2017 Şubat Anneleri

Rapor al canım. Ozaman gelmesende birşey diyemez
canım benim zaten saat 2 de3 de gidecem saat olacak 4 yahu o saaten sonra 1 saat kalmış mesai bitimine. ne diye 1 günlük rapor hakkım gitsin ki saçma degil mi yani. bu arada benden sonra bir çocuk izin istedi. yeni evlendi diye kimlikleri degişecekmiş. öglene kadar izin istedi ve ona tamam dedi

İNŞ CANIM YA ÇÖZÜLSÜN DE RAHATLA YA AĞLAMA YA

Kızlar ben normal pantolon giyemiyorm sıkiyo rahatsiz ediyo beni gobiste az cikti yemek yiyince kocaman oluyo hatta hamile pantolonlari giymeye basladm ben

Günaydın kızlar...Ben de gün'e kötü başlayanlardanım.
Dün akşam annem sevdiğim bir yemeği yapmıştı. Çok canım istediği için 1 porsiyon yedim kendimi zorlayarak ( normalde yarım porsiyon yer kalkarım). O yediğim yemek midemde sanki 3 katına çıktı ve o kadar rahatsız oldum ki.. Eve gelir gelmez hepsi geri çıktı ..
Öğürmekten boğazım tahriş oldu. Kasıklarım kasılmaktan şuan çok ağrıyor. Gece boyu ağrıdan uyuyamadım.
Yarının dr.randevusunu bugüne aldım. Kasık ve bel ağrım çok fena şuan. Aynı adet olacakmışım gibi...

Ne zaman normal yemek yiyebileceğim bilmiyorum. Bir avuç yemek yedikten sonra bile şişkinşik yaşayıp 3-4 saat boyunca geğiriyorum. Bu şişkinlik beni mahvediyor.

bende senin gibiyim ne yersem yiyeyim aşırı şişiyorum hele de akşamları resmen 6 aylık oluyor karnım. ama malesef çok midem de bulansa ben kusamıyorum. öyle birde sıkıntım var. neyse ki sürekli olmuyor bulantı ama şişkinlik sürekli var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…