2017 Şubat Anneleri

Aynı bende öyleyim ama kime yarancaz şuan kendimize daha çok eziyet ediyoruz bence başka bişey değil yani

çok kullanışlı ben evde bile kullanıyorum..onun içinde çok rahatlıyo ve çok kolay uyuyor..
Bende istiyom ama onu bağlama şekli fln ugrasabilir miyim yada yapabilirmiyim diye düşünüyorum bide sen kumaş pazarından alıp kendin yapmistin dimi

Canım stres yaptığın için azalır belki de olmuyorsa napcaksin o da öyle büyücek demekki demesi kolay şuan bizlere belki ama sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta

KIzlar mama verenelr aptamilin arkasında 3 ölçek diyo mesela 4 haftalık olana peki her içirdiğimizde mi bu ölçü yoksa günlük birtane olarakmı bu ölçü

Hamileyken naz trip bilmedim lohusayken de oyleydim ama ben değil de o gibi sanki ne hâli varsa görsün diyorum şuan o kadarim
Valla çoğu aynı demekki hergün biyeri ağrıyo yorgun dedim benim de hryerim ağrıyo ama sürekli aen gibi dile getirmiyom dedim bunlara çocuk lazım değil vallaa

Benim kız da çok kımıldanıyor bezi poposundan aşağı indiriyor sonra da kaka taşıyor heryerden defne sabunu var yeşil onunla ovalayınca geçiyor geçmezse deterjana ıslıyorum durulayıp makinede tekrar sabun tozuyla yıkıyorum deterjanla temas etmesin diye

İnşallah tekrar tutar oğlun canım pes etme emmese de kucağına al göğsüne yasla en azından kokunu alsın. Canını da sıkma ki sütün azalmasın

Benimki de geliyor her akşam Yorgun'um da Yorgun'um sanki biz evde keyif çatıyoruz dedim dün akşama kadar kız kucağımda tuvalete gidemiyorum dedim. Yemek yapma çamaşırını ütüsünü yapma bakim otur çocuğunla oyna benimki de yardım etmiyor ev işlerine kadın çağır dedi son çare

İnşallah iyi gelir canım sevindim azalmasına. Ben de yemiyorum tamamen geçti çok şükür. İnşallah senin kuzununki de geçer

Kızlar 7 gündür oğlum kaka sını ys8mıyor doktor 10 gübe kadar normal diyor am cocuk ağlamaktan morarıyor nefessizmkalıyor zeytinyağı denedik sıcak suya oturtuk çok kötü yardın edin

Pamuğu zeytinyağına batırıp yuvarlayıp fitil gibi kullanırdı annem. İşe yarıyordu siz de yaptınız mı

Üzülme canım yaaa boşver dağınıklığı kalsın. Keşke birileri yardım etse sana

Valla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muu

Ben de almak istiyorum canım ya en azından evi süpürürken silerken takarım yürüyüşe giderim ama alıp da bir köşede durmasından da korkuyorum kızım sevmezse. Zaten ev çok kalabalık eşyasıydı küvetiydi arabasıydı pusetiydi derken

Teşekkür ederim tatlım genel olarak herkes memnun elimde bir paket 2 numara prima var onu bitirip huggies e geçicem sanırım. Senin bebeğin kilosu kaç? Kızım en son 4 buçuktu prima da bir numara Yen'i dar gelmeye başladı.

Ayy hepsi dayaklık bunlarjn ya kolay gleiyo onlara ev kadınlığı:) ya benim arkasından kafasına kadar gidiyo kakası yandan da ayaklarından çıkıyo çok yapıyo bide tazzikli yapıyo ondan mı çıkıyo acep :))

Rica ederim cancağızım. Aynen benimde o kilolardadır şimdi yani bende sızdırma olmadı sırtıda lastikli. Eşim bile diğerleriyle çok farklı dedi düşün. İnşallah size de yarar

Şuan varya tamamen eşim in söylediklerini yazmışsın tamamen aynı cümleler harfi harfine

Dermanim kalmadı artık oğlumun bu kivranmalari hıçkıra hıçkıra ağlamaları içimi parçaliyo elimden bişey gelmiyor o an konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama sakinlesene kadar bı saati buluyor ve o sure içinde dermanı kalmıyor çok üzülüyorum psikolojim bozuluyo sanırım bugün sinir krizi geçirdim ağlama krizine girip kendime zarar veriyorum geçsin artık nolur ya geçsin bu geçsin uykusuz kaliyim razıyım ama yeter ki oğlum keyifli olsun küçük bedeni dayanamiyo sesi kisildi

Ahh kuzum benim hepimizin morale ve dinlenmeye ihtiyacı var bebeklerimizi seviyoruz ama onların ağlaması kıvranması elimizden birşey gelmemesi bizi mahfediyor bu günler çabucak geçsin sakin olmaya çalış kuzum

Ahh kuzum benim hepimizin morale ve dinlenmeye ihtiyacı var bebeklerimizi seviyoruz ama onların ağlaması kıvranması elimizden birşey gelmemesi bizi mahfediyor bu günler çabucak geçsin sakin olmaya çalış kuzum
Bugün azcik dolaşmaya diye çıktık sözde kafam dagilsin diye birbirimize girip geldik nolur ki şuan biz bu durumdayken az anlayışlı olup kahır denilirse kahrimizi cekseler yavrum çok zorlaniyo artık 4 gündür bu saatler de başlıyoruz 2-3 saatte ancak kendine geliyor o saatler gecmiyo mahvediyo beni

Sırf uyuyabilsin diye bütün gün tlfnu başucunda yüksek sesle fön makinesi sesi açıyorum beynim şisti artık yeter ki o dinlensin ağlamasın ama gerçekten sanırım bende depresyon a giriyorum

Kızlar birkaç zamandır oğlum emmiyor bahsetmiştim. En son dün hiç almadı. Hevesle tutuyor memeyi adeta saldırıyor ama sonra kafasını geri atıyor kendini kasıyor çığlığı basıyordu denemediğim pozisyon kalmamıştı. Bugün son umut aventin göğüs ucu yaraları için kullanılan kelebek silikon ucundan aldım oğlum onunla emdi. Çok şükür. Ucunu kavrayamiyormus megersem. Yardım eden destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Çok sevindim senin adına canım hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…