Canım o işte sancidan yapiyo benimki de yapiyo onu bağırsakları genişlediği için yapıyorlar mis onu bacakları çekme tepinme bundan mis kolik ağrıları yani çıkardığımız gaz dan başka bişey buCanim senin bebeginde meme emerken birden aglayip tepiniyor muydu ? Bunun sebebini bir turlu bulamiyorum gazini cikartiyorum alti da temiz anlamiyorum..? Bugun 40'imiz cikcak insallah duzelir bu halleri biraz olsun..
Benim kızımda maaşallah artk düzene giriyo gibi. Gülüyoamin inşallah hayırla sağlıkla büyüsünler..olmaz mı günden güne belli oluyor büyüdüğü..artık sesli gülmeye ..karşısında konuşunca ses çıkarıp cevap vermeye başladı hanımefendi..çok seviyor konuşmayuhatta geneld e ses çıkaracağım diye hıçkırıyor
Bende önce yeşil sabunla azıcık ovuyom. Hemen çıkıyo leke.Ben hep önce akitip öyle makinaya atıyorum ama yine de kaliyo biraz sarılık
Dün gece öyle denedim uyudu. Ne bilim korktum boynu için. Ama uyudu şükürBeşiğin ayak ucuna yatır sola bakarak yine sana dönük olur.. ben öyle yapıyorum
Saol canım bilgi için denicem:)Misoothh Loveali kakalı kıyafetleri önce elinizde akıtın. Ardından hacışakir banyo sabunu ile eşinizde yıkayın lekeler çıkıyor. Ardından bebeğin diğer kıyafetleri ile atın makineye misss. Ben ilk oldığunda çıkmadı diye makinede 90 dereceye attım çıktı ama hiç gerek yokmuş. Annem hacışakiri söyledi yaptım hemen çıktı.
Analamazsa allah ıslah etsin:) anlar anlarAnlicak mı sence :) bence yapma öyle sonra birikecek yine olan sana olacak :)
Haklısın canım ama napim çare arıyorum bendeSüt miktarın gayet iyi niye mama veriyorsun ki. 3 saatte bir sağ bebeğe ver. O miktar yeter zaten mamaya gerek kalmaz. Sütü 2 3 saat kadar oda sicakliginda 2 3 gün de dolabın alt kısmında 3 4 aya kadar da buzlukta saklayabiliyorsun. Isitmayi dq kaynar suda 2 3 dk bekletmen yeterli tabi yine kontrol et her biberon ısıyı aynı derecede geçirmez. Ilık olsun süt.
BBence hiç öyle yapma sana kalır gene. Anlamasini bekleme. Anlayacak adam zaten senin bişey demeni beklemez kendisi düşünüp yardimci olur. en iyisi al karşına konuş o zaman da anlamiyorsa onun çamaşırını yıkama yemek de yapma aç kalsın :)) çok mu acımasız oldu ??? Hahhaha çok kötüyüm
Premium care bize de hastaneden verdiler bir de ben bebeğim doğmadan 50 lik paket almıştım ikisi de çok iyiydi sonraki aldığım iki paket de kalitesizdi.Hele 108lik paket facia.Sizin kullandığınız yenibebeki de denedim fena değildi en azından onda popoya bezin yapışması sorunu olmadı bizde ama premium care e göre kakayı daha çok dağıtıyor gibi geldiğinden premium care e dönmüştüm.Onda da son paketleri beğenmeyince huggies aldım bakalım bu nasıl çıkacak
3 saatte bir sağ. o zaman vücut sürekli süt üretir. emzirdikten sonra da kalani da sağ. bu şekilde sütün artar. vücut kullanıma göre süt üretiyor. ben çok faydasını gördüm bu şekilde. en azından emmese bile sağdığından verip mamayı azaltırsın.ege52 canım sünnet sürecinde çok stres yaptığından sütüm iki üç gün çok çok azaldı toplasan 30 CC çıkıyordu o sırada başladım mamaya. Sonra memeyi almadı zaten. Bu sabah mama vermedim yine süt sağdım ve yine 150 CC çıktı ama gece hiç emzirmemistim. Sütüm artsın diye çok uğraşıyorum her sefer o kadar çıkar mı bilmem. Şimdi uyuyor tekrar sagmayı deneyecegim. Aventin göğüs ucu koruyucularini önerenler var belki onunla yeniden alır. Bugün alıp deneyeceğim.
bizimki de artık baya baya gülücükler saçıyor maşallah bebişlerimizeBenim kızımda maaşallah artk düzene giriyo gibi. Gülüyosürekli benimle konuş sohbet et diyo.artk tadına varıyorum. Başlarda çok ağlıyordu
Benimkiler cikmiyo hemen de akitiyomBende önce yeşil sabunla azıcık ovuyom. Hemen çıkıyo leke.
Analamazsa allah ıslah etsin:) anlar anlar
Bende farksız sayilmamKızlar çok kötüyüm ya basımı alıp gitmek istiyorum depresyona mı girdim bilmiyorum sürekli ağlama krizleri kızım uyumuyor uyusa hemen uymuyor gazı var evde bir sürü iş var benim dağınıklık takıntım var başım agrıyor sitrese giriyorUm cuma mevlüdümüz var 3.5 yasında oğlum ev işi yemek uykusuzluk çok yorgunum çok . Geçecek bu günler biliyorum ama çığlık atmak istiyorum
Evet Cnm yapıyormuş .. 3 tane olan verem aşısı diye biliyorum ..Kizlar biz bugun 2.ay asisi olduk . acaba 2ay asisi ates yapiyo mu ?
Şuan bende benimkine fena sinir oldum hem diyoruz dışarı çıkalım çocuğa bı iki bisey alalım hem de şuan yatiyo bide bana hazırlan sen ben kalkarım diyo sanki ahtapotum ben hem kendim hem bebeği hem çantasını hazırlarım o arada bide çocuğu avuturum gitmicem her izinli günü böyle bi baş ağrısı gidiyo sanki bütün gece uyumayan o ben şuan ondan enerjigim naz yapmayi bilmiyoz
sagol canm tesekkurlerAllah kabul etsin Cnm çok ciciler maşallah
yardım edenın yokmu cok kotu ya bırılerı gelsın kotu olursun oyle sutune zararlıKızlar çok kötüyüm ya basımı alıp gitmek istiyorum depresyona mı girdim bilmiyorum sürekli ağlama krizleri kızım uyumuyor uyusa hemen uymuyor gazı var evde bir sürü iş var benim dağınıklık takıntım var başım agrıyor sitrese giriyorUm cuma mevlüdümüz var 3.5 yasında oğlum ev işi yemek uykusuzluk çok yorgunum çok . Geçecek bu günler biliyorum ama çığlık atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?