2017 Şubat Anneleri

hatırlıorum kuzum burdaydım görümce yuzunden olan dimi. evet ben hala devam 20. haftaya kadar dedi drum

Kızlar ikili test yaptırmayacak olanınız varmı? Selvos88 hoş geldin.
hoşbuldum canım ben yaptırdım valla

kızlar nasıl besleniyorsunuz kilo durumu nasıl. ben sureklı yatmaktan biraz kilo aldım

Ben bugun cok kotuyum ya sabahtan beri. Pek bisey yiyememistim zaten az once 2 kez cikardim yedigimi de. Basim zaten uyandigimdan beri agriyo. Allah yardimcimiz olsun

hatırlıorum kuzum burdaydım görümce yuzunden olan dimi. evet ben hala devam 20. haftaya kadar dedi drum

hoşbuldum canım ben yaptırdım valla
Evet canım onun yüzünden işte kasılma olduğu için bende 16. Haftaya kadar devam mecbur inş sonrası da olmaz seninde baya uzun surcek kaç tane kullaniyosun

kızlar nasıl besleniyorsunuz kilo durumu nasıl. ben sureklı yatmaktan biraz kilo aldım
Bende 1 buçuk kilo almış gorunuyorum tabi marketle sağlık ocağı tartısı aynıysa ama çok dert etmiyom nedense zayıf başladığım için mi acaba

Amin insallah icini ferah tut lutfen birde ilk cocuk mu?

Canım migrene bile birebir tarif vereyim sana.limonu yuvarlak yuvarlak kes.bi tulbentin üzerine koy.sonra üzerine Türk kahvesi ekle ve başına sakaklarina bağla.hemencecik alır agriyi
Ya kusura bakma tam anlamadim. Acar misin biraz. Kahve kuru sekildemi. Bas tarafinami gelecek kahve.

Canım migrene bile birebir tarif vereyim sana.limonu yuvarlak yuvarlak kes.bi tulbentin üzerine koy.sonra üzerine Türk kahvesi ekle ve başına sakaklarina bağla.hemencecik alır agriyi
İyi geliyomu bende deniyim 3 gundur öldüm ağrıdan dün akşam o ağrıyla kaldım bide doğru durust uyuyamadim sabah bi araba dolusu dayak yemiş gibi gözler fln şiş kalktim şuan da inceden var hala

4 kg gozukuyor suan(((ailemin yanindaydim son hafta abarttim yemek.konusunu sagolsun annem ne seviyorsam yapti yedim nerdeyse 6 ogun:)))ama evime geldim artik dikkatli yiyorum dr ne diyecek orasi belli degilkizimda 17 kg almistim bakalim bu sefer durum ne olacak

bende annemlerdeydım 3 kg almısım 2 haftada evime geldim dikkat edicem bende . babam sağolsun yedirdide yedirdi

En son 1 hafta önce gittiğimde 1.5 kilo vermiştim. Evde yatmak zorunda olunca zaten kilo alınır. 10/15 kilo ile tamamlamak en iyisi oğlumda 25/30 kilo arası almıştım 1 sene içinde hepsini vermiştim. Daha gençtim o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…