Bizde sonuna kadar yaşıyoruz kolik illetinio aglaklardan biri de benim ve koligin en yoğunu kusma mide bulantısı her türlü sıkıntıyı çekiyor kızım
:)) hepsi aynı ya. Kırk kere söylesen gene aynıBenim kızım da öyle yapıyor önce kızarıyor sonra cort diye bir ses ve arkasından gülümseme :) eğer 5 dk içinde değişmezsem ingeee diye bağırıyor
Eşimi markete gönderdim alsın diye ben bu huggies i anlamadım kırk tane çeşidi var diyoryine prima almış
Bu adamların hepsi bir galiba
Ay çok sevindim canımbenim göğsümün ucu da küçük kızım kavrayamayınca sinirleniyor ya da kavramışken geri bırakıyor. Sonra ağlıyor memeyi bulunca yapışıyorlar ya çok tatlı oluyorlar o zaman
Ben de ilk zamanlar bir iki kere bağırdım öf yeter diye daha da çok ağladı yavrumsonra o uyudu saatlerce ağladım ben de. Artık çok sinirlenirsem kucağımdan indirip arkamı dönüyorum ona bakmıyorum sonra bağırdığımdaki pişmanlığım geliyor aklıma hemen sarılıyorum yavruma bir gece midem çok sancılanmıştı benim de gaz sorunu var. Kızımın karnı da benimki gibi ağrıyordur diye ona da ağlamıştım. Of çok zor ya
Bu millet de tuhafsanki bilerek vermiyoruz gelen sütün önünü mü kesecez
Canım Allah esirgesin yavrunu belki bir anda fena bir gaz saplanmıştır ve uykudan uyanmak istememiştir.
ben huzursuz mutsuz olduğum gün yoğun oluyor sancı ve daha çok üzülüyorum benimle birlikte sıkıntı çekiyor sürekli kıyamıyorum kendimi daha kötü hissediyorumBizde sonuna kadar yaşıyoruz kolik illetiniMevla'm beterinden korusun ama geçsin artık küçük bedenleri çok zorlaniyo
Düzelir cnm sıkma kendini bizde de öyleydi var yaBu haftalarda kolik iyice artarmis bizde sonuna kadar yaşıyoruz bu kolik illetinibaşına dikkat etmedim o an ikimizde nefes nefese kaldığımız için konuscam sakinleştirmeye caliscam boğazım ağrıyor artık
canım inşalla h kolay atlatırsınız kilo ve boy gelişimi nasıldı kuzununaşıdan geldik içim parçalandı o ağlarken ..şimdi uyuyor ..inşallah kolay atlatırız
canım inşalla h kolay atlatırsınız kilo ve boy gelişimi nasıldı kuzununaşıdan geldik içim parçalandı o ağlarken ..şimdi uyuyor ..inşallah kolay atlatırız
Aynen bizde öyleyizben huzursuz mutsuz olduğum gün yoğun oluyor sancı ve daha çok üzülüyorum benimle birlikte sıkıntı çekiyor sürekli kıyamıyorum kendimi daha kötü hissediyorum
Geçecek işte geçecek te o arada o da bende mahvoluyoruzDüzelir cnm sıkma kendini bizde de öyleydi var yasinirlerim bozuluyordu hep. Kaç günlük oldunuz
2.ay aşısı değil miaşıdan geldik içim parçalandı o ağlarken ..şimdi uyuyor ..inşallah kolay atlatırız
Bizde de oluyo arada ama benimki reflü olduğu için bazen yutkunurken zorlaniyo o ara öksürüyorKızlar bebeği oksuren var mi?Benim ki sanki ağzında birsey kalmis yutamiyor gibi öksürüyor
Geçecek az kaldı benimki bana gülmeye başladı unuttum bütün acımıGeçecek işte geçecek te o arada o da bende mahvoluyoruz45 günlüğüz
Keyfi yerinde oldugunda kolik saati olmadığı zaman benimki de gülüyo artık o zaman herşey geciyo sanki hep öyle olsunlar kuzularGeçecek az kaldı benimki bana gülmeye başladı unuttum bütün acımı
Benim ki burnu tikaninca öksürür. Bir bak istersen..Kızlar bebeği oksuren var mi?Benim ki sanki ağzında birsey kalmis yutamiyor gibi öksürüyor
Benimde salıgünü aşısı ve korkuyorum ates olurmu nasil olur diye.yapan vardi acaba nasil oldu bebisleri2. ay aşısı olan verimi bebeklerin iz kac kg almış kac cm uzamış ve asi sonrası bi yan etki oldu mu bebislerde
2 ayda 2 kilo almış 57cm olmuş. şimdilik çok sakin ..12 de calpol verdim 4 de tekrar vereceğim hemşire öyle söyledi..her an takipteyim2. ay aşısı olan verimi bebeklerin iz kac kg almış kac cm uzamış ve asi sonrası bi yan etki oldu mu bebislerde
bizde perşembe gunu olucaz canım çok merak ediyorum ağır diye duydum burdan yeni yaptıran vardır belki diye sordumBenimde salıgünü aşısı ve korkuyorum ates olurmu nasil olur diye.yapan vardi acaba nasil oldu bebisleri
evet2.ay aşısı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?