2017 Şubat Anneleri

:)) hepsi aynı ya. Kırk kere söylesen gene aynı

Bizde sonuna kadar yaşıyoruz kolik illetini Mevla'm beterinden korusun ama geçsin artık küçük bedenleri çok zorlaniyo
ben huzursuz mutsuz olduğum gün yoğun oluyor sancı ve daha çok üzülüyorum benimle birlikte sıkıntı çekiyor sürekli kıyamıyorum kendimi daha kötü hissediyorum

Bu haftalarda kolik iyice artarmis bizde sonuna kadar yaşıyoruz bu kolik illetini başına dikkat etmedim o an ikimizde nefes nefese kaldığımız için konuscam sakinleştirmeye caliscam boğazım ağrıyor artık
Düzelir cnm sıkma kendini bizde de öyleydi var ya sinirlerim bozuluyordu hep. Kaç günlük oldunuz

Kızlar bebeği oksuren var mi?Benim ki sanki ağzında birsey kalmis yutamiyor gibi öksürüyor

Geçecek az kaldı benimki bana gülmeye başladı unuttum bütün acımı
Keyfi yerinde oldugunda kolik saati olmadığı zaman benimki de gülüyo artık o zaman herşey geciyo sanki hep öyle olsunlar kuzular

2. ay aşısı olan verimi bebeklerin iz kac kg almış kac cm uzamış ve asi sonrası bi yan etki oldu mu bebislerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…