Geçmiş olsun canım yatış çok zor kendimden biliyorum bana da salı kontrol vardı artık yavaş yavaş normal hayatına donebilirsin dedi ama sanırım ben bi anda ayaklandım iki gundur vajinal agrim varkızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı
insallah canımteşkkür ederiz iyiyiz. çok geçmiş olsun tekrarlanmaz inşallah...
saol kuzum. ya aslında cok duyuyorum kanaması olan ama yinede korkuyor insançok geçmiş olsun canım.. ne güzel herşey düzene girmiş ... bizim binadada sürekli kanaması olan 5 -10 gün hastanede yatan bir arkadaş vardı doğum yaptı o kadar bal bir çocukki sağlıklı mutlu maşallahı var yani..
Kuzum yavas yavas ayaklan. banada aynısını demişti fazla ayaklandım sanırımbende şimdi daha temkinliyim persembekontrolum var kıza benzio demişti bakalım net söylicekmi bişeyler örmek istiyorum hem vakit gecer . progestana devam ediyormusun pekiGeçmiş olsun canım yatış çok zor kendimden biliyorum bana da salı kontrol vardı artık yavaş yavaş normal hayatına donebilirsin dedi ama sanırım ben bi anda ayaklandım iki gundur vajinal agrim var
O sayfa nerdeymis ben kacirdim link falan varsa atabilirmisin inceleyeyim biraz:)Bakalım hayırlısı ne çıkacak bana ne demistin sen ya da ben sormusmuydum ki sana :) nub teorisi sayfasına göndermiştim ama buraya atmadim resim galiba :) cuma Dr a gitcem bakalım ne dicek bu defa sorcam cinsiyeti
Hosgeldin tekrardan cok sukur iyi olmana sevindim,kalan aylar saglikli sorunsuz gecsin insallah randevuyu bekliyoruz bizler bakalim ay dondukce vakit de gecmiyor :)kızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı
merhaba canım çok geçmiş olsun bende bir hafta oldu işe başlayalı benimde kanamam vardı 3 hafta evde yattım ben umarım bir daha tekrarlamaz dikkat et bebişe de kendine de sonra olan bize oluyorkızlar merhaba uzun bir aradan sonra geri geldim evime ve kk ya :) hatırlayan varmı bilmiyorum kanamam oldu dr yine yatacaksın dedi 10 gün yattım şükür durdu kanamam. daha iyiyim şuan. sizler nasılsınız hersey yolundamı
evet ya vakit gecmiyor hergun giidip göresim varHosgeldin tekrardan cok sukur iyi olmana sevindim,kalan aylar saglikli sorunsuz gecsin insallah randevuyu bekliyoruz bizler bakalim ay dondukce vakit de gecmiyor :)
saol canım inşallah bidaha yaşamayız sanada gecmiş olsun :)merhaba canım çok geçmiş olsun bende bir hafta oldu işe başlayalı benimde kanamam vardı 3 hafta evde yattım ben umarım bir daha tekrarlamaz dikkat et bebişe de kendine de sonra olan bize oluyor
Aynen bi anda ayaklandigim için sanırım ağrı giriyo progestan evet 16. Haftama kadar sabah akşam kullanmak zorunda kaldım kanama alanım geçmiş ama geçenlerde biliyomusun bilmiyorum yaşadığım bi olay yüzünden rahim de kasilmam olmuştu bu yüzden progestan a devam dedi sen devam mıinsallah canım
saol kuzum. ya aslında cok duyuyorum kanaması olan ama yinede korkuyor insan
Kuzum yavas yavas ayaklan. banada aynısını demişti fazla ayaklandım sanırımbende şimdi daha temkinliyim persembekontrolum var kıza benzio demişti bakalım net söylicekmi bişeyler örmek istiyorum hem vakit gecer . progestana devam ediyormusun peki
https://www.google.com.tr/url?q=htt...com/forum/index.php?threads/dr-soylemedezSSqQ -gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-O sayfa nerdeymis ben kacirdim link falan varsa atabilirmisin inceleyeyim biraz:)
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti ...O sayfa nerdeymis ben kacirdim link falan varsa atabilirmisin inceleyeyim biraz:)
Hata dedi ca im yaw neyse bakayim sayfalara bulurum belki sagolasinhttps://www.google.com.tr/url?q=http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dr-soylemedezSSqQ -gorun-genital-nub-teorisi-bebegin-
cinsiyeti.546451/&sa=U&ved=0ahUKEwiX5dv1hbLOAhWkNJoKHR64AO8QFggZMAA&usg=AFQjCNEhMv2ShsVTIDagJQpeH_Qg0zSSqQ
İnşa dogru atmisimdir :)
Ben yaptirmalayalim dedim esime o da olmaz dedi,haftaya kontrolumuz gidince karar veririz artik,kizimda yaptirmistim ama bunda yaptirmak pek istemiyorum sebebi de ne bilmiyorum ama dedigim gibi o gunki duruma bagli dusunceme bagli dr ile gorusup mantikli gelirse mantigima bagli:)))Kızlar ikili test yaptırmayacak olanınız varmı?Selvos88 hoş geldin.
Buldum canim sitede sagolasin
Benim yaştan dolayı zaten riskim var. Zehir olsun istemiyorum. Nifty testini önerdi direk doktorum ama çok aklım karışıK.Ben yaptirmalayalim dedim esime o da olmaz dedi,haftaya kontrolumuz gidince karar veririz artik,kizimda yaptirmistim ama bunda yaptirmak pek istemiyorum sebebi de ne bilmiyorum ama dedigim gibi o gunki duruma bagli dusunceme bagli dr ile gorusup mantikli gelirse mantigima bagli:)))
Yas kac peki?iyi bir test diye duydum yanilma payi dusuk diyorlar ama kendi tercihiniz tabiki esinle,soyle bir sey var dedigin gibi sonucta eli ayagi allah korusun olusmus bir bebek artik ve su saatten sonra ne cikarsa ciksin bizim kabulumuz,ben kizima hamileyken ikili test zamani o zamanki dr bana,bir sorun cikarsa aldirimisin?yani bunun dusuncesi bile yanlisti ki suan bunu dusunmem dedim o vakit,icimizi iyi tutalim ki hayirlisi olsun hakkimizda icinden ne geliyorsa yap derim ama yas faktoru test icin biraz mantikli olabilir diye de dusunuyorum,yanu kararsiz kalmakta haklisinBenim yaştan dolayı zaten riskim var. Zehir olsun istemiyorum. Nifty testini önerdi direk doktorum ama çok aklım karışıK.
Yaş 37 ama dediğin gibi yani riskli çıksa sonuç anne karnında hayatına son vermek ki asla düşünmem. Aslında şuna çıkıyor sanki, müdahale ettirmeyeceksen hiç gerek yok gibi. Dr tam konuşmadım ama oda buna benzer söyledi. Saol Can'ım hayırlısı olsun. Rabbim doğru sonuçlara götürsünYas kac peki?iyi bir test diye duydum yanilma payi dusuk diyorlar ama kendi tercihiniz tabiki esinle,soyle bir sey var dedigin gibi sonucta eli ayagi allah korusun olusmus bir bebek artik ve su saatten sonra ne cikarsa ciksin bizim kabulumuz,ben kizima hamileyken ikili test zamani o zamanki dr bana,bir sorun cikarsa aldirimisin?yani bunun dusuncesi bile yanlisti ki suan bunu dusunmem dedim o vakit,icimizi iyi tutalim ki hayirlisi olsun hakkimizda icinden ne geliyorsa yap derim ama yas faktoru test icin biraz mantikli olabilir diye de dusunuyorum,yanu kararsiz kalmakta haklisin
Kızlar ikili test yaptırmayacak olanınız varmı?Selvos88 hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?