1.72 boy 64 kilodayım şu an. Tam ideal kilomdayım ben. Gün içerisindeki şeker iniş çıkışlarını düzenleyen bir liste inşallah sizler de faydasını görürsünüz :)Hmmm... meyve suyu içeyim bakalım o zaman
Ben de hamile kalmadan önce 4 kilo verdim ideal kilomdan 4 kilo fazlam var hala onu da bu aralar alıp alıp veriyorum sürekli olarak. Kesin bir kilo tutturamadım henüz. Sizin kilo nasil? Kilolarimiz yakinsa Listenizi uygulayacağım yoksa biraz daha esneteceğim teşekkür ederim
Bir önceki sayfada varmış canım
Hastaneden rica minnet sonuçları aldım. Sanırım normal. Öyle yazıyor gibi geldi .
bu daha iyi oldu sanırım :)
Rapor al götür ya da hastane kağıdı götür bişi yapamaz sıkma canınıkızlar ya ben bıktım iş yerinden nefret ediyorum ya . şu an o kadar sinirliyim ki. bitmiyor benim çilem. cuma doktora gidecem b,irde pazartesi izin istedim. verdiği cvp ne sizce. öğle arası git gel. bir sürü yol yakın degil nasıl yürüyeyim bu sıcakta git gel diyor ya haileyim ben. birde bir kız tüp bebek için her gün gidiyor doktora ona bişi diyen yok bana dediğine bak ya. hakkımı helal etmiyorum
Çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz canım dinlen ii ceİyi akşamlar kızlar.. 2 gündür yoktum yazıları hiç okuyamadım neler konuştunuz bilmiyorum ama ben çok kötüyüm bugünsabahtan lekem gelmeye başladı dr a gittim içerde kanaman war dedi dua edin bize ne olur meleğim sağlıklı olsun ona bişe olmasın
canım bişi yapamaz zaten ama bana huzursuzluk veriyor sorun o. birde bana hamileyim böyle yapıyor başkalarına fazladan fazladan izin vermeler. benimle sorunu nedir onu da bilmiyorumRapor al götür ya da hastane kağıdı götür bişi yapamaz sıkma canını
Çok ii anlıyorum canım ama elden bişi gelmez ne yazıkki özelde mi çalışıyorsun? Bayan mı erkek mi amirin?canım bişi yapamaz zaten ama bana huzursuzluk veriyor sorun o. birde bana hamileyim böyle yapıyor başkalarına fazladan fazladan izin vermeler. benimle sorunu nedir onu da bilmiyorum
1.72 boy 64 kilodayım şu an. Tam ideal kilomdayım ben. Gün içerisindeki şeker iniş çıkışlarını düzenleyen bir liste inşallah sizler de faydasını görürsünüz :)
yok canım devletteyim ve malesef bayan amirim. bayan halden anlar diyorsun ama öyle olmuyor bayan erkrklerin halinden anlıyıor. 5 senedir başka yerde çalışıyordum eş durumundan geldim buaraya 1 sene oluyor ve 1 senedir aynı artık kaldıramıyorum. o kadar emegim olmasa özelde olsam çoktan istifyı vermiştim. benim de bebegiminde bu kadar hakkına giriyor ya hakkımız helal olmasın ne diyeyimÇok ii anlıyorum canım ama elden bişi gelmez ne yazıkki özelde mi çalışıyorsun? Bayan mı erkek mi amirin?
2li tarama 11-12. Haftada yapılıyor yani tam zamanı ultrasona gitmek içinKızlar bu cumartesi doktora gideceğim ve 11+3 gibi bişey olcaz gitmişken ikili taramayıda yapar mı acaba yabayadır gitmiyorum doktora en son 8 inci hafta başında gitmiştim doktorum yaz izininde vs olduğu için sarktı.
bende öyle gittim canım ve daha gitmedim cuma gidecem sıkıntı olmaz. zaten ikili tarama 12-14 hafta aralarında oluyıor dşye bişliyorumKızlar bu cumartesi doktora gideceğim ve 11+3 gibi bişey olcaz gitmişken ikili taramayıda yapar mı acaba yabayadır gitmiyorum doktora en son 8 inci hafta başında gitmiştim doktorum yaz izininde vs olduğu için sarktı.
Evet anlayışlı olmasını beklerdim bende bi bayan olarak çok yazık bende devletteyim çok şükür kontrole gidicem diyorum bizimkiler ne zaman gelicen bile demiyolar sabahtan gidiyorum ben genelde üç gibi falan da dönüyorum genelde bişi demediler şimdilik demezlerde inşallah sen de idare etmeye çalış biraz daha ama öğle arası git deme gibi lüksleri yok hastane kağıdı götür randevumu bu saate aldım öğle arası hastaneye de tatil de ayarla bişiler üzme kendiniyok canım devletteyim ve malesef bayan amirim. bayan halden anlar diyorsun ama öyle olmuyor bayan erkrklerin halinden anlıyıor. 5 senedir başka yerde çalışıyordum eş durumundan geldim buaraya 1 sene oluyor ve 1 senedir aynı artık kaldıramıyorum. o kadar emegim olmasa özelde olsam çoktan istifyı vermiştim. benim de bebegiminde bu kadar hakkına giriyor ya hakkımız helal olmasın ne diyeyim
Bana 11+1 de yapti canim bebek 40 mm yi geçince yapiyo sanirsam öyle demişti benim drKızlar bu cumartesi doktora gideceğim ve 11+3 gibi bişey olcaz gitmişken ikili taramayıda yapar mı acaba yabayadır gitmiyorum doktora en son 8 inci hafta başında gitmiştim doktorum yaz izininde vs olduğu için sarktı.
Nerde memursunyok canım devletteyim ve malesef bayan amirim. bayan halden anlar diyorsun ama öyle olmuyor bayan erkrklerin halinden anlıyıor. 5 senedir başka yerde çalışıyordum eş durumundan geldim buaraya 1 sene oluyor ve 1 senedir aynı artık kaldıramıyorum. o kadar emegim olmasa özelde olsam çoktan istifyı vermiştim. benim de bebegiminde bu kadar hakkına giriyor ya hakkımız helal olmasın ne diyeyim
12+4 canim :) duruşundan anlasilmiyor muhtemelenCan'ım daha küçük bence şu an belli olmaz. Kaçıncı hafta?
Canım kanunlarda bile var .bende öyle gittim canım ve daha gitmedim cuma gidecem sıkıntı olmaz. zaten ikili tarama 12-14 hafta aralarında oluyıor dşye bişliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?