2017 Şubat Anneleri

2 ayda 2 kilo almış 57cm olmuş. şimdilik çok sakin ..12 de calpol verdim 4 de tekrar vereceğim hemşire öyle söyledi..her an takipteyim
inşallah kolay atlatırsınız canım 2. ay bizde kilo alımı az gibi hissettim o 1. ayda 4500 olmuştuk şimdi kac olması normaldir

mete58 canım sen hemşireydin bu ay alması gereken kg kac olursa normaldir benim kızım gazdan fazla ememedi bide kusmakdan çok zorlandi bende baya zorlu bi dönem geçiriyorum yemek doğru dürüst yiyemez oldum sütüm de azalıyor sıkıntıya girdim

Nerde nasıl yaptırılıyor ki o
İnan bunu yapan kadınlar var el veriyorlar diyorlar anne den kızlara geçiyor biz gittik kadın kibritle taşı ısıttı karnında 3 noktaya dokundu sonra bana dokundu dünden beri biraz daha rahatız sanki . Ben inanırım böyle seylere sende sor büyüklere bilirler

Kim yapar burda bilmem ki kimseyi bildiğim yok neydi adı yapılan seyin

Kızlar artik bahar geldi ve ben bebegimle eve kapanmak istemiyorum, bunun icin ergonomik kangurulari arastirdim ve kendime bu kanguruyu siparis ettim..yenidogandan 4 yaşa kadar kullanimi var..2 cocuk annesi bir kadin tarafindan tasarlanip üretiliyor ve Türk Malı...bebegin kilosunun yarisini hissediyormussun ve agirlik bel sirt ve omuzlarda paylasiliyor..Adı momfortbaby ,siz de arastirin isterseniz...(;

Fiyatı ne kadar canım ben babo diye marka yı sordum 439 tl defi vazgeçtim sen kullan bakayım memnun kalırsan bizde alırız

Kizlar lutfenn yasayan varsa cvp yazsin

Bir aylik ultrasonda kalca geriligi teshisi koyuldu.

Bir aparat takildi bugun bebegime

Var mi bizim gibi olan????

2.ayda omzuna yapılan aşı canlı verem aşısı akşam ve gece ateş yapabilir(37 -38 arası gezer telaşlanma ) 2 3 günde huzursuzluk yapabilir canım o yüzden sordum ateş olursa önce koluna dikkat ederek üstünü incelt o odada yokken odayı havalandır dr önerdiği şurup ya da fitil varsa onu verebilirsin

CANIM Kilo alımı her bebeğin persentil değerine ve cinsiyetine göre değişir bebeğin doğduğunda kaç kg ve cinsiyetine göre google persentil tablosu yaz çıkan tabloda yerin nerede ona bak ilk 3ay aynı değerde kalıyorsan bebeğin gelişimi iyi demektir etraftaki fazla kiloları duyup canını sıkma ama aşağı yukarı 800gr alması yeterli

volkicansu TuRuNCu Loveali @1melekvardi ve diğer arkadaşlar 2aya yaklaştığımız bu zamanda bir bilgi vermek istedim özellikle ilk çocuğu olanlar için 2.aydan sonra bebekler büyümenin hızlı olduğu bir döneme girerler bu dönemin en belirgin özelliği dışarıyı daha fazla farkeden bebeğimizde emmede azlık olabilir endişelenmeyin yaklaşık olarak1 hafta 10gün süren bu dönem sakin olup emmesi için ısrarcı olduğumuzda geçecektir.

Sağol canım bilgi için inş öyle bişey olmaz da bide onun için sıkıntı yasamayiz kuzumla yeterince yaşıyoruz zaten

KıZlar bugün eşim ısrarcı oldu annemi ara kandil için diye ama aramadım çünkü heçen kaynanama gittiğimde sırf anneme gittim diye bana surat ve tavır yapmıştı o yüzden ama bi yönden de eşim ıarar ettiği halde atamadığım için biraz içim buruk ama evlendiğimizden beri sürekli yoktan aebeplere. Bana surat yapıyor tavır alıyordu artık bir dur demek istedim ama kötümü yaptım bilmiyorum

Bugün kandil kuzum ara sen bişey kaybetmezsin o yaptığından utansın sen üstüne düşeni yapta balık bilmezse Halik bilsin hem eşine karşı da daha iyi olursun

Kızlar bana fikir dicem ama naparsam olmuyo şöyle diyim biliyosunuz artık oğlum tam bi kolik ve sonuna kadar yasiyo bahsetmiştim gündüz sadece tlfndaki sesle uyuyo o da fön makinesi sesi gece bile bazen açmak zorunda kalıyorum uyuyamadigi ve sakinleşmesi için ama tlfnun sesini çok acarsam biraz uzağa koysam başım catliyo onu geçtim bugün yan komşum kapıyı çalmış kaç kere tlfnum çalmış duymamisim sesini kıssam yanıbaşında olması gerekiyo belirli yükseklikte sesi duymazsa uyumuyor tlfn radyasyon zararı çok olur mu ki bide şimdi onu takmaya başladım ama napim çaresizim uğraşıyorum direk öyle uyutmak için ayağımda daliyo gibi oluyo ama birakinda 5 dk içinde uyaniyo mecbur açmak zorunda kalıyorum anında daliyo çünkü napcam ben bebeğime iyilik ediyim derken kötülük mı yapıyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…