Bu kadınlara noluyo böyle be kocaları dışlıyorlar oğliullarına tapıyolar ay hepsi aynı ya bizimkide evlendiğimde annesine sarılır öyle otururdu eli koynunda bune be dedim ben sığıntı gibi bi köşede duruyom dedim sonra bıraktı öyle yapmayı erkek çocuk mesafeli olacak anasını ne öyle aynı odada yatmak bekar adamın odasında yatılırmı ne saçma beal benim kaynana aynı kız kocası ile dışıdır durur ayrı odada uyur başlarken eşimin odasında uyurmuş yer yatağı olur yazları bizim burda yatağını illa esiminkinin yanina serermiş esim onu öpmeden giderse küser illa ilgilenilmeli garip biri komşuları ile doğru dürüst konuşmaz kocası ile konusmaz kardeşleri ile konuşmaz zaten herkes sorunlu ı düzgün ya bu kadar çevresi ile geçimsiz
Oyyy kıyamam allah a şükür sağlıcakla yanınızda olsundane bileyim son muayene de doktorum dün ne yaptınız diye sordu sancılar olunca zaten gecesine doğum oldu... Hiç birşey istediğim gibi olmadı nöbetçi doktora denk geldik bebeğimin omzu doğumda kırıldı. İlişki doğumu tetikledi diye düşünüyorum ama belki de dediğiniz gibi olacağı vardı ve Zaman'ı o zamanmış yine de çok şükür sağ salim bizimle...
Biz bile anladık galibaben anlamadım ki markete gittik dedim eşim içeride duydu o dedi çıkışta kadın anladı diye :)
Kuzum yüz üstü yatırıyor Musun inan benim kızım zırt diye gözünü açar yere koyunca en az iki saat uyuyor yüz üstü pıt pıt zorlana zorlana gazını alttan üstten çıkarıyor oğlum reflü yastığnda iki sene öyle uyudu korkarsan başındayken yatır hem boyun kasları da gelişiyor benim ki maşallah 32 günlük sağdan sola kendi çeviriyor artık yüzüstüyken uyumayınca hırçınlaşıyorlardaOğlum şuan sakın biraz çok şükür ama saati gelince çok fena oluyobide tlfn da ki fön makinesi sesi ile uyuyo alıştı galiba ama yapacak başka biseyim yok napim hiç değilse onunla uyuyunca kahvaltı mi yapıp ufak tefek işlerimi yapabiliyorum keşke kendiliğinden uyusa böyle 2 saate bir de işlerimi hep yapabilsem mesela balkonumun birini yıkadım kahvaltı yaptım mutfağı topladım salonu mu süpürdüm sildim tabi bi anda değil uyandi emzirdim altını aldım tekrar uyuttum ama işte o sesle uyuyo
İyi gözün aydın. İlk aşısı olunca ben dayanamamıştımKızlar biz bugün 1 aylık olduk aşı vurulduk bebeğim öyle ağladıki sesi gitti ağlarken(( kilo alımı iyi dedi içim rahatladı 4.400 gram olmuş
Amin cnm cümlemizin bebekleri sağlıklı olsun inşOyyy kıyamam allah a şükür sağlıcakla yanınızda olsunda
Ay haha ne yapalım şaşkınlıktan herşeyi denedik bizim bebelerde inatçıydı ama sonlara kaldılar...ağrıdan muayene de geceyi unuttum yaBiz bile anladık galiba
Maşallah kuzucuğa cnm hep böyle gider inş doğum kilosu nasıldı? Ben aşığa götürmedim daha kiloyu boyu da merak ediyorum bakalımKızlar biz bugün 1 aylık olduk aşı vurulduk bebeğim öyle ağladıki sesi gitti ağlarken(( kilo alımı iyi dedi içim rahatladı 4.400 gram olmuş
Yatiriyorum canım üstten çıkarıyor alttan da çıkarırken o kriz anı geldiğinde hiç bişey fayda etmiyor zor bela sakinleşiyo iki gündür iyice fena kendi kendine hiç uyumuyor yada sallayinca fln o sesle uyuyo hemenKuzum yüz üstü yatırıyor Musun inan benim kızım zırt diye gözünü açar yere koyunca en az iki saat uyuyor yüz üstü pıt pıt zorlana zorlana gazını alttan üstten çıkarıyor oğlum reflü yastığnda iki sene öyle uyudu korkarsan başındayken yatır hem boyun kasları da gelişiyor benim ki maşallah 32 günlük sağdan sola kendi çeviriyor artık yüzüstüyken uyumayınca hırçınlaşıyorlarda
https://www.e-minico.com/primabebek...idiaylikfirsatpaketipaket208adet-u-44420.htmlŞubat anneleri hangi marka bez kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Ben prima premium care ile başladım fakat aldığım 3 pakette birbirinden farklı çıktı 50-22-108 lik paketler almıştım 50lik hariç diğer ikisi kötüydü.Yeni bebek denedim onu de sevmedim incecik kağıt gibi.Diğer bezlerikullananlar öneride bulunabilir misiniz bana?
Çıkarmama sebebim sadece soğuk değil aslında. bizimki çok sık emmek istiyor. süt sağıyorum onu bitiriyor üstüne yine de emmek istiyor. her yerde de emzirilmiyor ki. ben de çok çıkmıyorum o yüzden.Hmm bizimde çok soğuk doğu anadoludayım bende ama çıkarmak lazım
ben huggies kullandım 2 numarasını çok beğenmiştim. poposuna hiç yapışma olmadı kakayı gayet güzel emiyordu. 3 numarayı denemek istiyorum ama 2 numara gibi iç kısmı pamuksu mu bilmiyorum. primaya bakayım dedim. indirimi görünce almaya karar vermiştim ama sipariş vermedim. sizin yazınızı görünce de vazgeçtim. molfix de kullandım ama ben çok memnun kalmadım. kakayı çok iyi emmiyor bazen popoya yapıştırıyor.Bilemedim ki dediğiniz gibi ikisinde de yazıyor pampers daha doğrusu aldıklarımın hepsi üstte küçük pampers altta büyük prima yazan şekildeydi.108li aldığım yeşil kutuydu diğerleri beyaz paket .Anlam veremedim bu farklılık niye ama benzer şikayetleri şikayetvarda da gördüm sanırım yeni ürün diye sürmüşler ama ikisinin de piyasada olması durumu saçma kılıyor.Huggies aldım bakalım içi epey pamuklu primaya göre umarım memnun kalırım
Yok canım o değil.Bu aktif bebek benim dediğim premium caredi 108li kutusuydu.Huggies aldım ben de şimdi taktım kıza yüzeyini beğendim umarım emiciliğinden de memnun kalırım.https://www.e-minico.com/primabebek...idiaylikfirsatpaketipaket208adet-u-44420.html
ben de bundan almayı düşünüyordum. bundan mı aldığınız?
Çıkarmama sebebim sadece soğuk değil aslında. bizimki çok sık emmek istiyor. süt sağıyorum onu bitiriyor üstüne yine de emmek istiyor. her yerde de emzirilmiyor ki. ben de çok çıkmıyorum o yüzden.
ben huggies kullandım 2 numarasını çok beğenmiştim. poposuna hiç yapışma olmadı kakayı gayet güzel emiyordu. 3 numarayı denemek istiyorum ama 2 numara gibi iç kısmı pamuksu mu bilmiyorum. primaya bakayım dedim. indirimi görünce almaya karar vermiştim ama sipariş vermedim. sizin yazınızı görünce de vazgeçtim. molfix de kullandım ama ben çok memnun kalmadım. kakayı çok iyi emmiyor bazen popoya yapıştırıyor.
Doğru valla bende denemiştim. Hatta o gün uzun aradan sonra korkmuştum yapmayayım acır diyeAmin cnm cümlemizin bebekleri sağlıklı olsun inş
Ay haha ne yapalım şaşkınlıktan herşeyi denedik bizim bebelerde inatçıydı ama sonlara kaldılar...ağrıdan muayene de geceyi unuttum yagörev icabı olunca :):)
Huggies'ten memnun kalacağını düşünüyorum. Ben premium care de kullandım. Onda da popoya yapışma vardı kaka yapınca ama Huggies'te yaşamadım öyle bir problem. emicilği de gayet iyi. Belki sık değiştirdiğim için sorun yaşamamış olabilirim. 3 saati pek geçirmedim pişik olmasın diye.Yok canım o değil.Bu aktif bebek benim dediğim premium caredi 108li kutusuydu.Huggies aldım ben de şimdi taktım kıza yüzeyini beğendim umarım emiciliğinden de memnun kalırım.
biz 56 günlüğüz. Bizden daha büyük bir kaç kişi var.En yaşlınız biz miyiz kimler kaç günlük oldu? 55günden yukarısı varmı
Benimdr içim gitti keşke olmasa şu aşılarİyi gözün aydın. İlk aşısı olunca ben dayanamamıştım
3200 dü doğum kilosu canım :) insanım içi parçalanıyo aşı olurken şöyle bir bakıyorum da ne çabuk 1 aylık oldu günler çok çabuk geçiyorMaşallah kuzucuğa cnm hep böyle gider inş doğum kilosu nasıldı? Ben aşığa götürmedim daha kiloyu boyu da merak ediyorum bakalım
maşallah minnağa çok iyi kilo almış. bizim doğum kilomuz 3490dı. 1 aylık kontrolde 4400 çıktı.3200 dü doğum kilosu canım :) insanım içi parçalanıyo aşı olurken şöyle bir bakıyorum da ne çabuk 1 aylık oldu günler çok çabuk geçiyor
Öyle mi peki 2. Aşısı ne zaman bide kalça testi yaptınmıHuggies'ten memnun kalacağını düşünüyorum. Ben premium care de kullandım. Onda da popoya yapışma vardı kaka yapınca ama Huggies'te yaşamadım öyle bir problem. emicilği de gayet iyi. Belki sık değiştirdiğim için sorun yaşamamış olabilirim. 3 saati pek geçirmedim pişik olmasın diye.
biz 56 günlüğüz. Bizden daha büyük bir kaç kişi var.
63 günlük olduk bizEn yaşlınız biz miyiz kimler kaç günlük oldu? 55günden yukarısı varmı
İnşallah canım ben de zaten 2-3 saate bir değiştiriyorum primada altı kızarmaya başlamıştı huggiesle düzelir umarım huggieste primadaki o tuhaf koku da yok gibiHuggies'ten memnun kalacağını düşünüyorum. Ben premium care de kullandım. Onda da popoya yapışma vardı kaka yapınca ama Huggies'te yaşamadım öyle bir problem. emicilği de gayet iyi. Belki sık değiştirdiğim için sorun yaşamamış olabilirim. 3 saati pek geçirmedim pişik olmasın diye.
biz 56 günlüğüz. Bizden daha büyük bir kaç kişi var.
63 günlük olduk biz
Maaşallah allah bağışlasın kuzularımızı.bi değilim varmı peki63 günlük olduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?