- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bende aynen 12 de gidecem cuma günü :) gerçi ben birde pazartesi başka doktora gidecem 15 de . ayy uzun zaman oldu :)CANIM GEÇEN AYIN 15 İNDE GİTTİM ŞİMDİ CUMA 12. SİNDE GİDİCM SEN
bende aynen 12 de gidecem cuma günü :) gerçi ben birde pazartesi başka doktora gidecem 15 de . ayy uzun zaman oldu :)
bende senin gibiyim ne yersem yiyeyim aşırı şişiyorum hele de akşamları resmen 6 aylık oluyor karnım. ama malesef çok midem de bulansa ben kusamıyorum. öyle birde sıkıntım var. neyse ki sürekli olmuyor bulantı ama şişkinlik sürekli var
bende aldım ta gecen ay :) 9 saat iş yerınde masabasında norml pantoln olmuyo acıtıyodu 3 tane aldım cokk rahat ama bnde defacto ve my hamile var ordan aldım canmben daha hiç bişi almadım. bol pantolonları giyorum. nerden aldınız bakım
sor canım sor bende soracam cuma beni de aşırı rahatsız ediyor. inşallah senin kide biran önce geçerCanım ben de çok bulanmama rağmen hiç kusamazdım ama dün istemsiz bir şekilde hepsi çıktı. Hamileliğimin başından beri 2.ci kusmam bu.
Bu şişkinliği bugün bi dr.a sorayım ben. Çok rahatsız edici..
aynen bide ben hşç hareket ederken görmedim o yüzden çıok çok merak ediyorumAYNEN BEN ÇOK ÖZLEDİM BEBİŞİMİ MERAK EDİYORUM NAPIO KAÇ CM OLDU FALAN
bende bakayım şimdilik benim pantolonlar rahatsız etmyor. çünkü bol olanları giyorum. ama akşamları şişkinliğim artınca rahatsız ediyor.bende aldım ta gecen ay :) 9 saat iş yerınde masabasında norml pantoln olmuyo acıtıyodu 3 tane aldım cokk rahat ama bnde defacto ve my hamile var ordan aldım canm
ben normlde kıloyuyumbende bakayım şimdilik benim pantolonlar rahatsız etmyor. çünkü bol olanları giyorum. ama akşamları şişkinliğim artınca rahatsız ediyor.
benim annem terzi ona göstercem o yapar. kıza benzıyor demişti dr perşembe randevum var belkisöyler bende örgüye cok meraklıyım baslarım örmeye
ohh gözünüz aydın canım
exipial su bazlı kullanıyorum ama bende henüz bişey yapmadı.. göğüslerimi kaşımaktan tırnak izi oldu heryerim.. iğne ucu gibi küçük küçük kanadı ve kabuk oldubende aldım 36 beden pantolon. çok rahat. aşağısı normal tam oldu. üstü zaten ayarlanabiliri penye kumaş.. süper...
selam günaydın kızlar ben hiç iyi degilim dün çok agladım başım kazan gibi. birde üstüne gece yarısı uyandım uyuyamadım resmen stres sıkıntı içindeyim. dua edin bugün üst makamdan arayıp çagırsınlar ve sorun çözülsün
Kızlar ben normal pantolon giyemiyorm sıkiyo rahatsiz ediyo beni gobiste az cikti yemek yiyince kocaman oluyo hatta hamile pantolonlari giymeye basladm ben
Günaydın kızlar...Ben de gün'e kötü başlayanlardanım.
Dün akşam annem sevdiğim bir yemeği yapmıştı. Çok canım istediği için 1 porsiyon yedim kendimi zorlayarak ( normalde yarım porsiyon yer kalkarım). O yediğim yemek midemde sanki 3 katına çıktı ve o kadar rahatsız oldum ki.. Eve gelir gelmez hepsi geri çıktı..
Öğürmekten boğazım tahriş oldu. Kasıklarım kasılmaktan şuan çok ağrıyor. Gece boyu ağrıdan uyuyamadım.
Yarının dr.randevusunu bugüne aldım. Kasık ve bel ağrım çok fena şuan. Aynı adet olacakmışım gibi...
Ne zaman normal yemek yiyebileceğim bilmiyorum. Bir avuç yemek yedikten sonra bile şişkinşik yaşayıp 3-4 saat boyunca geğiriyorum. Bu şişkinlik beni mahvediyor.
aynen bide ben hşç hareket ederken görmedim o yüzden çıok çok merak ediyorum
Mide sorunu bendede oluyo arada aci su gelmesi ekşime filan dr rennie dio mide ilaci kullanabilirsin dedi banaBenim de kv terzi ona gösteririm ben de beraber uğraşırızz
Ben de çok merak ediyorum nasıllar diye karnım küçük ama büyüyene kadar giyebilir miyim ki acaba
Insallah geçer bu sıkıntı tatlımhiç utanmiyorlar hamile hamile seni üzmeye
Bu hafta birdenbire sıkmaya başladı anlamadım vallaben de gidip almak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım bende de şişkinlik var özellikle akşamları oluyor. Sevdiğim şey bile olsa az yemeye çalışıyorum midem fazlasını sindirmiyor sanki. Yarım tabaktan yiyebiliyorum sadece. Dün en sevdiğim yemek vardı midem de bulanmıyordu yedim baya bir ama gece hiç yatırmadı
Sürekli ağzıma acı acı tatlar geldi üstünden saatler geçti ama hala şiş inmemişti.
Çok çok az yiyince rahat ediyorum ancak ve başımı yüksekte tutuyorum kusmamı engelliyor biraz
Insallah geçer bu sıkıntı tatlımhiç utanmiyorlar hamile hamile seni üzmeye
yok en son 1 ay once gittim o zaman 8 haftalıktı oynamıyordu. şimdi inşallah görürüm oynadığınıOynamıyor muydu seninki de ultrasonda hiç?
çokkk kolay yapılır hemde nette kalıplarını bulursun bunun keserken kolaylık olur sanaUyur yazar kubra5505 internette buldum ona benzeyenlerini bakın bi siz de kızlar sizce yapılabilir mi?
yok en son 1 ay once gittim o zaman 8 haftalıktı oynamıyordu. şimdi inşallah görürüm oynadığını
çokkk kolay yapılır hemde nette kalıplarını bulursun bunun keserken kolaylık olur sana
Eki Görüntüle 1868175
Kizlar bugun 2 li testimi yaptirdim bende ama cinsiyet ogrenemedim malesef yorumlarinizi bekliyorumm :)
çikolsts yiyip git diyorlar ya. benim midem almıyor pek normalde bayıldıgım çikolataya. ama bu sefer deneyecem :)Ben 12. Haftada gittim onda da bir iki defa kolunu geriyor gibi yaptı milletinki kıpır kıpır benimki yatışta
Evet araştırayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?