2017 Şubat Anneleri

yardım edenın yokmu cok kotu ya bırılerı gelsın kotu olursun oyle sutune zararlı
Kimsem yok annem yaşlı komşularım öyle çok yardımcı değil arada bakıyorlar eşim elinden geldikçe yardım ediyor ama olmuyor kafamdan atamıyorum takıldıklarımı bu güzel günlerin kıymetini bilemiyorum hep aklımda iş güç . Çok yorgunum

Hepsi aynı canım hepsi aynı sen güçlü olacaksın anneysen güçlü olacaksın artık bu laftan sıkıldım ben güçsüz Dr olabilirim yorgun da çünkü biz insanız insan

Hepsi aynı canım hepsi aynı sen güçlü olacaksın anneysen güçlü olacaksın artık bu laftan sıkıldım ben güçsüz Dr olabilirim yorgun da çünkü biz insanız insan
Aynen ya bütün gece uyumayan benim başım agriyo hazırlan sen deyip yatan o

Bu adamlara noluyo bilmem biz doğuruyoz ama onlar lohusa teibine giriyo

yarın 10 da aşımız var..inşallah çok acımaz inşallah ateş yapmaz inşallah huysuzluk yapmaz yavrum hemen atlatır bi çok gerginim bu aşı yüzünden

Valla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muu
çok kullanışlı ben evde bile kullanıyorum..onun içinde çok rahatlıyo ve çok kolay uyuyor..

Hadi artik emsin bnm bebegim de ya35 gun oldu almior memeyi bi kac defa aldi sadece onlarda da cok az emdi memeye geldigi an kafayı çeviriyor.. silikon ucla da biraz aldi sadece..sagip veriorumilk bastan beri mama ile birlikte ama 1 haftadr ciddi azalma var sutte

tereyagli ekmek tatlım ben önce prime premium kullandım yaramadı sonra molfix oda berbattı şimdi 20 gündür huggies 2 numara kullanıyorum içi öyle yumuşakki pamuk gibi. Çok memnunum ben pişiğimizde geçti. Sorunu gördüm yardımcı olmak istedim canım,biz çok memnunuz

Aynı dert bizede var kızlar ilk basta cok memnun kaldım fakat 2 numaraya geçince kenarından sızıyor pijamalarını ya sag ya sol mahvoluyor acaba 2 no büyük mü geldi yoksa bezmi kötü

Aynı dert bizede var kızlar ilk basta cok memnun kaldım fakat 2 numaraya geçince kenarından sızıyor pijamalarını ya sag ya sol mahvoluyor acaba 2 no büyük mü geldi yoksa bezmi kötü
Yok canım bezin küçüklüğü büyüklüğü değil bence bezle alakalı benim kenarı geçtim bildiğin parçasına doğru sızdırdı döndüm yine Molfix e

Valla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muu
Bugün bende kestim gibi ciktigima cikacagima pişman oldum lanet olsun az anlayışlı olsalar nolur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…