2017 Şubat Anneleri

Lcw dan pantolon tayt aliyorum bende üst kiyafet bol seyler aliyorum her yerde var onlardan illa hamilelere ozel yapilmis thsort gomlekleri pek sevmiyorum ben

Canım ben de çok bulanmama rağmen hiç kusamazdım ama dün istemsiz bir şekilde hepsi çıktı. Hamileliğimin başından beri 2.ci kusmam bu.
Bu şişkinliği bugün bi dr.a sorayım ben. Çok rahatsız edici..

sor canım sor bende soracam cuma beni de aşırı rahatsız ediyor. inşallah senin kide biran önce geçer

bende aldım ta gecen ay :) 9 saat iş yerınde masabasında norml pantoln olmuyo acıtıyodu 3 tane aldım cokk rahat ama bnde defacto ve my hamile var ordan aldım canm
bende bakayım şimdilik benim pantolonlar rahatsız etmyor. çünkü bol olanları giyorum. ama akşamları şişkinliğim artınca rahatsız ediyor.

benim annem terzi ona göstercem o yapar. kıza benzıyor demişti dr perşembe randevum var belkisöyler bende örgüye cok meraklıyım baslarım örmeye
ohh gözünüz aydın canım

Benim de kv terzi ona gösteririm ben de beraber uğraşırızz

Ben de çok merak ediyorum nasıllar diye karnım küçük ama büyüyene kadar giyebilir miyim ki acaba

Insallah geçer bu sıkıntı tatlım hiç utanmiyorlar hamile hamile seni üzmeye

Kızlar ben normal pantolon giyemiyorm sıkiyo rahatsiz ediyo beni gobiste az cikti yemek yiyince kocaman oluyo hatta hamile pantolonlari giymeye basladm ben

Bu hafta birdenbire sıkmaya başladı anlamadım valla ben de gidip almak istiyorum

Çok geçmiş olsun canım bende de şişkinlik var özellikle akşamları oluyor. Sevdiğim şey bile olsa az yemeye çalışıyorum midem fazlasını sindirmiyor sanki. Yarım tabaktan yiyebiliyorum sadece. Dün en sevdiğim yemek vardı midem de bulanmıyordu yedim baya bir ama gece hiç yatırmadı

Sürekli ağzıma acı acı tatlar geldi üstünden saatler geçti ama hala şiş inmemişti.
Çok çok az yiyince rahat ediyorum ancak ve başımı yüksekte tutuyorum kusmamı engelliyor biraz

Mide sorunu bendede oluyo arada aci su gelmesi ekşime filan dr rennie dio mide ilaci kullanabilirsin dedi bana

Kizlar bugun 2 li testimi yaptirdim bende ama cinsiyet ogrenemedim malesef yorumlarinizi bekliyorumm :)

Ben 12. Haftada gittim onda da bir iki defa kolunu geriyor gibi yaptı milletinki kıpır kıpır benimki yatışta

Evet araştırayım bakalım
çikolsts yiyip git diyorlar ya. benim midem almıyor pek normalde bayıldıgım çikolataya. ama bu sefer deneyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…