2017 Şubat Anneleri

Hastaneden rica minnet sonuçları aldım. Sanırım normal. Öyle yazıyor gibi geldi .
normalcanım gozun aydın

Merhaba herkese. Ben Mart 2017 annelerindeyim ama doğumum çok büyük olasılıkla Şubat ortasında olacak. (İnşallah her şey yolunda gider). Buraya da dahil olmak istedim :)
hoşgeldin hayırlı olsun :)

Kızlar sol göğsümün altında pıt pıt bişey oldu sanki. 11+4 deyiz? acaba damar falanmı? yani bebişi hissetmiş olabilimiyim?
gogsunun altında değilkı suan hala kalca kemiği hizasinda damar falandır

tok gideceksin canım

allah yardımcın olsun canım gecmiş olsun vitamin kullanıyormusun

oyy masallah göbüse bak cok tatlılar şimdiden

oyy gozunuz aydın canım

kızlar cok sukur bulantı bas dönmesi hepsinde kurtulduk bide riskim biterse tadını cıkarma moduna gecebilirim ama baş agrısı bakı tabı bence o da progestandan

Yok annem rahatmış gebeyken.
Bana denk geldi.
Hayırlısı bakalım..

boşver onlarda ona göre senden karşılık görecek ilerde bir yerde senin ekmeğine yağ sürüyorlar ama farkında değiller sen eşin çocuğun ve kendi evinin huzuruna mutluluğuna odaklan

arkadaşlar buarada ben iki parmağımla azıcık bastırınca bebişin kalp atışını hissedebiliyorum eşimde hissetti ama kızıyo bana bastırma çocuğun üzerine diye ama aklım hep orda hep elimle hissetmek istiyorum sizde farkettiniz mi

bence kan basıncıdır o canım yada atar damar falan

Canım verdiği ilaç vinalac mi

Mumkun degil canim sen öyle saniyosundur damar yada bagrsak hareketleridir onlar

Banadda ondan verdi.cok bulantim var şuanda.daha da bulandırır diye içmeye cesaret edemedim.cidden kesiyo mu bulantiyi
Kızlar merhaba ben mart annesiyim ama şubat sonu da doğabilir diye sizleri de takip ediyorum :) benim doktorum 6. Haftada vermişti vinalac ı ve birkez bile mide bulantısı kusma yaşamadım belki de vitamin ilacının etkisindendir. Şimdi siz yazınca yazma gereği hissettim tutamadım kendimi :)

Banadda ondan verdi.cok bulantim var şuanda.daha da bulandırır diye içmeye cesaret edemedim.cidden kesiyo mu bulantiyi
ben çok fazla kusmadım zaten bir kaç gün kustum iştahsızlık koku hassasiyeti ve midem de heran kusacakmış gibi sulanma oluyordu sürekli şimdi daha iyiyim önceden kahvaltı yapamıyordum tüm gün çubuk krakerle duruyordum şuan kahvaltı yapabiliyorum yemek yiyebiliyorum ama yedikten sonra yine miden biraz sulanıyo o geçmedi tamamen ilaçtan mı toparlandım yoksa toparlanacağım mı vardı bilemiyorum artık kesin bişey diyemem ama doktor ilacı öyle bir övdü ki yazarken kabıza da ishale de iyi gelirmiş bulantıyı alırmış tüm vitaminler varmış falan filan sonuçta doktora güvenmek zorundayız ben içiyorum o yüzden

ayrıca folik asit de alıyo musun

Ayy canım gerçekten mi hepsini içmek istiyorum şuanda.i inşallah keser bulantimi.agzin bal yesin :*

Bendede aynı senin şikayetlerin var.2 kere kustum ama sürekli bulantı ve kusacakk hissi var.ay hadi bakalım sagolun acayip moral oldu.bu arada doktor bana vinalaca başlayınca foligi birak dedi

Revna şimdi okudum canm, hastanede bırakmakla çok ayıp etmiş. Konuşmasaydı da eve götürseydi yani! Benim eşim de sağdan soldan çok duyuyor geçenlerde bi meyve alsak ya dedim daha aşerme 3 Aydan sonra başlarmış dedi ben de onu diyen çokbilmiş doğursun o zaman dedim. Hayır yani sen yanındakine baksana elaleme ne bakıyorsun! Ben de çoğunlukla peynir ekmekle besleniyorum bu günler de geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…