2017 Şubat Anneleri

Saol cnm werdi progestan günde 1 kullanıyodum 3 e çıkarttı bide iğne wurdurdu yatacaksın dedi
Evdeysen bir sey yaoma dinlen agir kaldirma is yapma korkma benim.arkadasim 6 ayina kadar kanamayla gecirdi hamileligini ve surda 2 ay sonra dogumu var insallah icini ferah tut dualarimiz seninle

canım bende kendim bişeyler yapmaya özeniyorum ama kapı süsünde ayna modeller moda bu aralAr çokta şık ve elit duruyor aynasını yaptırıp süslemesini sen yapabilirsin belki

kubra5505 kızlar ben bugün birine gittim bebek görmeye harika bir kapı süsü gördüm bebek kızdı böyle ortadan artı şeklinde birleştirmişler tülleri. ortasına da bir süs asmişlar böyle köpükten elbise modeli vermişler (ambalaj köpüğü oluyor ya hani ondan işte) üstünü de kadife beyaz bir kumaşla kaplamışlar kol yaka yerlerine falan da inciler döşemişler çok hoşuma gitti benim kızım olursa düşünebilirim

Foto çekseydin ya

Canim istirahat et bol su ic. Hareket falan mi ettin neden oldu kanama

Saol cnm werdi progestan günde 1 kullanıyodum 3 e çıkarttı bide iğne wurdurdu yatacaksın dedi
Gecmis olsun canim hep istiraat et benim ilk gebeligimde olmuştu icerde kanama hemde 16.haftada filan progestan kullanmstim ve istiraat etmistim geçmişti ağır biseymi kaldirdin ismi yaptin sen

Kızlar yazdınız mı bilmiyorum ama pek giremiyorum bende. Çatlak için ne düşünüyorsunuz herkes birseyler söylüyor

canım gecmiş olsun korkma stres yapma dinlen gececek

iyiyim cnım saol sen nasılsın. bebe yagı cozum oldu bana
Kızlar yazdınız mı bilmiyorum ama pek giremiyorum bende. Çatlak için ne düşünüyorsunuz herkes birseyler söylüyor
ilk hamileliğimde surmediğim kalmadı 8. aya oh catlamadım dedim sonrane görim harıtaya dönmüşüm drumda dedi genetik bu iş çok önlenemiyor

Uyur yazar kubra5505 internette buldum ona benzeyenlerini bakın bi siz de kızlar sizce yapılabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-09-07-49-52.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2016-08-09-07-50-04.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-08-09-07-50-27.webp
    11 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2016-08-09-07-50-40.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-08-09-07-50-52.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2016-08-09-07-51-05.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 44
Malzemeleri de kolay gibi duruyor. Cinsiyetler belli olsun da yapalım
benim annem terzi ona göstercem o yapar. kıza benzıyor demişti dr perşembe randevum var belkisöyler bende örgüye cok meraklıyım baslarım örmeye
günaydın annişlerrrrr hayırlı bi gün olması dileğiyleee,dün izinlerin yasağı kalktı ve şükür ızne cıkıp bebişimle rahat edicez inşallah teyzeleriiiii
ohh gözünüz aydın canım

exipial su bazlı kullanıyorum ama bende henüz bişey yapmadı.. göğüslerimi kaşımaktan tırnak izi oldu heryerim.. iğne ucu gibi küçük küçük kanadı ve kabuk oldu bende aldım 36 beden pantolon. çok rahat. aşağısı normal tam oldu. üstü zaten ayarlanabiliri penye kumaş.. süper...

çok geçmiş olsun canım.. dualarımız seninle.. bol bol dinlen. çalışıyorsanda yorma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…