2017 Şubat Anneleri

Canim senin bebeginde meme emerken birden aglayip tepiniyor muydu ? Bunun sebebini bir turlu bulamiyorum gazini cikartiyorum alti da temiz anlamiyorum..? Bugun 40'imiz cikcak insallah duzelir bu halleri biraz olsun..
Canım o işte sancidan yapiyo benimki de yapiyo onu bağırsakları genişlediği için yapıyorlar mis onu bacakları çekme tepinme bundan mis kolik ağrıları yani çıkardığımız gaz dan başka bişey bu biz 45 günlüğüz daha da arttı 3 gündür

Benim kızımda maaşallah artk düzene giriyo gibi. Gülüyosürekli benimle konuş sohbet et diyo.artk tadına varıyorum. Başlarda çok ağlıyordu

Saol canım bilgi için denicem:)

Haklısın canım ama napim çare arıyorum bende ((

Deneyince buraya da yazar mısın canım ben de merak ediyorum

3 saatte bir sağ. o zaman vücut sürekli süt üretir. emzirdikten sonra da kalani da sağ. bu şekilde sütün artar. vücut kullanıma göre süt üretiyor. ben çok faydasını gördüm bu şekilde. en azından emmese bile sağdığından verip mamayı azaltırsın.

Benim kızımda maaşallah artk düzene giriyo gibi. Gülüyosürekli benimle konuş sohbet et diyo.artk tadına varıyorum. Başlarda çok ağlıyordu
bizimki de artık baya baya gülücükler saçıyor maşallah bebişlerimize dışarı çıkmaya başlayınca daha çok zevk alacağız onlarla zaman geçirmekten.

Kızlar çok kötüyüm ya basımı alıp gitmek istiyorum depresyona mı girdim bilmiyorum sürekli ağlama krizleri kızım uyumuyor uyusa hemen uymuyor gazı var evde bir sürü iş var benim dağınıklık takıntım var başım agrıyor sitrese giriyorUm cuma mevlüdümüz var 3.5 yasında oğlum ev işi yemek uykusuzluk çok yorgunum çok . Geçecek bu günler biliyorum ama çığlık atmak istiyorum

Şuan bende benimkine fena sinir oldum hem diyoruz dışarı çıkalım çocuğa bı iki bisey alalım hem de şuan yatiyo bide bana hazırlan sen ben kalkarım diyo sanki ahtapotum ben hem kendim hem bebeği hem çantasını hazırlarım o arada bide çocuğu avuturum gitmicem her izinli günü böyle bi baş ağrısı gidiyo sanki bütün gece uyumayan o ben şuan ondan enerjigim naz yapmayi bilmiyoz

Bende farksız sayilmam

Ahtapot

Kızlar bugün 35. Günümüzdeyiz.. ortalama 12-20 günden sonra kanama azaldı ve asker yeşilimsi bir renkte akıntı vardı hep bende.. bitmesede 40 da ben gusül alıp daha sonraki günlerdeki bitiminde tekrar Almam yeterli dimi ? Bebeğin 40 banyosu için özel ne yaptonız?

yardım edenın yokmu cok kotu ya bırılerı gelsın kotu olursun oyle sutune zararlı

Merhaba hanımlar nasılsınız? Keyifler yerinde mi?Cok okuyamadım bu ara geriye dönük okumam gereken cook sayfa var.2 ay aşısı olan var mi?Belki konusmussunuzdur ama rota virüs aşısı ilk doz 2 ay aşılarıyla yaptıran var mi?Malum 2 ay aşıları biraz zor geçiriyormuş bebisler...Bizim 2 ay kontrolümüz cuma günü aşı icinde sağlık ocağı arayacakmış onu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…