2017 Şubat Anneleri

1.72 boy 64 kilodayım şu an. Tam ideal kilomdayım ben. Gün içerisindeki şeker iniş çıkışlarını düzenleyen bir liste inşallah sizler de faydasını görürsünüz :)

Rapor al götür ya da hastane kağıdı götür bişi yapamaz sıkma canını

Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz canım dinlen ii ce

Rapor al götür ya da hastane kağıdı götür bişi yapamaz sıkma canını
canım bişi yapamaz zaten ama bana huzursuzluk veriyor sorun o. birde bana hamileyim böyle yapıyor başkalarına fazladan fazladan izin vermeler. benimle sorunu nedir onu da bilmiyorum

canım bişi yapamaz zaten ama bana huzursuzluk veriyor sorun o. birde bana hamileyim böyle yapıyor başkalarına fazladan fazladan izin vermeler. benimle sorunu nedir onu da bilmiyorum
Çok ii anlıyorum canım ama elden bişi gelmez ne yazıkki özelde mi çalışıyorsun? Bayan mı erkek mi amirin?

Arkadaşlar dün kuzumu gördüm 12+1 dik. Down sendromu testi için gittik. İnşallah tabbim yavrularımızı sağlıklı almayı nasip eder bizlere

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 59
Çok ii anlıyorum canım ama elden bişi gelmez ne yazıkki özelde mi çalışıyorsun? Bayan mı erkek mi amirin?
yok canım devletteyim ve malesef bayan amirim. bayan halden anlar diyorsun ama öyle olmuyor bayan erkrklerin halinden anlıyıor. 5 senedir başka yerde çalışıyordum eş durumundan geldim buaraya 1 sene oluyor ve 1 senedir aynı artık kaldıramıyorum. o kadar emegim olmasa özelde olsam çoktan istifyı vermiştim. benim de bebegiminde bu kadar hakkına giriyor ya hakkımız helal olmasın ne diyeyim

Kızlar bu cumartesi doktora gideceğim ve 11+3 gibi bişey olcaz gitmişken ikili taramayıda yapar mı acaba ya bayadır gitmiyorum doktora en son 8 inci hafta başında gitmiştim doktorum yaz izininde vs olduğu için sarktı.

2li tarama 11-12. Haftada yapılıyor yani tam zamanı ultrasona gitmek için

bende öyle gittim canım ve daha gitmedim cuma gidecem sıkıntı olmaz. zaten ikili tarama 12-14 hafta aralarında oluyıor dşye bişliyorum

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. Pek takip edemiyorum burayı iki gündür epey midem kötüydü yine.bu arada aldım dediğim kilolar da gitti. Takip é aldım kendimi.ikinci gebeligi mde 9 Kilo aldım. Ama ben sonradan Kilo alıyorum. Bi de diğer gebeliklerin de hep diyet yaptım şimdi mukayese de edemiyorum.haftaya kontrolüm var.insallaj şekerim yoktur.

Evet anlayışlı olmasını beklerdim bende bi bayan olarak çok yazık bende devletteyim çok şükür kontrole gidicem diyorum bizimkiler ne zaman gelicen bile demiyolar sabahtan gidiyorum ben genelde üç gibi falan da dönüyorum genelde bişi demediler şimdilik demezlerde inşallah sen de idare etmeye çalış biraz daha ama öğle arası git deme gibi lüksleri yok hastane kağıdı götür randevumu bu saate aldım öğle arası hastaneye de tatil de ayarla bişiler üzme kendini

Bana 11+1 de yapti canim bebek 40 mm yi geçince yapiyo sanirsam öyle demişti benim dr

Nerde memursun

Salliala kan sayımı,guatr ve idrar testi istedi benden eğer sen yaptırabiliyorsan bütün testlerini tekrarla derim arkadaşım, ben 6. ayda yaptırmıştım o yüzden fazla bişey yaptırmana gerek yok iyi görünüyo değerlerin dedi.

bende öyle gittim canım ve daha gitmedim cuma gidecem sıkıntı olmaz. zaten ikili tarama 12-14 hafta aralarında oluyıor dşye bişliyorum
Canım kanunlarda bile var .
Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir. Bu konuda sana bu şekilde baskı yapamaz diye düşünüyorum.

Reactions: hrm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…