2017 Şubat Anneleri

Canım şimdi hep onlara kızıyoruz ama onlarda alışamadı böyle bir hayata emin ol. Kimse seni sen kadar düşünemez malesef doğanın kanunu bu

Sırf uyuyabilsin diye bütün gün tlfnu başucunda yüksek sesle fön makinesi sesi açıyorum beynim şisti artık yeter ki o dinlensin ağlamasın ama gerçekten sanırım bende depresyon a giriyorum
Ben o dediğin depresyona girdim bile sinir krizleri geçiriyorum bebeğime bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum

Canım şimdi hep onlara kızıyoruz ama onlarda alışamadı böyle bir hayata emin ol. Kimse seni sen kadar düşünemez malesef doğanın kanunu bu
Yok ya anlayışsız lık başka bişey değil neyse konuşursam susmam şimdi bütün gün ağladım bana da yazık

Ben o dediğin depresyona girdim bile sinir krizleri geçiriyorum bebeğime bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum
Ben kendimi zor tutuyorum yazık o günahsız masum bi suçu yokki o bizden daha çok acı çekiyor

Canım doktora götürdüm mü başka birşeyi olmasın bide süreklimi ağlıyor yoksa belirli saat mi Allah yardımcımız olsun benfr gündüz çok kötü oluyorum kaç kere ağladığımı bilmiyorum ama sonra kendimi geçecek bu günler diyr teselli ediyorum .

Canım stres yaptığın için azalır belki de olmuyorsa napcaksin o da öyle büyücek demekki demesi kolay şuan bizlere belki ama sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta
Stres yapmaym diyorum ama içten ice takiyorum belki de çünkü her denemede basarisiz olmak bana cok kotu hissettiryr bi de her goren duyanin ilk emiyo mu diye sormasi bni deli edio.. napacaklarsa sanki..

Stres yapmaym diyorum ama içten ice takiyorum belki de çünkü her denemede basarisiz olmak bana cok kotu hissettiryr bi de her goren duyanin ilk emiyo mu diye sormasi bni deli edio.. napacaklarsa sanki..
Emmiyo emziriyorum de sende bosbogaz insan çok sanki kime ne belki de keyfimden emzirmiyorum çocuk benim keyif benim ama işte sanki kime neyse

Suanlik bişey yok kuzum bildiğin tam bi kolik diyo Dr umuz gerçekten de öyle kolik sesleriyle uyuyo arabada uyuyo sakinleşiyo ama o kriz anı belirli saatlerde geliyo ve işte o an o da bende mahvoluyoruz genelde akşam 6--9 arasi sabah ta yine o saatlerde dünden önceki gece 3 kez arayla oldu bişey yapamamak beni iyice mahvediyor sonra sızıp kaliyo yorgun dusuyo galiba mesela şuan uyuyo ancak akşamları 9-10 / 12 ye kadar fln sakin kendi halinde uyuyo sonrası yok

Sana birley diyeceğim bizde aynen öyleydik sabah ve gece aynı saatlerce sancı çekerek aglıyır hep dün gece götürdük hani çoçukları tokanak gibi bir taşı ısıtıp karnını değdiriyorlar artık son çare onu denedik belki size saçma gelebilir bugun ağlamadı inanır mısın o saatler daha sakın geçti diğer günlere rağmen . Sanki faydasını gördük bugIm daha az ağladı eğer inanırsan dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…