Yengem bı sure sonra memeyi bıraktırmak zorundaydı ilk bebeğinde damar tıkanıklığı oldu o yüzden iğneden hapa geçmek zorunda kaldı ve biraktiracagi için çok uzuluyodu o yüzden emzirmek onun içinde çok farklıydı pes etmedi sende öyle yap ama illa da olmuyorsa kendini yıpratma canım bebisi de öyle en azından sagip verirsin süt unu almış olur yine de napcaksin olmuyorsa olmaz emzirmek evet farklı bi bağ anne bebek arasında ama dua et süt un var stres yapma ki o da gitmesin en azından dediğim gibi süt unu alırDenicem. Umarım yeniden alır. O kadar istiyorum ki emzirmeyi.
Nasıl ısıtılıyor?Uyanacagindan eminsen durabilir heralde dün bende sagdim bı iki saat içinde uyandı zaten dolaba koymadım ama turuncu yine de bi ısıt demisti öyle verdim bende
Kaynar suyun içine biberonu koy 5 dk fln ısınır sıcaklığını kontrol Edip verirsin canımNasıl ısıtılıyor?
İnş bizimkide düzelir. Sürekli koyafet değişiyoruz çıkıyor heryerine :)Aynen sleepy sayesinde bizimde lekeli kaldı hep neyseki küçük geliyorlar artık alışveriş yapcam inş ishal derken benimki de ilk başlarda hep sulu ve çok yapiyodu 2-3 gündür kaka sayısı azaldı düzeliyor galiba
Aynen ben yine geçtim Molfix e valla olmadı öyleİnş bizimkide düzelir. Sürekli koyafet değişiyoruz çıkıyor heryerine :)
Anlicak mı sence :) bence yapma öyle sonra birikecek yine olan sana olacak :)Kızlar yarından itibaren evde hiç iş yapmıcam çünkü eşim hiç yardımcı olmuyor bunaldım her işe koşmaktan bebeğin çamaşırlaırnı yıkattım asamadım bile beyfendi işe gitti sinir oldum ya. Çamaşırları yıkatmıcam mutfağı toplamıcam belki anlar biraz yetişemediğimi herşeye
Bu evde grev varKızlar yarından itibaren evde hiç iş yapmıcam çünkü eşim hiç yardımcı olmuyor bunaldım her işe koşmaktan bebeğin çamaşırlaırnı yıkattım asamadım bile beyfendi işe gitti sinir oldum ya. Çamaşırları yıkatmıcam mutfağı toplamıcam belki anlar biraz yetişemediğimi herşeye
Süt miktarın gayet iyi niye mama veriyorsun ki. 3 saatte bir sağ bebeğe ver. O miktar yeter zaten mamaya gerek kalmaz. Sütü 2 3 saat kadar oda sicakliginda 2 3 gün de dolabın alt kısmında 3 4 aya kadar da buzlukta saklayabiliyorsun. Isitmayi dq kaynar suda 2 3 dk bekletmen yeterli tabi yine kontrol et her biberon ısıyı aynı derecede geçirmez. Ilık olsun süt.Kucağımda pıspıslayarak verdim bugün ayakta. Pes etmiyorum da açken aglayinca dayanamıyorum. Memeye saldırıyor ama tutmuyor kafayı geriye atıp sinirlenip ağlıyor. Mama günde iki kez veriyorum ama üçe çıkacak bu gidişle. Ya da sağdıgım sütü vereceğim. Emzirmek çok güzel bir duygu benim için. Çok etkilendim o yüzden.
Az önce süt sağdım 150 CC çıktı. Oğlum uyuyor bir ya da iki saate uyanır. Oda sıcaklığında muhafaza edebilir miyim?
BBence hiç öyle yapma sana kalır gene. Anlamasini bekleme. Anlayacak adam zaten senin bişey demeni beklemez kendisi düşünüp yardimci olur. en iyisi al karşına konuş o zaman da anlamiyorsa onun çamaşırını yıkama yemek de yapma aç kalsın :)) çok mu acımasız oldu ??? Hahhaha çok kötüyümKızlar yarından itibaren evde hiç iş yapmıcam çünkü eşim hiç yardımcı olmuyor bunaldım her işe koşmaktan bebeğin çamaşırlaırnı yıkattım asamadım bile beyfendi işe gitti sinir oldum ya. Çamaşırları yıkatmıcam mutfağı toplamıcam belki anlar biraz yetişemediğimi herşeye
Allah kabul etsin Cnm çok ciciler maşallahkızlar bu cumartesı bebek mevludm var yaptığım hedıyelıkler ve kızımın kıyafetını sızlerle paylaştm
Beşiğin ayak ucuna yatır sola bakarak yine sana dönük olur.. ben öyle yapıyorumKızlar bebeklerinizi her iki yana da mi yatırıyosunuz? Ben bi ara sadece sağa yatırdım bana dönük olsun diye. Şimdi sola yatırmasıni istiyorm uyumuyo
amin inşallah hayırla sağlıkla büyüsünler..olmaz mı günden güne belli oluyor büyüdüğü..artık sesli gülmeye ..karşısında konuşunca ses çıkarıp cevap vermeye başladı hanımefendi..çok seviyor konuşmayuMaaşallah allah bağışlasın kuzularımızı.bi değilim varmı peki
Canim senin bebeginde meme emerken birden aglayip tepiniyor muydu ? Bunun sebebini bir turlu bulamiyorum gazini cikartiyorum alti da temiz anlamiyorum..? Bugun 40'imiz cikcak insallah duzelir bu halleri biraz olsun..Valla ne yaparsanız yapın kolik gaz belli bir aydan önce geçmiyor eşim neler aldı neler kiraz çekirdekli patikler karnına sarmak için kiraz çekirdekli havlular bir sürü gaz ilacı.. Kendim kimyonlu su içtim kimyonlu bitki çayı içtim yemeklerime kimyon döktüm yetmedi çay kaşığıyla yedim kimyonu ama sonuç hüsran.. Sabahlara kadar ağlıyodu elimizde sallıyorduk öyle susuyordu 5 ayı bitti öyle rahatladı şimdi 6 ayı bitecek çok şükür Allah yardımcınız olsun çok zor bi dönem her açıdan
Ben hep önce akitip öyle makinaya atıyorum ama yine de kaliyo biraz sarılıkMisoothh Loveali kakalı kıyafetleri önce elinizde akıtın. Ardından hacışakir banyo sabunu ile eşinizde yıkayın lekeler çıkıyor. Ardından bebeğin diğer kıyafetleri ile atın makineye misss. Ben ilk oldığunda çıkmadı diye makinede 90 dereceye attım çıktı ama hiç gerek yokmuş. Annem hacışakiri söyledi yaptım hemen çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?