçtikten sonra yapıyorlar. kalça ultrasonu için bu cumartesi gidicez. bizim doktor 45-60 gün arası bakıyor. cumartesi tam 60 günlük oluyoruz.

İnşallah canım ben de zaten 2-3 saate bir değiştiriyorum primada altı kızarmaya başlamıştı huggiesle düzelir umarım huggieste primadaki o tuhaf koku da yok gibi
kaç numara var elinde? 3 numarasını merak ediyorum ben de acaba aynı pamuksu yüzey var mı diye?

Yenidoğan canım benimki , mart annesiyim esasında ama e bebek ya da hepsiburadada yorumlarda yazan vardır belki yüzeyi hakkında

3200 dü doğum kilosu canım :) insanım içi parçalanıyo aşı olurken şöyle bir bakıyorum da ne çabuk 1 aylık oldu günler çok çabuk geçiyor
Maşallah cnm tekrar kıyamam bebişlerin aşı olayına. Çok çabuk büyüyorlar benim yarı boyumu geçen oğlum var 6 yaşında ne kadar Zaman hızlı geçti hamileydi doğumdu derken şimdi de bir aylık oldular dediğin gibi bebişler anın tadını çıkarmak lazım öpebiliyorken de bol bol sarılıp öpmek

Kızlar merhaba sizin bebekleriniz de de kaka yaparken ıkınma , emerken sesli olarak kakasını yapma, emerken yay gibi gerilme durumları var mı?
Kaka yaparken değil sürekli ıkınma Halinde uyanıkken emerkende ıkınıyor eğer şanslıysak emerken gaz çıkarıyor yay gibi gerilirken de memeyi çekiştiriyor hepsi de gazdan sanırım

Ben anin tadını çıkaramıyom

Ben de yenibebek kullanıyorum genel olarak memnunum ama uzun süre kaldığında ya da fazla çiş yaptığında yapışıyor. Hiç sızdırma sorunu olmadı ama artık küçük geliyor dün ilk defa sızdırdı

Ben bunları kullanıyorum farklılık olmadı hiç ama gece bezleri yapışıyor uyanmasın diye gece sık değiştiremiyorum. Premium care hastanede denemek için birkaç tane vermişlerdi çok hoşuma gitti almayı düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım Huggies deneyeceğim

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhaba sizin bebekleriniz de de kaka yaparken ıkınma , emerken sesli olarak kakasını yapma, emerken yay gibi gerilme durumları var mı?

Oooo hem de nasıl geriniyor esniyor kımıl kımıl uykuda bile durmuyor. Ama kızım çok hareketli ondandır belki. İyi birşey heralde bu çünkü gerinip gerinip pırt pırt gönderiyor :) emerken yaparsa sorun oluyor hem emmek hem gerinmek istiyor ellerini yüzüne kapatıyor öyle olunca ben de emzirmeyi bırakıyorum gerinmesi bitince emziriyorum

Premium care bize de hastaneden verdiler bir de ben bebeğim doğmadan 50 lik paket almıştım ikisi de çok iyiydi sonraki aldığım iki paket de kalitesizdi.Hele 108lik paket facia.Sizin kullandığınız yenibebeki de denedim fena değildi en azından onda popoya bezin yapışması sorunu olmadı bizde ama premium care e göre kakayı daha çok dağıtıyor gibi geldiğinden premium care e dönmüştüm.Onda da son paketleri beğenmeyince huggies aldım bakalım bu nasıl çıkacak

Ben anin tadını çıkaramıyom
Birkaç aya geçecek inş cnm arkadaşımın oğluş da kolik geldiler 4 aylık kucakta oturur vaziyette sallana sallana çıkarıyor pıt pıt geceleri ağlamaları da kesilmiş inş sizin de geçecek 3 aya kadar bebekler alışkanlık kazanmıyor kolik müziğinden de korkma

Huggies denemeni yazar Mısın primanın ikisini de denedim onu merak ediyorum çiş göstergesi falan olduğu için

Eldivenleri takıyor Muş'unuz kızlar biz çıkardık 15 günlükten bu yana turnaklarıtörpülüyorum ama arada buz gibi keşfetsin ellerini dedim ama erken mi ki?

Huggies denemeni yazar Mısın primanın ikisini de denedim onu merak ediyorum çiş göstergesi falan olduğu için

Canım ben kullandım çok memnun kaldım 2 numarasından. Tabi herkeste aynı memnuniyet olmayabilir. Pamuksu bir yüzeye sahip olduğundan kaka yapınca herhangi bir yapışma olmuyor ve oldukça yumuşak bir dokusu var. sızma ve pişik gibi bir sorunumuz da olmadı. Tabi herkeste aynı memnuniyet olmayabilir. Bakalım arkadaşımız da memnun kalacak mı benim gibi.

Dr umuzda 4 ayı bulabilir dedi inş bı an önce geçer yoksa bende mahvoluyorum sırtım berbat agriyo çünkü dinlenemiyorum kolik müziğinden alışkanlığa döndü mu diye dusunuyodum inş öyle olmaz çünkü beynim sisiyo

Eldivenleri takıyor Muş'unuz kızlar biz çıkardık 15 günlükten bu yana turnaklarıtörpülüyorum ama arada buz gibi keşfetsin ellerini dedim ama erken mi ki?
Cumadan beri bende çıkardım 40 çıktı tırnakları ni kestim çıkardım ama elleri soğuk oluyo sanki

Bende merak ediyorum paketimiz azaldı bide ben deniyim bakalım :) inş pişik fln olmaz

63 vardı sanırım .tospiğim 50 gunluk oldu bnmde

bez yapışması molfıxte yok memnunum ben 3 numara kullanıorum tavsıye edebılırım

Haklısın ama şimdi de gazıydı bilmem huysuzlutuydu tadını çıkarmaıyoruz hele şöyle ses çıkarmaya başlasınlar ozaman Daha iyi anlarız:) maşallah snein bi oğluşun daha varmş benim ilk çocuğum:) zor oluyormu iki çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…