2017 Şubat Anneleri

bez yapışması molfıxte yok memnunum ben 3 numara kullanıorum tavsıye edebılırım
bende molfix kullanıyorum yapışma olması hiç çok sukur arada hafif kızarıklık dışı pişik de olmadi benim kızım zayıf o nedenle 2 numara kullanıyorum 100lu paket eşim 80li bulmuş onu almıştı ama içi farklı cikti sizin 2 numara kaçlı paketti ve üzeri desen var miydi benim ilk düzdü memnundum bu desenliyi begenmedim

benımkıde 124 luk kutuydu boyle cıktı

Eklentiler

• IMG_0753.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0754.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 51
Yemek yememe sıkıntısı var Can'ım bebeğe karşı çok hevesli sevgi dolu çok istiyordu kardeş iyi ki ara vermişim diyorum yalnızım çünkü yine de ufak tefek kıskançlık krizlerimiz de var

Bizde öyleyiz canım okadar yorgunum ki sabah 10 dan 1 kadar , gece de aynı saatler hiç durmadan ağlıyor uyusa bile azıcık uyuyor hiç bir işimi yapamıyorum

Yemek yememe sıkıntısı var Can'ım bebeğe karşı çok hevesli sevgi dolu çok istiyordu kardeş iyi ki ara vermişim diyorum yalnızım çünkü yine de ufak tefek kıskançlık krizlerimiz de var
Bende 6 -7 yaş ara düşünüyorum cankm illaki kıskançlık olur ama daha küçük olunca çocuğa zarar verme oluyor sanırım

Bende ucuz diye sleepy aldım ama berbat hep sızdırıyor kakasını zıbınları hep sarı leke oldu ve çıkmıyor lekelr. Ayrıca oğlum çok su gibi ishal yapıyor başlarda öyle yapmıyordu neden acaba ya

Kızlar bebeklerinizi her iki yana da mi yatırıyosunuz? Ben bi ara sadece sağa yatırdım bana dönük olsun diye. Şimdi sola yatırmasıni istiyorm uyumuyo

Oğlum emmeyi bırakıyor çok üzgünüm. Kafasını geriye atıyor çığlığı basıyor. Mamadan sonra oldu sütüm azdı mecbur kaldım. Şimdi sütüm olsa da emmiyor. Denemediğim pozisyon kalmadı. O kadar üzgünüm ki ne yapacagimi şaşırdım. Çok özel ve önemliydi benim için emzirmek.

Sağol canım denerim bende.thickiner Bebelac var bebelac gold var sen hangisini kullandın.

Kızlar bebeklerinizi her iki yana da mi yatırıyosunuz? Ben bi ara sadece sağa yatırdım bana dönük olsun diye. Şimdi sola yatırmasıni istiyorm uyumuyo
Bizimki de artık yan yatmiyor. Uyurken ceviriyorum uyanıyor hemen. uyanikken de kendisi dönmeye çalışıyor. Sırt üstü yatmaya alıştı ne yazikki. Bazen çok daldiginda yüzüstü yatiriyorum ama uyanır uyanmaz yaygarayı kopariyor mecburen sırtüstü ceviriyorum. neyseki çoğu zaman kafasını yana çeviriyor. kafası düz olcak diye korkuyorum.

CCanım pes etme her fırsatta denemeye devam et. Bi süre mamayı azaltsan nasıl olur acaba ya da mamayı memeye döküp versen tekrar alisir mi acaba? Olmuyorsa da moralini çok bozma. sağanak ver anne sütünü iciyorsa.

Sağol canım denerim bende.thickiner Bebelac var bebelac gold var sen hangisini kullandın.
İkisi de aynı sanırım eşim eczaneden almış Gold getirtmisler çok şükür kusma yok denilecek kadar azaldı inş size de iyi gelir

Bizde öyleyiz canım okadar yorgunum ki sabah 10 dan 1 kadar , gece de aynı saatler hiç durmadan ağlıyor uyusa bile azıcık uyuyor hiç bir işimi yapamıyorum
Aynen kuzum Rabbim yardımcımız olsun onlar için çok zor nasıl agliyo yavrucuklar dış dünyaya alışmaları zor oluyo sanırım Rabbim meleklerine yardımcı olsun da geçsin bu sıkıntıları ins

Bence de canım zorla biraz daha benim iki yeğenim mama vs yemediği halde memeyi birakiyodu yengemi görsen bildiğin savaşıyordu dediğin gibi çocuk kafayi geri attikca o zorladı aglya ağlaya zorla tutturuyodu o pes etsin dene biraz daha inş tutar tekrar

İki yana da yatiyo benimki gazi iyi çıktıysa da kafayı arada dik yapiyo tabi ben yanındayken

Kucağımda pıspıslayarak verdim bugün ayakta. Pes etmiyorum da açken aglayinca dayanamıyorum. Memeye saldırıyor ama tutmuyor kafayı geriye atıp sinirlenip ağlıyor. Mama günde iki kez veriyorum ama üçe çıkacak bu gidişle. Ya da sağdıgım sütü vereceğim. Emzirmek çok güzel bir duygu benim için. Çok etkilendim o yüzden.
Az önce süt sağdım 150 CC çıktı. Oğlum uyuyor bir ya da iki saate uyanır. Oda sıcaklığında muhafaza edebilir miyim?

Aynen sleepy sayesinde bizimde lekeli kaldı hep neyseki küçük geliyorlar artık alışveriş yapcam inş ishal derken benimki de ilk başlarda hep sulu ve çok yapiyodu 2-3 gündür kaka sayısı azaldı düzeliyor galiba

Denicem. Umarım yeniden alır. O kadar istiyorum ki emzirmeyi.

Uyanacagindan eminsen durabilir heralde dün bende sagdim bı iki saat içinde uyandı zaten dolaba koymadım ama turuncu yine de bi ısıt demisti öyle verdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…