Ya çok teşekkür ederim çok mutluyumÇok sevindim senin adına canım hadi gözün aydın
Canım şimdi hep onlara kızıyoruz ama onlarda alışamadı böyle bir hayata emin ol. Kimse seni sen kadar düşünemez malesef doğanın kanunu buBugün azcik dolaşmaya diye çıktık sözde kafam dagilsin diye birbirimize girip geldik nolur ki şuan biz bu durumdayken az anlayışlı olup kahır denilirse kahrimizi cekseleryavrum çok zorlaniyo artık 4 gündür bu saatler de başlıyoruz 2-3 saatte ancak kendine geliyor o saatler gecmiyo mahvediyo beni
Ben o dediğin depresyona girdim bileSırf uyuyabilsin diye bütün gün tlfnu başucunda yüksek sesle fön makinesi sesi açıyorum beynim şisti artık yeter ki o dinlensin ağlamasınama gerçekten sanırım bende depresyon a giriyorum
Yok ya anlayışsız lık başka bişey değil neyse konuşursam susmam şimdi bütün gün ağladım bana da yazıkCanım şimdi hep onlara kızıyoruz ama onlarda alışamadı böyle bir hayata emin ol. Kimse seni sen kadar düşünemez malesef doğanın kanunu bu
Ben kendimi zor tutuyorum yazık o günahsızBen o dediğin depresyona girdim bilesinir krizleri geçiriyorum bebeğime bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum
Canım doktora götürdüm mü başka birşeyi olmasın bide süreklimi ağlıyor yoksa belirli saat mi Allah yardımcımız olsun benfr gündüz çok kötü oluyorum kaç kere ağladığımı bilmiyorum ama sonra kendimi geçecek bu günler diyr teselli ediyorum .Dermanim kalmadı artıkoğlumun bu kivranmalari hıçkıra hıçkıra ağlamaları içimi parçaliyo elimden bişey gelmiyor o an konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama sakinlesene kadar bı saati buluyor ve o sure içinde dermanı kalmıyor çok üzülüyorum psikolojim bozuluyo sanırım bugün sinir krizi geçirdim ağlama krizine girip kendime zarar veriyorum geçsin artık nolur ya geçsin bu geçsin uykusuz kaliyim razıyım ama yeter ki oğlum keyifli olsun küçük bedeni dayanamiyo sesi kisildi
Stres yapmaym diyorum ama içten ice takiyorum belki de çünkü her denemede basarisiz olmak bana cok kotu hissettiryr bi de her goren duyanin ilk emiyo mu diye sormasi bni deli edio.. napacaklarsa sanki..Canım stres yaptığın için azalır belki de olmuyorsa napcaksin o da öyle büyücek demekki demesi kolay şuan bizlere belki ama sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta
Ama kuzum kendine yapıyon bebeğin de hissediyor ağlamaYok ya anlayışsız lık başka bişey değil neyse konuşursam susmam şimdi bütün gün ağladım bana da yazık
evet kendim yapmıştım es..çok alışıyosun bi süre sonra hemen bağlıyosun..Bende istiyom ama onu bağlama şekli fln ugrasabilir miyim yada yapabilirmiyim diye düşünüyorum bide sen kumaş pazarından alıp kendin yapmistin dimi
Evwt kesinlikleBen kendimi zor tutuyorum yazık o günahsızmasum bi suçu yokki o bizden daha çok acı çekiyor
Ne bilim baglayamam diye tereddüt ediyorum nasıl bi kumaş almistin pekievet kendim yapmıştım es..çok alışıyosun bi süre sonra hemen bağlıyosun..
Bütün huzursuzluğu mı aldı sanki ne hamileliğim ne lohusalıgim iyi geçmedi hep sıkıntı stres hepsini de aldıAma kuzum kendine yapıyon bebeğin de hissediyor ağlama
Emmiyo emziriyorum de sende bosbogaz insan çok sanki kime ne belki de keyfimden emzirmiyorum çocuk benim keyif benim ama işte sanki kime neyseStres yapmaym diyorum ama içten ice takiyorum belki de çünkü her denemede basarisiz olmak bana cok kotu hissettiryr bi de her goren duyanin ilk emiyo mu diye sormasi bni deli edio.. napacaklarsa sanki..
esnek bi kumaş penye gibi ama biraz sert..eşimi gönderdim ordaki kadında çocuk bağlamak için bunu alıyorlar demiş..Ne bilim baglayamam diye tereddüt ediyorum nasıl bi kumaş almistin peki
Suanlik bişey yok kuzum bildiğin tam bi kolik diyo Dr umuz gerçekten de öyle kolik sesleriyle uyuyo arabada uyuyo sakinleşiyo ama o kriz anı belirli saatlerde geliyo ve işte o an o da bende mahvoluyoruz genelde akşam 6--9 arasi sabah ta yine o saatlerde dünden önceki gece 3 kez arayla oldu bişey yapamamak beni iyice mahvediyorCanım doktora götürdüm mü başka birşeyi olmasın bide süreklimi ağlıyor yoksa belirli saat mi Allah yardımcımız olsun benfr gündüz çok kötü oluyorum kaç kere ağladığımı bilmiyorum ama sonra kendimi geçecek bu günler diyr teselli ediyorum .
Denesem mı acabaesnek bi kumaş penye gibi ama biraz sert..eşimi gönderdim ordaki kadında çocuk bağlamak için bunu alıyorlar demiş..
Kaç mt aldinesnek bi kumaş penye gibi ama biraz sert..eşimi gönderdim ordaki kadında çocuk bağlamak için bunu alıyorlar demiş..
Sana birley diyeceğim bizde aynen öyleydik sabah ve gece aynı saatlerce sancı çekerek aglıyır hep dün gece götürdük hani çoçukları tokanak gibi bir taşı ısıtıp karnını değdiriyorlar artık son çare onu denedik belki size saçma gelebilir bugun ağlamadı inanır mısın o saatler daha sakın geçti diğer günlere rağmen . Sanki faydasını gördük bugIm daha az ağladı eğer inanırsan deneSuanlik bişey yok kuzum bildiğin tam bi kolik diyo Dr umuz gerçekten de öyle kolik sesleriyle uyuyo arabada uyuyo sakinleşiyo ama o kriz anı belirli saatlerde geliyo ve işte o an o da bende mahvoluyoruz genelde akşam 6--9 arasi sabah ta yine o saatlerde dünden önceki gece 3 kez arayla oldu bişey yapamamak beni iyice mahvediyorsonra sızıp kaliyo yorgun dusuyo galiba mesela şuan uyuyo ancak akşamları 9-10 / 12 ye kadar fln sakin kendi halinde uyuyo sonrası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?