Canım geçmiş olsun, nasılsın simdi? leke kırmızı mıydı kahve mi bnm de kahverengi lekem geldi de bugün doktora gitmedim progestan alıyorum zaten gene de meraklandım
ben isterim canım listeni ben kiloluyum obez degşlim ama kilom var. bu arada bence bebişin saglıklıdır stres yapma sakın o daha çok etkiler bol bol dua edelim miniğineKızlar merhaba, iş yoğunluğundan dolayı çok takip edemiyorum. Şööyle bir göz attım yazdıklarınıza. Kilo almaktan şikayetçi olanlar bar gibi. Ben hamilelik planlamadan önce diyet yaparak 9 kilo verdim. Hatta hamilelikte 2.5 kilo filan verdim. Listemde kesinlikle kalori hesabı yok. Diyetisyenimin dediğine uyuyorum aynı zamanda az porsiyonlar şeklinde canımın çektiği şeylerden de yiyorum. Kilolu değilim ama bebeğime yaramayacak yağları da vücuduma yük etmek istemiyorum. Doktorum da aynı fikirde. İlgilenen olursa listemi paylaşabilirim. Bu arada dün doktor randevum vardı. Bir oğlum olacak galiba. Yalnız bir problemimiz var. Burun kemiği gelişmemiş. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? İkili test sonuçlarını bekliyorum. Çok endişeliyim. Aslında bebeğimin gelişimi ileri. Bir hafta hızlı gidiyoruz ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım meleğimi
ay masallah kuzuna :)Eki Görüntüle 1868175
Kizlar bugun 2 li testimi yaptirdim bende ama cinsiyet ogrenemedim malesef yorumlarinizi bekliyorumm :)
ben ilgilenirim canım paylaşırsan sevinirim :)Kızlar merhaba, iş yoğunluğundan dolayı çok takip edemiyorum. Şööyle bir göz attım yazdıklarınıza. Kilo almaktan şikayetçi olanlar bar gibi. Ben hamilelik planlamadan önce diyet yaparak 9 kilo verdim. Hatta hamilelikte 2.5 kilo filan verdim. Listemde kesinlikle kalori hesabı yok. Diyetisyenimin dediğine uyuyorum aynı zamanda az porsiyonlar şeklinde canımın çektiği şeylerden de yiyorum. Kilolu değilim ama bebeğime yaramayacak yağları da vücuduma yük etmek istemiyorum. Doktorum da aynı fikirde. İlgilenen olursa listemi paylaşabilirim. Bu arada dün doktor randevum vardı. Bir oğlum olacak galiba. Yalnız bir problemimiz var. Burun kemiği gelişmemiş. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? İkili test sonuçlarını bekliyorum. Çok endişeliyim. Aslında bebeğimin gelişimi ileri. Bir hafta hızlı gidiyoruz ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım meleğimi
aynen normal şartlarda bnm de bugün adet günümdü. bilemedim.. sanki azaldı gibi şimdi ama geçmezse perşembe bi dr gidicem bakalımbende 9 haftalıkken oldu bıde 2 gun once ıkı gun surdu leke canm ben adet dönemıne bağlıyorum ama dr alakası yok dıo
ben ilk oldugunda korktum hemn gttım dr a dıkkat et yat bıraz kırmızı olmadıgı surece korkma dedı ıkı gun surdu oda ve adet gunumdu dr a sordum alakası yok dedı ne tesadufkı yıne adet dönemım yıne oldu ve bu sefer korkmadım hemn aklıma adet gunum oldugu geldı bnce cok alakalı sende korkma ama dıkkt et cnm fazla yurume dınlen bırazaynen normal şartlarda bnm de bugün adet günümdü. bilemedim.. sanki azaldı gibi şimdi ama geçmezse perşembe bi dr gidicem bakalım
CANIM NE OLDU SORMAMDA SAKINCA YOKSA. TAKİP EDEMEDİM DAHA ÖNCE BAHSETTİYSEN. SIKINTI NEDİR?selam günaydın kızlar ben hiç iyi degilim dün çok agladım başım kazan gibi. birde üstüne gece yarısı uyandım uyuyamadım resmen stres sıkıntı içindeyim. dua edin bugün üst makamdan arayıp çagırsınlar ve sorun çözülsün
Eki Görüntüle 1868175
Kizlar bugun 2 li testimi yaptirdim bende ama cinsiyet ogrenemedim malesef yorumlarinizi bekliyorumm :)[/Q
annesi sana poposunu dönmüş sanki :) ben öyle gördüm. göstermiyor kendini
ben listenle ilgileniyorum. paylaşırsan sevinirim.Kızlar merhaba, iş yoğunluğundan dolayı çok takip edemiyorum. Şööyle bir göz attım yazdıklarınıza. Kilo almaktan şikayetçi olanlar bar gibi. Ben hamilelik planlamadan önce diyet yaparak 9 kilo verdim. Hatta hamilelikte 2.5 kilo filan verdim. Listemde kesinlikle kalori hesabı yok. Diyetisyenimin dediğine uyuyorum aynı zamanda az porsiyonlar şeklinde canımın çektiği şeylerden de yiyorum. Kilolu değilim ama bebeğime yaramayacak yağları da vücuduma yük etmek istemiyorum. Doktorum da aynı fikirde. İlgilenen olursa listemi paylaşabilirim. Bu arada dün doktor randevum vardı. Bir oğlum olacak galiba. Yalnız bir problemimiz var. Burun kemiği gelişmemiş. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? İkili test sonuçlarını bekliyorum. Çok endişeliyim. Aslında bebeğimin gelişimi ileri. Bir hafta hızlı gidiyoruz ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım meleğimi
Çikolata bana da iyi gelmiyor bugün ultrasondan önce meyvesuyu içtim o da hareketlendirdi baya , hem sıcakta hemde mide bulantısıyla güvenemedim kendime çikolata konusunda :)))
Kızlar merhaba, iş yoğunluğundan dolayı çok takip edemiyorum. Şööyle bir göz attım yazdıklarınıza. Kilo almaktan şikayetçi olanlar bar gibi. Ben hamilelik planlamadan önce diyet yaparak 9 kilo verdim. Hatta hamilelikte 2.5 kilo filan verdim. Listemde kesinlikle kalori hesabı yok. Diyetisyenimin dediğine uyuyorum aynı zamanda az porsiyonlar şeklinde canımın çektiği şeylerden de yiyorum. Kilolu değilim ama bebeğime yaramayacak yağları da vücuduma yük etmek istemiyorum. Doktorum da aynı fikirde. İlgilenen olursa listemi paylaşabilirim. Bu arada dün doktor randevum vardı. Bir oğlum olacak galiba. Yalnız bir problemimiz var. Burun kemiği gelişmemiş. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? İkili test sonuçlarını bekliyorum. Çok endişeliyim. Aslında bebeğimin gelişimi ileri. Bir hafta hızlı gidiyoruz ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım meleğimi
ben listenle ilgileniyorum. paylaşırsan sevinirim.
Hastaneden rica minnet sonuçları aldım. Sanırım normal. Öyle yazıyor gibi geldi .inşallah güzel sonuçlar alırsın canım sabretmesi gerçekten zor ya ben bugün verdim 1 hafta sonra gel dedi doktor senin sonucun kaç günde çıktı?
hoşgeldin aramıza... sezeryanmı olucakki bu kadar öne geliyor tarih?Merhaba herkese. Ben Mart 2017 annelerindeyim ama doğumum çok büyük olasılıkla Şubat ortasında olacak. (İnşallah her şey yolunda gider). Buraya da dahil olmak istedim :)
Hastaneden rica minnet sonuçları aldım. Sanırım normal. Öyle yazıyor gibi geldi .
Hoşbuldumm. Evet sezeryan olacak inşallah :)hoşgeldin aramıza... sezeryanmı olucakki bu kadar öne geliyor tarih?
Evet öyle yazıyor canım. Çok şükür .Geçmiş olsun hadi gözünüz aydın. Cut off değerinin altındaysa problem yok demek oluyor.
yok canım ne sıkıntısı olacak. doktora gitmek için izin istedim bana sıkıntı yarattı kadın amir. ögle arasın git gel dedi ki bu imkansız en az 40-45 dk yürümem lazım bu sıcakta hamile hamile bana bunu söyledi. sonra başka biri izin istedi ona öglene kadar izin verdi. benim sinir sistemim çöktü tabi. yer degişikliği için ugraşıyorum şimdiCANIM NE OLDU SORMAMDA SAKINCA YOKSA. TAKİP EDEMEDİM DAHA ÖNCE BAHSETTİYSEN. SIKINTI NEDİR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?