Evdeysen bir sey yaoma dinlen agir kaldirma is yapma korkma benim.arkadasim 6 ayina kadar kanamayla gecirdi hamileligini ve surda 2 ay sonra dogumu var insallah icini ferah tut dualarimiz seninleSaol cnm werdi progestan günde 1 kullanıyodum 3 e çıkarttı bide iğne wurdurdu yatacaksın dedi
canım bende kendim bişeyler yapmaya özeniyorum ama kapı süsünde ayna modeller moda bu aralAr çokta şık ve elit duruyor aynasını yaptırıp süslemesini sen yapabilirsin belki
Foto çekseydin yakubra5505 kızlar ben bugün birine gittim bebek görmeye harika bir kapı süsü gördüm bebek kızdı böyle ortadan artı şeklinde birleştirmişler tülleri. ortasına da bir süs asmişlar böyle köpükten elbise modeli vermişler (ambalaj köpüğü oluyor ya hani ondan işte) üstünü de kadife beyaz bir kumaşla kaplamışlar kol yaka yerlerine falan da inciler döşemişler çok hoşuma gitti benim kızım olursa düşünebilirim
Yazdım istedimbanuelis canim kazen, yada mune'ye mesaj at onlar cinsiyet takvimini yapiyolarmis senin mesaj atman lazım konu sahibi sensin..
Canim istirahat et bol su ic. Hareket falan mi ettin neden oldu kanamaİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
Gecmis olsun canim hep istiraat et benim ilk gebeligimde olmuştu icerde kanama hemde 16.haftada filan progestan kullanmstim ve istiraat etmistim geçmişti ağır biseymi kaldirdin ismi yaptin senSaol cnm werdi progestan günde 1 kullanıyodum 3 e çıkarttı bide iğne wurdurdu yatacaksın dedi
canım gecmiş olsun korkma stres yapma dinlen gececekİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
iyiyim cnım saol sen nasılsın. bebe yagı cozum oldu banaIyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Mesajlarınızin hepsini okuyorum ama hepsine tek tek cevap yazamiyorum ve yorumda bulunamiyorum çok çok sayfalar var.Kizlar expial lipo bende kırmızı kırmızı benek yaptı bıraktım.Dead sea magik ürünü onerdi ama bu ürün doğal dedikleri halde çok guvenemedim dr.yabanci marka olduğu için içeriğinide okuyamadım daha alamadım bu yüzden.Kokoo ve susam yağı kullanmama rağmen deli gibi kasiniyorum.Bugun hamile pantolonunu aldım göbek epey çıktı.
ilk hamileliğimde surmediğim kalmadı 8. aya oh catlamadım dedim sonrane görim harıtaya dönmüşüm drumda dedi genetik bu iş çok önlenemiyorKızlar yazdınız mı bilmiyorum ama pek giremiyorum bende. Çatlak için ne düşünüyorsunuz herkes birseyler söylüyor
cok guzeller bence yapılabilirUyur yazar kubra5505 internette buldum ona benzeyenlerini bakın bi siz de kızlar sizce yapılabilir mi?
cok guzeller bence yapılabilir
benim annem terzi ona göstercem o yapar. kıza benzıyor demişti dr perşembe randevum var belkisöyler bende örgüye cok meraklıyım baslarım örmeyeMalzemeleri de kolay gibi duruyor. Cinsiyetler belli olsun da yapalım
ohh gözünüz aydın canımgünaydın annişlerrrrrhayırlı bi gün olması dileğiyleee,dün izinlerin yasağı kalktı ve şükür ızne cıkıp bebişimle rahat edicez inşallah teyzeleriiiii
Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Mesajlarınızin hepsini okuyorum ama hepsine tek tek cevap yazamiyorum ve yorumda bulunamiyorum çok çok sayfalar var.Kizlar expial lipo bende kırmızı kırmızı benek yaptı bıraktım.Dead sea magik ürünü onerdi ama bu ürün doğal dedikleri halde çok guvenemedim dr.yabanci marka olduğu için içeriğinide okuyamadım daha alamadım bu yüzden.Kokoo ve susam yağı kullanmama rağmen deli gibi kasiniyorum.Bugun hamile pantolonunu aldım göbek epey çıktı.
İyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?