- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
bende molfix kullanıyorum yapışma olması hiç çok sukur arada hafif kızarıklık dışı pişik de olmadi benim kızım zayıf o nedenle 2 numara kullanıyorum 100lu paket eşim 80li bulmuş onu almıştı ama içi farklı cikti sizin 2 numara kaçlı paketti ve üzeri desen var miydi benim ilk düzdü memnundum bu desenliyi begenmedimbez yapışması molfıxte yok memnunum ben 3 numara kullanıorum tavsıye edebılırım
benımkıde 124 luk kutuydu boyle cıktıbende molfix kullanıyorum yapışma olması hiç çok sukur arada hafif kızarıklık dışı pişik de olmadi benim kızım zayıf o nedenle 2 numara kullanıyorum 100lu paket eşim 80li bulmuş onu almıştı ama içi farklı cikti sizin 2 numara kaçlı paketti ve üzeri desen var miydi benim ilk düzdü memnundum bu desenliyi begenmedim
Yemek yememe sıkıntısı var Can'ım bebeğe karşı çok hevesli sevgi dolu çok istiyordu kardeş iyi ki ara vermişim diyorum yalnızım çünkü yine de ufak tefek kıskançlık krizlerimiz de varHaklısın ama şimdi de gazıydı bilmem huysuzlutuydu tadını çıkarmaıyoruz hele şöyle ses çıkarmaya başlasınlar ozaman Daha iyi anlarız:) maşallah snein bi oğluşun daha varmş benim ilk çocuğum:) zor oluyormu iki çocuk
Bizde öyleyiz canım okadar yorgunum ki sabah 10 dan 1 kadar , gece de aynı saatler hiç durmadan ağlıyor uyusa bile azıcık uyuyor hiç bir işimi yapamıyorumYatiriyorum canım üstten çıkarıyor alttan da çıkarırken o kriz anı geldiğinde hiç bişey fayda etmiyor zor bela sakinleşiyo iki gündür iyice fena kendi kendine hiç uyumuyor yada sallayinca fln o sesle uyuyo hemen
Aynı biz bizde öyleyizKızlar merhaba sizin bebekleriniz de de kaka yaparken ıkınma , emerken sesli olarak kakasını yapma, emerken yay gibi gerilme durumları var mı?
Bende 6 -7 yaş ara düşünüyorum cankm illaki kıskançlık olur ama daha küçük olunca çocuğa zarar verme oluyor sanırımYemek yememe sıkıntısı var Can'ım bebeğe karşı çok hevesli sevgi dolu çok istiyordu kardeş iyi ki ara vermişim diyorum yalnızım çünkü yine de ufak tefek kıskançlık krizlerimiz de var
Sağol canım denerim bende.thickiner Bebelac var bebelac gold var sen hangisini kullandın.Canım kusmasi için bize ayrı bisey verdi geçen hafta bebelac thickener mama değil kıvam artırıcı mama ya ekliyosun emiyosa da emzirmenin hemen ardından kaşıkla veriyorsun bizim kusmamiz bitti gibi bişey çok nadir en azından o fışkırma tarzı burundan gelen cinste değil şuan bizimkinde bulantı ve öğürme var su kusuyo bi nevi mide ekşimesi biz büyüklerde olduğu gibi o da onu mahvediyor motilium o yüzden verdi bize kusma için vermemişti istersen bebelac Thickener dene bi baya işe yaradı yani bizde
Bizimki de artık yan yatmiyor. Uyurken ceviriyorum uyanıyor hemen. uyanikken de kendisi dönmeye çalışıyor. Sırt üstü yatmaya alıştı ne yazikki. Bazen çok daldiginda yüzüstü yatiriyorum ama uyanır uyanmaz yaygarayı kopariyor mecburen sırtüstü ceviriyorum. neyseki çoğu zaman kafasını yana çeviriyor. kafası düz olcak diye korkuyorum.Kızlar bebeklerinizi her iki yana da mi yatırıyosunuz? Ben bi ara sadece sağa yatırdım bana dönük olsun diye. Şimdi sola yatırmasıni istiyorm uyumuyo
CCanım pes etme her fırsatta denemeye devam et. Bi süre mamayı azaltsan nasıl olur acaba ya da mamayı memeye döküp versen tekrar alisir mi acaba? Olmuyorsa da moralini çok bozma. sağanak ver anne sütünü iciyorsa.Oğlum emmeyi bırakıyor çok üzgünüm. Kafasını geriye atıyor çığlığı basıyor. Mamadan sonra oldu sütüm azdı mecbur kaldım. Şimdi sütüm olsa da emmiyor. Denemediğim pozisyon kalmadı. O kadar üzgünüm ki ne yapacagimi şaşırdım. Çok özel ve önemliydi benim için emzirmek.
İkisi de aynı sanırım eşim eczaneden almış Gold getirtmisler çok şükür kusma yok denilecek kadar azaldı inş size de iyi gelirSağol canım denerim bende.thickiner Bebelac var bebelac gold var sen hangisini kullandın.
Aynen kuzum Rabbim yardımcımız olsun onlar için çok zor nasıl agliyo yavrucuklar dış dünyaya alışmaları zor oluyo sanırım Rabbim meleklerine yardımcı olsun da geçsin bu sıkıntıları insBizde öyleyiz canım okadar yorgunum ki sabah 10 dan 1 kadar , gece de aynı saatler hiç durmadan ağlıyor uyusa bile azıcık uyuyor hiç bir işimi yapamıyorum
Bence de canım zorla biraz daha benim iki yeğenim mama vs yemediği halde memeyi birakiyodu yengemi görsen bildiğin savaşıyordu dediğin gibi çocuk kafayi geri attikca o zorladı aglya ağlaya zorla tutturuyodu o pes etsin dene biraz daha inş tutar tekrarOğlum emmeyi bırakıyor çok üzgünüm. Kafasını geriye atıyor çığlığı basıyor. Mamadan sonra oldu sütüm azdı mecbur kaldım. Şimdi sütüm olsa da emmiyor. Denemediğim pozisyon kalmadı. O kadar üzgünüm ki ne yapacagimi şaşırdım. Çok özel ve önemliydi benim için emzirmek.
İki yana da yatiyo benimki gazi iyi çıktıysa da kafayı arada dik yapiyo tabi ben yanındaykenKızlar bebeklerinizi her iki yana da mi yatırıyosunuz? Ben bi ara sadece sağa yatırdım bana dönük olsun diye. Şimdi sola yatırmasıni istiyorm uyumuyo
Kucağımda pıspıslayarak verdim bugün ayakta. Pes etmiyorum da açken aglayinca dayanamıyorum. Memeye saldırıyor ama tutmuyor kafayı geriye atıp sinirlenip ağlıyor. Mama günde iki kez veriyorum ama üçe çıkacak bu gidişle. Ya da sağdıgım sütü vereceğim. Emzirmek çok güzel bir duygu benim için. Çok etkilendim o yüzden.CCanım pes etme her fırsatta denemeye devam et. Bi süre mamayı azaltsan nasıl olur acaba ya da mamayı memeye döküp versen tekrar alisir mi acaba? Olmuyorsa da moralini çok bozma. sağanak ver anne sütünü iciyorsa.
Aynen sleepy sayesinde bizimde lekeli kaldı hep neyseki küçük geliyorlar artık alışveriş yapcam inş ishal derken benimki de ilk başlarda hep sulu ve çok yapiyodu 2-3 gündür kaka sayısı azaldı düzeliyor galibaBende ucuz diye sleepy aldım ama berbat hep sızdırıyor kakasını zıbınları hep sarı leke oldu ve çıkmıyor lekelr. Ayrıca oğlum çok su gibi ishal yapıyor başlarda öyle yapmıyordu neden acaba ya
Denicem. Umarım yeniden alır. O kadar istiyorum ki emzirmeyi.Bence de canım zorla biraz daha benim iki yeğenim mama vs yemediği halde memeyi birakiyodu yengemi görsen bildiğin savaşıyordu dediğin gibi çocuk kafayi geri attikca o zorladı aglya ağlaya zorla tutturuyodu o pes etsin dene biraz daha inş tutar tekrar
Uyanacagindan eminsen durabilir heralde dün bende sagdim bı iki saat içinde uyandı zaten dolaba koymadım ama turuncu yine de bi ısıt demisti öyle verdim bendeKucağımda pıspıslayarak verdim bugün ayakta. Pes etmiyorum da açken aglayinca dayanamıyorum. Memeye saldırıyor ama tutmuyor kafayı geriye atıp sinirlenip ağlıyor. Mama günde iki kez veriyorum ama üçe çıkacak bu gidişle. Ya da sağdıgım sütü vereceğim. Emzirmek çok güzel bir duygu benim için. Çok etkilendim o yüzden.
Az önce süt sağdım 150 CC çıktı. Oğlum uyuyor bir ya da iki saate uyanır. Oda sıcaklığında muhafaza edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?