Ya hiç içimden aramak gelmiyor biliyosun az çok bana yaptıklarını her seferinde surat ve tavır çocuk gibi şimdi gene hiçbirşey olmamış gibi davranırsam gene yapmaya devam edicek diye korkuyorum. Ama eşimde üzüldü sanki biraz çünkü laf işitiyorum dedi. Ama eşim beni savunmaması da beni üzüyorBugün kandil kuzum ara sen bişey kaybetmezsin o yaptığından utansın sen üstüne düşeni yapta balık bilmezse Halik bilsin hem eşine karşı da daha iyi olursun
Bilgisayar varsa ondan aç dicem ama o daha çok başını şişirir beneğinle aynı odada mı yatıyor gündüzleri eğer öyle değilse ses kayıt cihazı falan al yada mp3 çalar falan:) onu koy yanınaKızlar bana fikir dicem ama naparsam olmuyo şöyle diyim biliyosunuz artık oğlum tam bi kolik ve sonuna kadar yasiyo bahsetmiştim gündüz sadece tlfndaki sesle uyuyo o da fön makinesi sesi gece bile bazen açmak zorunda kalıyorum uyuyamadigi ve sakinleşmesi içinama tlfnun sesini çok acarsam biraz uzağa koysam başım catliyo onu geçtim bugün yan komşum kapıyı çalmış kaç kere tlfnum çalmış duymamisim sesini kıssam yanıbaşında olması gerekiyo belirli yükseklikte sesi duymazsa uyumuyor tlfn radyasyon zararı çok olur mu ki bide şimdi onu takmaya başladım ama napim çaresizim uğraşıyorum direk öyle uyutmak için ayağımda daliyo gibi oluyo ama birakinda 5 dk içinde uyaniyo mecbur açmak zorunda kalıyorum anında daliyo çünkü napcam ben bebeğime iyilik ediyim derken kötülük mı yapıyorum bilemedim
Kızlar bana fikir dicem ama naparsam olmuyo şöyle diyim biliyosunuz artık oğlum tam bi kolik ve sonuna kadar yasiyo bahsetmiştim gündüz sadece tlfndaki sesle uyuyo o da fön makinesi sesi gece bile bazen açmak zorunda kalıyorum uyuyamadigi ve sakinleşmesi içinama tlfnun sesini çok acarsam biraz uzağa koysam başım catliyo onu geçtim bugün yan komşum kapıyı çalmış kaç kere tlfnum çalmış duymamisim sesini kıssam yanıbaşında olması gerekiyo belirli yükseklikte sesi duymazsa uyumuyor tlfn radyasyon zararı çok olur mu ki bide şimdi onu takmaya başladım ama napim çaresizim uğraşıyorum direk öyle uyutmak için ayağımda daliyo gibi oluyo ama birakinda 5 dk içinde uyaniyo mecbur açmak zorunda kalıyorum anında daliyo çünkü napcam ben bebeğime iyilik ediyim derken kötülük mı yapıyorum bilemedim
O zaman etkisi olmaz mıCanım telefonu uçak moduna alabilirsin onun yanına koyacağın zaman.. arayan da aramasın bi süre boşver.. sen ve bebeğin iyi olun da arayan başka zaman da arar..
bluetooth hoparlör kullan canımKızlar bana fikir dicem ama naparsam olmuyo şöyle diyim biliyosunuz artık oğlum tam bi kolik ve sonuna kadar yasiyo bahsetmiştim gündüz sadece tlfndaki sesle uyuyo o da fön makinesi sesi gece bile bazen açmak zorunda kalıyorum uyuyamadigi ve sakinleşmesi içinama tlfnun sesini çok acarsam biraz uzağa koysam başım catliyo onu geçtim bugün yan komşum kapıyı çalmış kaç kere tlfnum çalmış duymamisim sesini kıssam yanıbaşında olması gerekiyo belirli yükseklikte sesi duymazsa uyumuyor tlfn radyasyon zararı çok olur mu ki bide şimdi onu takmaya başladım ama napim çaresizim uğraşıyorum direk öyle uyutmak için ayağımda daliyo gibi oluyo ama birakinda 5 dk içinde uyaniyo mecbur açmak zorunda kalıyorum anında daliyo çünkü napcam ben bebeğime iyilik ediyim derken kötülük mı yapıyorum bilemedim
Anlıyorum seni kuzum ama bak benim dediğim gibi yap ki yarın öbür gün esin de seni savunur ara sen beni dinleYa hiç içimden aramak gelmiyor biliyosun az çok bana yaptıklarını her seferinde surat ve tavır çocuk gibi şimdi gene hiçbirşey olmamış gibi davranırsam gene yapmaya devam edicek diye korkuyorum. Ama eşimde üzüldü sanki biraz çünkü laf işitiyorum dedi. Ama eşim beni savunmaması da beni üzüyor
Mecbur gündüz yanıma getiriyom salona bilgisayar düşündüm ama o daha fena olur ne bilim sasirdim bende napcamiBilgisayar varsa ondan aç dicem ama o daha çok başını şişirir beneğinle aynı odada mı yatıyor gündüzleri eğer öyle değilse ses kayıt cihazı falan al yada mp3 çalar falan:) onu koy yanına
O nasıl oluyo normal tlfnun hoparlör leri mı diyonbluetooth hoparlör kullan canım
Bilmiyom merhamet tarafım ara diyo ama bi yanım yüz verme diyo . Hiçbişry olmamış gibi devam ettikçe kırmaktan hiç çekinmiyoAnlıyorum seni kuzum ama bak benim dediğim gibi yap ki yarın öbür gün esin de seni savunur ara sen beni dinlebak benimde kırgınlıklarım da vardı ama aradım sende öyle yap enazindan esin bisey derse yüzüne vurursun
Ara kız :) benden küçük musun bilmiyom küçüksün büyük sözü dinleBilmiyom merhamet tarafım ara diyo ama bi yanım yüz verme diyo . Hiçbişry olmamış gibi devam ettikçe kırmaktan hiç çekinmiyo
yok canım tlfu sen başka odaya koyarsın mesela olduğun yerde alırsın çocuğun olduğu yere bluetooth hoparlörle bağlantı yapar oraya koyarsın bimde falan 20 liraya geliyor yani zarar vericek birşey yok ben öyle yapıyorum bazen tlfu kullanıyorum sonra vicdanım sızlıyor bunda radyasyon yok google a yaz canım orda görülürO nasıl oluyo normal tlfnun hoparlör leri mı diyon
yok canım tlfu sen başka odaya koyarsın mesela olduğun yerde alırsın çocuğun olduğu yere bluetooth hoparlörle bağlantı yapar oraya koyarsın bimde falan 20 liraya geliyor yani zarar vericek birşey yok ben öyle yapıyorum bazen tlfu kullanıyorum sonra vicdanım sızlıyor bunda radyasyon yok google a yaz canım orda görülür
Aaa iyiymis sağol kuzumyok canım tlfu sen başka odaya koyarsın mesela olduğun yerde alırsın çocuğun olduğu yere bluetooth hoparlörle bağlantı yapar oraya koyarsın bimde falan 20 liraya geliyor yani zarar vericek birşey yok ben öyle yapıyorum bazen tlfu kullanıyorum sonra vicdanım sızlıyor bunda radyasyon yok google a yaz canım orda görülür
O zaman etkisi olmaz mıöyle yapiyim olmadı
Bi hadiste okudum. Melekler bebeklerle şakalşırmış. Aniden bağırıp uyandıklarında melekler onlara annen kayboldu diye şaka yaparlarmış.aynı zamanda bazen uyurken gülerler
Kizlar lutfenn yasayan varsa cvp yazsin
Bir aylik ultrasonda kalca geriligi teshisi koyuldu.
Bir aparat takildi bugun bebegime
Var mi bizim gibi olan????
Kızlar bana fikir dicem ama naparsam olmuyo şöyle diyim biliyosunuz artık oğlum tam bi kolik ve sonuna kadar yasiyo bahsetmiştim gündüz sadece tlfndaki sesle uyuyo o da fön makinesi sesi gece bile bazen açmak zorunda kalıyorum uyuyamadigi ve sakinleşmesi içinama tlfnun sesini çok acarsam biraz uzağa koysam başım catliyo onu geçtim bugün yan komşum kapıyı çalmış kaç kere tlfnum çalmış duymamisim sesini kıssam yanıbaşında olması gerekiyo belirli yükseklikte sesi duymazsa uyumuyor tlfn radyasyon zararı çok olur mu ki bide şimdi onu takmaya başladım ama napim çaresizim uğraşıyorum direk öyle uyutmak için ayağımda daliyo gibi oluyo ama birakinda 5 dk içinde uyaniyo mecbur açmak zorunda kalıyorum anında daliyo çünkü napcam ben bebeğime iyilik ediyim derken kötülük mı yapıyorum bilemedim
Hoparlör işi de mantıklı geldi bişey yapmam lazım yoksa olan radyosunu alıyoTlf daki tüm sinyaller kesilmiş oluyo canım, öyle yap bence
Bende öyle biseyler yapiyimCanım zamanında benim eşime de o teşhis konmuş 6 ay o cihazla yaşamış şimdi birşey YÖK
Tatlım ben MP3 e attım o sesi ordan dinletiyorum biz yanına kesinlikle telefon almıyoruz diye
Kızlar bugün 36. Günümüzdeyiz.. ortalama 12-20 günden sonra kanama azaldı ve asker yeşilimsi bir renkte akıntı vardı hep bende.. bitmesede 40 da ben gusül alıp daha sonraki günlerdeki bitiminde tekrar Almam yeterli dimi ?
2 saatlik yolculuk yaptım iç dikişlerim ağrıyor .. niye böyle olduki ?? 40 çıkıcak ama yine başladı ağrılar
Bebeğin 40 banyosu için özel ne yaptonız?
Canım birincisi yeşilimsi akinti enfeksiyon olabilir mı ? İkincisi 40 ta banyo yapıp gusül abdesti aliyosun sonra adet olmadığından eminsen özre giriyo ama onun detayları da vardı iyi bir hoca ya sorup emin ol dikislere gelince 46 gün olduk çok oturma pozisyonunda kalırsam kiii oğlum sayesinde kalıyorum benim hala agriyo özellikle tuvalete oturunca 40 banyosu içinde 40 fincan su saydık arkadaş gelmişti o alyansa ip bagladi fincandaki suya batırıp çıkardı okuyarak bide elek gibi çok delikli biseyden su geçirdik sonra normal banyosu yaptırıp abdest aldırdım suyunu da hepsini döktüm üstünden herkesin farklı şeyleri var dinen biseyi yok bunun gelenek olmuş herkes kendi geleneğini devam ettiriyor işte :)Kızlar hatırlatma :) gözden kaçtı mesajım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?