- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Nasıl bir oyuncak canım. Bende kızıma istiyorum ugarasabilevegi bir şey ama bir türlü guvenemedim birşeye..
Bu tahammuk edemiyorum artık elektrik süpürgesi ni kabul etmiyo bizimki kendi kendine uyusun istiyorum artık ya
Ahh keskeee o kadar uzun aralar verebilsem emzirmeye.. memeye yapışık yaşayan bir kızım var memeyi ağzından çıkarıp kusup tekrar emmeye devam etmek istiyor hatta bazen direk süt kusuyor hiç mideye inmeden.. hep bi aranma halinde. Hep aç gibi davranıyor ekstra sütlerimden ılıtıp biberonla vermeyi denedim acaba aç mi diye hep ağzından biberini çeker çekmez kustu . Aynı şeyi mamada da yaptı bir kutu mama günü geçtiği için çöpü boyladı.. her gören aç herhalde bu çocuk doymuyor dedikce sinirim tepeme çıkıyor. Ayy ne dertlenmişim kusura bakma gün çok uzun geçti de benim için. Inan şu an uykuya dalmaya korkuyorum tekrar uyanacak diye.Kızlar biz 46 günlük olduk bugün çok şükür. Sizlere sorum bebisleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Yani önceden 3 saati geçmesin diyordu doktorlar. Sonra 25 . Günden sonra yani 4 saat oldu şimdi kaç saat i geçmemesi lazım ?
Ahh keskeee o kadar uzun aralar verebilsem emzirmeye.. memeye yapışık yaşayan bir kızım var memeyi ağzından çıkarıp kusup tekrar emmeye devam etmek istiyor hatta bazen direk süt kusuyor hiç mideye inmeden.. hep bi aranma halinde. Hep aç gibi davranıyor ekstra sütlerimden ılıtıp biberonla vermeyi denedim acaba aç mi diye hep ağzından biberini çeker çekmez kustu . Aynı şeyi mamada da yaptı bir kutu mama günü geçtiği için çöpü boyladı.. her gören aç herhalde bu çocuk doymuyor dedikce sinirim tepeme çıkıyor. Ayy ne dertlenmişim kusura bakma gün çok uzun geçti de benim için. Inan şu an uykuya dalmaya korkuyorum tekrar uyanacak diye.
Evet canım malesef koligiz hem de tam bir kolik herşeyiyle yaşıyoruz 48 günlük oldukCanım senin kolikti di mi?ne kadarlık oldunuz?
Canım valla bende geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorumYumuşak birşey tatlım ses de çıkarıyor çekince titreyerek gülme sesi veriyor kancadan pusetine asıyorum kımıldadıkça değiyor iyi oluyor
Valla artık beynimde çalar oldu bu sesler gözleri hala lamba gibi ağlicam artık ya
Başından beri hiç saat tutmadim kuzum bebiş ne zaman isterse emzirdim zaten 25 günden sonra kolik sancilarimiz başladı artık hep meme de oldu ki arada uyudu arada yorgun düşüp siziyo çünkü belirli saatlerde o zaman da 2-3 saat uyumuş oluyo yine kendi uyaniyo zatenKızlar biz 46 günlük olduk bugün çok şükür. Sizlere sorum bebisleri kaç saatte bir emziriyorsunuz. Yani önceden 3 saati geçmesin diyordu doktorlar. Sonra 25 . Günden sonra yani 4 saat oldu şimdi kaç saat i geçmemesi lazım ?
Ben hiç iyi kaynana görmedim.Hrpsi aynı bunların ya valla kıskanıyorlar bizi iyi kaynanalar da var ama bize denk gelmemiş bende bugün gittim kaynanama konuşmaaya çalışıyo bende meaafeli davrandım anlasın biraz sende mesafeli davran bidhada arama.
@Mutsuzperi27 öncelikle canım bana bluetooht hoparlör diyen sendin valla Allah razı olsun kizlar dün eşim almış içine attık fön sesini ve beşikte yatmayan koyar koymaz uyanan bütün gece cebelleştigim bebeğim bu gece uyudu ve beni de uyuttu 12-1 gibi yatırdım 4 te kalktı emzirdim altını aldım gazi çıktı o ara gözü açıktı kiiii sonrası hep uğraşırdı ayağımda fln beşikte yatması hiç mümkün değildi koydum beşiğe 5 dk içinde yine uykuya geçti 4 buçuk gibiydi sonra 6 da kalkti yine aynı işlemleri yaptık ve şuan yine uykuya daldı Allah a şükür bu gece biraz iyiydik hatta diğer gecelere göre çok çok iyiydik diyebilirim hemde beynim şişmiyo sesi kısık biraz tam koydum onu yatağının baş tarafının iç kısmına o duyabiliyor bende rahatsız olmuyorum çok şükür inş böyle geçiririz bu süreci bakalım bu gece de böyle olur muyuz ama kızlar benim tereddüt ettiğim bu sese alışır da sonrasında hep bununla mı uyumak ister acaba yoksa bu geçici bir süreç kolik geçtikten sonra normal uyur mu ki
Bebeler uyumayinca bizede onlara patik örmek düşer demi kızlarvalla çok kolay bir model
Benim yeğenim de kolik ti hem de fenaydi o da düzeldi ama 4 aydan sonra kendi kendine ses olmadan uyurmu acaba uyur mu diye düşünüyorum :)Canım arkadaşın bebeği de kolikti ve çok fenaydı şimdi düzeldi kendi kendine uyuyor ayıcığına sarılıp :)
Kızlar dün 2.ay aşımızı olduk. Hiç sıkıntımız olmadı çok şükür. Her zamanki gibi keyifli ve huzurlu bir bebek...
İnşallah sizlerinki de bizimki gibi rahat geçer.
@Salliala canım önce yıkayıp kuruladın ,sonra bu solüsyonu sürüp kurumasını bekliyorsun. En son da kalın tabaka halinde desitin mor olanı sürüyorsun değil mi ?
Bunlara rağmen hala geçmiyorsa tekrar dr.a gidin derim. Yavru eziyet çekmesin daha fazla. Belki cildiye doktoru daha iyi bir ilaç verir.
14 ünde bizim aşı mız ama çok tedirgin im oğlum zaten huysuz bide aşı mız zor geçerse yandım benKızlar dün 2.ay aşımızı olduk. Hiç sıkıntımız olmadı çok şükür. Her zamanki gibi keyifli ve huzurlu bir bebek...
İnşallah sizlerinki de bizimki gibi rahat geçer.
@Salliala canım önce yıkayıp kuruladın ,sonra bu solüsyonu sürüp kurumasını bekliyorsun. En son da kalın tabaka halinde desitin mor olanı sürüyorsun değil mi ?
Bunlara rağmen hala geçmiyorsa tekrar dr.a gidin derim. Yavru eziyet çekmesin daha fazla. Belki cildiye doktoru daha iyi bir ilaç verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?