Ooo o çok kötü ya beni de mahvetmisti Allah yardımcın olsun vallavajınal hassasiyetim var dedi dr agızdan almaya devam
İnşAllah canımAllah bagislasin canim sorunsuz gecirecegiz insallah yine
saol kuzumOoo o çok kötü ya beni de mahvetmisti Allah yardımcın olsun valla
Bir tane tülbent aliyosun canım.l imonlari yuvarlak dilimliyosun tulbentin üzerine diziyosun.alnini kaplayacak şekilde.daha sonra limonlarn üzerine kuru turk kahvesi serpiyosun ve limonlar alnına ve şakaklarina gelecek şekilde başına bagliyosun.biraz bekledikten sonra geçtiğini gorursunYa kusura bakma tam anlamadim. Acar misin biraz. Kahve kuru sekildemi. Bas tarafinami gelecek kahve.
buyur canımarkadaşlar
Canim ben yaptirmadim. Dr um kendisi de hamileliklerinde yaptirmadigini soyledi. Bence aldirmayacaksan yaptirmaya gerek yok. Bir de yanilma payi yuksek. Ogrenip 9 ay kahrolmaya ne gerek var.Kızlar ikili test yaptırmayacak olanınız varmı?Selvos88 hoş geldin.
Gecmis olsun kotu seyler dusunme olurmu ilac vs bisey verdi mi tedbir icinİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
Canım geçmiş olsun bu haftalarda da oluyomuymus ya benim geçmiş dedi ama hala bende tedirginim tekrarlarmi acaba diye bide iki gundur biraz fazla hareket ettim vajinal agrim ve batmalar fln inş bebisin e bisey olmaz Allah in izniyle korkmaİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
Geçmiş olsun canım canını sıkma lütfen senin moralinde çok önemli.dualarımız seninle allahın izniyle hiç bişey olmayacak inşaallahİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
Saol cnm werdi progestan günde 1 kullanıyodum 3 e çıkarttı bide iğne wurdurdu yatacaksın dediGecmis olsun kotu seyler dusunme olurmu ilac vs bisey verdi mi tedbir icin
kızlar ben kapı süsü yapmak istiyorum bebişime siz neler düşünüyosunuz hazırlarıda var ama ben kendim yapmak istiyorum
canım bende kendim bişeyler yapmaya özeniyorum ama kapı süsünde ayna modeller moda bu aralAr çokta şık ve elit duruyor aynasını yaptırıp süslemesini sen yapabilirsin belkikızlar ben kapı süsü yapmak istiyorum bebişime siz neler düşünüyosunuz hazırlarıda var ama ben kendim yapmak istiyorum
Çok teşekkür ederim oluyomuş walla dr bile tehlike geçti çok şükür derken bu nerden çıktı şimdi derken buldu kendini yaniCanım geçmiş olsun bu haftalarda da oluyomuymus ya benim geçmiş dedi ama hala bende tedirginim tekrarlarmi acaba diye bide iki gundur biraz fazla hareket ettim vajinal agrim ve batmalar fln inş bebisin e bisey olmaz Allah in izniyle korkma
tez zamanda gecer inşallah cnm icini ferah tutmaya calis rabbim yardimcin olsun..İyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
Benim de ilk haftada bi iki damla leke gelmisti içerde bisey yoktu sonra disardan fln bisey gelmedi bi gittim ki içerde kanama var dedi ama bebis e zararı yoktu çok şükür senin de 3. Ayın bitti inş Allah in izniyle bisey olmaz progestan i kullan ve yat ben bi aydır yatiyorum dinlenmek çok önemli 20 mm lık alan haftasında 7 mm e fln dusmustu sadece dinlen bisey yapmaÇok teşekkür ederim oluyomuş walla dr bile tehlike geçti çok şükür derken bu nerden çıktı şimdi derken buldu kendini yanibenim de ilk haftalarda lekem gelmişti ama o zaman içerde falan kanama yoktu şimdi içerde kanama war bende şok oldum ama Allah'ın taktiri yapacak bişe yok.. Sabahtan akşama kadar çok kötüydüm usg de bebişin zıpladığını görünce dünyalar benim oldu ama yine de tehlike war işte malesef
Geçmiş olsun tatlım, atlatırsın inşAllah, sağlıkla kucağına alırsınİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
Rapor al canım. Ozaman gelmesende birşey diyemeznasıl üzülmeyeyim nasıl bir insanlıktır bu. hamile insana hele de riski var diye bildiği insana bu sıcakta ögle arası git gel nasıl der ya. birde sadece kampüsten otobüs duragına 20-25 dk yürümem lazım 1 saat bu sıcakta yol yürüyecem nasıl bir vicdandır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?