2017 Şubat Anneleri

Ya kusura bakma tam anlamadim. Acar misin biraz. Kahve kuru sekildemi. Bas tarafinami gelecek kahve.
Bir tane tülbent aliyosun canım.l imonlari yuvarlak dilimliyosun tulbentin üzerine diziyosun.alnini kaplayacak şekilde.daha sonra limonlarn üzerine kuru turk kahvesi serpiyosun ve limonlar alnına ve şakaklarina gelecek şekilde başına bagliyosun.biraz bekledikten sonra geçtiğini gorursun

İyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugün sabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın

Gecmis olsun kotu seyler dusunme olurmu ilac vs bisey verdi mi tedbir icin

Canım geçmiş olsun bu haftalarda da oluyomuymus ya benim geçmiş dedi ama hala bende tedirginim tekrarlarmi acaba diye bide iki gundur biraz fazla hareket ettim vajinal agrim ve batmalar fln inş bebisin e bisey olmaz Allah in izniyle korkma

Geçmiş olsun canım canını sıkma lütfen senin moralinde çok önemli.dualarımız seninle allahın izniyle hiç bişey olmayacak inşaallah

kızlar ben kapı süsü yapmak istiyorum bebişime siz neler düşünüyosunuz hazırlarıda var ama ben kendim yapmak istiyorum
kızlar ben kapı süsü yapmak istiyorum bebişime siz neler düşünüyosunuz hazırlarıda var ama ben kendim yapmak istiyorum
canım bende kendim bişeyler yapmaya özeniyorum ama kapı süsünde ayna modeller moda bu aralAr çokta şık ve elit duruyor aynasını yaptırıp süslemesini sen yapabilirsin belki

Eklentiler

• image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 69
Çok teşekkür ederim oluyomuş walla dr bile tehlike geçti çok şükür derken bu nerden çıktı şimdi derken buldu kendini yani benim de ilk haftalarda lekem gelmişti ama o zaman içerde falan kanama yoktu şimdi içerde kanama war bende şok oldum ama Allah'ın taktiri yapacak bişe yok.. Sabahtan akşama kadar çok kötüydüm usg de bebişin zıpladığını görünce dünyalar benim oldu ama yine de tehlike war işte malesef

tez zamanda gecer inşallah cnm icini ferah tutmaya calis rabbim yardimcin olsun..

Benim de ilk haftada bi iki damla leke gelmisti içerde bisey yoktu sonra disardan fln bisey gelmedi bi gittim ki içerde kanama var dedi ama bebis e zararı yoktu çok şükür senin de 3. Ayın bitti inş Allah in izniyle bisey olmaz progestan i kullan ve yat ben bi aydır yatiyorum dinlenmek çok önemli 20 mm lık alan haftasında 7 mm e fln dusmustu sadece dinlen bisey yapma

Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Mesajlarınızin hepsini okuyorum ama hepsine tek tek cevap yazamiyorum ve yorumda bulunamiyorum çok çok sayfalar var.Kizlar expial lipo bende kırmızı kırmızı benek yaptı bıraktım.Dead sea magik ürünü onerdi ama bu ürün doğal dedikleri halde çok guvenemedim dr.yabanci marka olduğu için içeriğinide okuyamadım daha alamadım bu yüzden.Kokoo ve susam yağı kullanmama rağmen deli gibi kasiniyorum.Bugun hamile pantolonunu aldım göbek epey çıktı.

Geçmiş olsun tatlım, atlatırsın inşAllah, sağlıkla kucağına alırsın

Rapor al canım. Ozaman gelmesende birşey diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…