2017 Şubat Anneleri

Canım migrene bile birebir tarif vereyim sana.limonu yuvarlak yuvarlak kes.bi tulbentin üzerine koy.sonra üzerine Türk kahvesi ekle ve başına sakaklarina bağla.hemencecik alır agriyi

Canım kahve ve limon başıma temas edicekmi.yoksa tülbetin arasında mı kalcak?

Kızlarcım merhaba,

Yarın doktor randevum var tam 12. haftalık olacağız. Cinsiyetini gösterir mi merak ediyorum. Doktorumun cihazı v.s iyi ama bebeğin pozisyonuyla da alakalıymış.

İkili testte yaptıracağım yarın. Merak ettiğim ise kan alacakları için aç veya tok gitmemin bir önemi var mı? Bilgisi olan arkadaş varsa çok sevinirim. Aç arabaya binmek midemi çok bulandırıyor da.

aç tok farketmiyor diye okmuştum.. ama hareket görmek istiyorsan çikolata yemelisin

canım bende yaptrdım gecen hafta ıkılı taramayı aç gitmıstım dr bısıler ye gel dedı yedım tekrar gttım sende ye cnm bebısının hareketlerı daha net olur

aynen bende beklerdişm ekstra ilgi degil sadece insanlıktı beklediğim. bakalım basvurumu yaptım inşallah en kısa zamanda yanıt gelir.

Canım kanunlarda bile var .
Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir. Bu konuda sana bu şekilde baskı yapamaz diye düşünüyorum.
yapamaz zaten onun yaptıgı direk mobing. devam ederse hukuki olarak da gerekeni yapacam

Moralim çok bozuk kızlar...

Enfeksiyon kapmışım gece sabaha kadar bulantı ateş sabahı zor ettim.
Sabah dr. gidelim diyom eşim gerek yok sürekli gitmek sağlıklı değil dedi.
Neyse inat ettim çıktık yola.
Arkadaşlarının doğum yapan eşleri demişki dr.a ikide bi gidilmemeli bilmem ne.
Zaten bulanıyodum açtım ağzımı yumdum gözümü "3 aydır akşam yemeği namına bişey bilmiyorum.her akşam aç yatıyorum umrunda değil. Her ikindi dışardan hazır pideyi dayyosun, onu yiyorum mecbur 1 dilim, iyce besinsiz kaldım. Arkadaşlarının eşleri de böyle 3 ay aç kalıp enfeksiyona yakalanmış mı? Bi sen varsın bana yardımcı olcak, sende yemek temizlik beklemesin diye evden kaçıyosun, yardımcı tutcam artık parayla"dedim.
Deseydin ablama yaptırırdım diyo. Görümcem 5 dakka mesafede otıruyo bize.
Dedim " aylardır bi ihtiyacın, isteğin var mı diye 1 kere sormayan birinin yemeğini yemem ben".

Sonra bağırdı çağırdı vs vs..

Kısacası girdik birbirimize.
Beni hastanede bıraktı gitti.
Eve güç bela taksiyle döndüm.
Evimiz merkeze uzak 40 tl taksiye verdim, almaya gelmedi.

Şimdi de geldi eve salona yattı, kapısını da örtmüş.
Aklısıra beni terbiye edicek.
Böyle 3 gün küser artık, burnumu sürtmek istiyo.

Allahım şu anlayışsız erkeklere akıl versin, başka bişey istemiyom...

ah canım benim amin. Allah anlayıssız vicdansız insanlardan bizleri korusun. yazık ki ne yazık artık iyice insanlık ölmüş diyorum. sende ona ceza ver doktor ne dedi söyleme ona gelse görseydi. bu arada ne dedi doktor iyi misin şimdi

Canım besinsiz kalmışsın dedi.
Tam tahmin ettiğim gibi.
Serumla yatışa alalım seni dedi.
Bunları o anda eşime yazdım, cevap vermedi.
Bende atladım taksiye geldim eve.
Umurunda mı sanıyosun dr. ne dedi falan.
Geldi k.çnı devirdi yattı.
Vicdansız...

Geçmş olsun canm.Erkekler biraz öyle malesefhala algilayabilmiş degiller sen en ufak rahatsizliginda gitmelisin dra desin kocan hayret bisiy ya can tasıyosun yetmiyo hastalikla uğrasıyosun ne rahat bu erkekler yaa

ahh ahhh elden destek görme kocadan görme bu ne yaaa. len millet hamile kalıyor el üstünde tutuluyor bizimkilere bak bide. boşuna demiyorlar kimi şanslı doguyor diye

ahh ahhh elden destek görme kocadan görme bu ne yaaa. len millet hamile kalıyor el üstünde tutuluyor bizimkilere bak bide. boşuna demiyorlar kimi şanslı doguyor diye

Kız bi de benden çok istedi bebeği.
Başımın etini yedi olana kadar.
Maymun iştahlı nolcak.
2 ayda hevesi kaçtı, zor geldi sorumluluk...
Fazla böylelerine babalık.
Yesin içsin gezsin anca, bana da evdeki ruhlar bakar zaten...

Canım allah yardımcın olsun gerçekten anlayışsız olunca çok zor ama ne nasihat vericem bilemedim hiç sen bebeğini ve kendini düşün eşin hatasını anlayacaktır bence çok sinirlenmeden güzelce anlat istersen belki biraz fayda eder

kızlarrr saçlarımın boyası geldiiii çoook uzadıııı boyatmam ama kestrmek lazım cok kotu oldular buyukler kestrme dıo ıştekıler batıl inanç kestır vıtamınını alıyo dıo napılır ki yaaaaaa

Hatasını anlıycağnı sanmıyorum.
Hala burnumu sürtmeye calışıyo uyuz...
Güzelce de anlattım kuzum, 2 gün normale dönüyo, sonra yine kaçıyo evden.
Yine de çok sağol desteğin için..

Ay gerçekten bu kadar olmaz seni düşünmüyorsa çocuğunu düşünsün bizim evde yemekleri eşim yapıyo iki aydır temizlik çamaşır bulaşık hwr şey onda

Erkeklerin aileleri için birşey söylemeyeceksin sen kötü olursun. Ben de sinir oluyorum ama susamıyorum da kavga ediyoruz biz de hep aynı sebepten sen onun burnunu sürt boşver umursama

Hatasını anlıycağnı sanmıyorum.
Hala burnumu sürtmeye calışıyo uyuz...
Güzelce de anlattım kuzum, 2 gün normale dönüyo, sonra yine kaçıyo evden.
Yine de çok sağol desteğin için..
Burnunu sürtmek derken amaç ne yapabilecek olsan zaten yapacaksın yani allahım gerçekten anlayamıyorum yqni mantık ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…