2017 Şubat Anneleri

bu daha iyi oldu sanırım :)

Eklentiler

• IMG_20160809_112617.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 70
Ben de çikolata yiyince midem bulanıyor

Öbür kontrolde bir iki parça atayım ağzıma belkim işe yarar

Çikolata bana da iyi gelmiyor bugün ultrasondan önce meyvesuyu içtim o da hareketlendirdi baya , hem sıcakta hemde mide bulantısıyla güvenemedim kendime çikolata konusunda :)))

kızlar ya sizde ara ara açık kahve lekelenme oluyor mu tuvaletinizi yaptıktan sonra bnm bi 5. haftada olmuştu bir de 10 gün önce her ikisinde de progestan verdi iki gün sonra geçti. şu an hala kullanıorum hatta perşembe günü bitecek kutu. İlaç kullanmama rağmen bu sabah yine leke oldu wcye gittiğimde öyle aman aman bişi değil ama leke neticede bazı kaynaklarda bebek kendine yer açmaya çalıştığı için damarlarda çatlama olduğu bu sebeple kahverengi lekelenme olabileceği yazıor inşallah öyledir...

Kızlar merhaba. İkili testin kan tahlili sonucu çıkmış. Doktoruma cumartesi göstereceğim. Anlayan var ise değerlerimi yazıyorum. Doktor ense kalınlığına normal demişti.

Down Sendromu ( İkili Tarama ) PAKET
PAPP-A 6.17 mIU/ml
fB-hCG 174.00 ng/mL

Ben değerlerden anlamam ama açıklama kısmında cut off değerinin altında ya da ustunde yazması lazım. Böyle bir açıklama yok mu test sonucunda ..

Ben de çikolata yiyince midem bulanıyor

Öbür kontrolde bir iki parça atayım ağzıma belkim işe yarar

BENİM DE TATLI HİÇ YİYESİM GELMİYOR HİÇÇÇ

Çikolata bana da iyi gelmiyor bugün ultrasondan önce meyvesuyu içtim o da hareketlendirdi baya , hem sıcakta hemde mide bulantısıyla güvenemedim kendime çikolata konusunda :)))
yaa bide ben normalde çikolata canavarıyımdır ama hamileliğin başından beri çikolata benden uzak olsun diyorum inşallah dogumdan sonra da böyle devam eder.

canım dikkat et kendine gerisini Allaha bırak. bende hiç lekelenme olmadı ama benimde kesenin çevresinde kanama oldu baya. sonra parça var çok hızlı büyüyor dediler. sonra tekrar kanama felan fistan... 1 aydır gitmiyorum bakalım ne diyecekler. ama içim rahat sende kendini rahatlat bebiş yer yapıyor kendine o yüzden olur dedi bana da doktor

Merhaba kizlar benim de yarın randevum var 14+3 günlük olacağım. Ins cinsiyeti de öğreniriz hayırlısıyla. Bir kızım var. Yeterki hayırlı sağlıklı bir kardes olsun cinsiyet fark etmez. Kızım 4 yaşında ve ins kız kardeşim olur diye dua ediyor
Kızlar bu arada benim hiç Karnım yok. Hele ki uzaninca resmen içe göçüyor.
Normal mi bu?
Bide 10 gündür baş ağrım bitmiyor. 2 kez parol içmek zorunda kaldım. Yatsam yatirmiyor Kalksam durdurmuyor. Dün kızıma kahvaltı sonrası aksama kadar yemek hazirlayamadim çok üzüldüm.

İnşallah canım yaa... Aslında bu perşembeye randevu almıştm ikili test yaptırmayacağm ama olur da fikrim değişirse diye. Hala test yaptırmama kararındaym ama bu randevuyu iptal etmeyim de bebişi görmeye gideyim en azından. Aslında kendimle sözleşmiştim sık sık gitmicem doktora diye ama hesapta olmayan şeyler çıkıo işte napayım

Ben değerlerden anlamam ama açıklama kısmında cut off değerinin altında ya da ustunde yazması lazım. Böyle bir açıklama yok mu test sonucunda ..
Grafikli bir sonuç varmış ama onu doktor görebiliyormuş. Doktorum yıllık izinde ve cumartesi randevum var. O güne kadar meraktan ölebilirim.

bende yaptırmayacam ama ense burun ölçümü yaparlar. cinsiyeti büyük ihtimal söylemez ama olsun minigimi göreyim de bana moral olsun :)

Canım geçmiş olsun, nasılsın simdi? leke kırmızı mıydı kahve mi bnm de kahverengi lekem geldi de bugün doktora gitmedim progestan alıyorum zaten gene de meraklandım

Grafikli bir sonuç varmış ama onu doktor görebiliyormuş. Doktorum yıllık izinde ve cumartesi randevum var. O güne kadar meraktan ölebilirim.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım sabretmesi gerçekten zor ya ben bugün verdim 1 hafta sonra gel dedi doktor senin sonucun kaç günde çıktı?

bence ultrasondan kontrol etsın sadece test istemiyosan

bende 9 haftalıkken oldu bıde 2 gun once ıkı gun surdu leke canm ben adet dönemıne bağlıyorum ama dr alakası yok dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…