Canım migrene bile birebir tarif vereyim sana.limonu yuvarlak yuvarlak kes.bi tulbentin üzerine koy.sonra üzerine Türk kahvesi ekle ve başına sakaklarina bağla.hemencecik alır agriyi
Aynen bi anda ayaklandigim için sanırım ağrı giriyo progestan evet 16. Haftama kadar sabah akşam kullanmak zorunda kaldım kanama alanım geçmiş ama geçenlerde biliyomusun bilmiyorum yaşadığım bi olay yüzünden rahim de kasilmam olmuştu bu yüzden progestan a devam dedi sen devam mı
Ben bugun cok kotuyum ya sabahtan beri. Pek bisey yiyememistim zaten az once 2 kez cikardim yedigimi de. Basim zaten uyandigimdan beri agriyo. Allah yardimcimiz olsun
Evet canım onun yüzünden işte kasılma olduğu için bende 16. Haftaya kadar devam mecbur inş sonrası da olmaz seninde baya uzun surcek kaç tane kullaniyosun
Evet canım onun yüzünden işte kasılma olduğu için bende 16. Haftaya kadar devam mecbur inş sonrası da olmaz seninde baya uzun surcek kaç tane kullaniyosun
Yaş 37 ama dediğin gibi yani riskli çıksa sonuç anne karnında hayatına son vermek ki asla düşünmem. Aslında şuna çıkıyor sanki, müdahale ettirmeyeceksen hiç gerek yok gibi. Dr tam konuşmadım ama oda buna benzer söyledi. Saol Can'ım hayırlısı olsun. Rabbim doğru sonuçlara götürsün
Canım migrene bile birebir tarif vereyim sana.limonu yuvarlak yuvarlak kes.bi tulbentin üzerine koy.sonra üzerine Türk kahvesi ekle ve başına sakaklarina bağla.hemencecik alır agriyi
İyi geliyomu bende deniyim 3 gundur öldüm ağrıdan dün akşam o ağrıyla kaldım bide doğru durust uyuyamadim sabah bi araba dolusu dayak yemiş gibi gözler fln şiş kalktim şuan da inceden var hala
4 kg gozukuyor suan(((ailemin yanindaydim son hafta abarttim yemek.konusunu sagolsun annem ne seviyorsam yapti yedim nerdeyse 6 ogun:)))ama evime geldim artik dikkatli yiyorum dr ne diyecek orasi belli degilkizimda 17 kg almistim bakalim bu sefer durum ne olacak
4 kg gozukuyor suan(((ailemin yanindaydim son hafta abarttim yemek.konusunu sagolsun annem ne seviyorsam yapti yedim nerdeyse 6 ogun:)))ama evime geldim artik dikkatli yiyorum dr ne diyecek orasi belli degilkizimda 17 kg almistim bakalim bu sefer durum ne olacak
En son 1 hafta önce gittiğimde 1.5 kilo vermiştim. Evde yatmak zorunda olunca zaten kilo alınır. 10/15 kilo ile tamamlamak en iyisi oğlumda 25/30 kilo arası almıştım 1 sene içinde hepsini vermiştim. Daha gençtim o Zaman