- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Kız bi de benden çok istedi bebeği.
Başımın etini yedi olana kadar.
Maymun iştahlı nolcak.
2 ayda hevesi kaçtı, zor geldi sorumluluk...
Fazla böylelerine babalık.
Yesin içsin gezsin anca, bana da evdeki ruhlar bakar zaten...
Geçmş olsun canm.Erkekler biraz öyle malesefhala algilayabilmiş degiller sen en ufak rahatsizliginda gitmelisin dra desin kocan hayret bisiy ya can tasıyosun yetmiyo hastalikla uğrasıyosun ne rahat bu erkekler yaa
kızlarrr saçlarımın boyası geldiiii çoook uzadıııı boyatmam ama kestrmek lazım cok kotu oldular buyukler kestrme dıo ıştekıler batıl inanç kestır vıtamınını alıyo dıo napılır ki yaaaaaa
Bu kadar bencillik fazla gerçekten.
Artık beddua ediyorum, acısını çıkar Allahım diye.
Daa 3. Aydan bunları yaşatan insana güvenip çocuk sahibi yapıyoz bide.
Çok kızdım bugün kendime, hak etmeyen insanı baba yapıyosun diye...
Ay gerçekten bu kadar olmaz seni düşünmüyorsa çocuğunu düşünsün bizim evde yemekleri eşim yapıyo iki aydır temizlik çamaşır bulaşık hwr şey onda
Burnunu sürtmek derken amaç ne yapabilecek olsan zaten yapacaksın yani allahım gerçekten anlayamıyorum yqni mantık ne
Slm kızlar hastaneden geliyorum. Kıpır kıpırdı sürekli el salladı minnak. Ense kalınlığı 1,3 çok iyi dedi doktor. 12 haftalık bugün tam ama 13+1 çıktı. Boyu 7cm olmuş. Fotosunu yükleyeyim bakalım cinsiyet için, doktor göstermiyor dedi sadece
Beddua etme canim döner dolasir seni bulur Allaha havale et allh iylik versin diye dua et.ya bu hamilelik surecini yaşarken bide daha bi nazli atarli oluyoruzya onlarinda pskolojisi bozuluyo sanirim biraz idare etcem diye..ayarlarini bozuyorz adamlarinBu kadar bencillik fazla gerçekten.
Artık beddua ediyorum, acısını çıkar Allahım diye.
Daa 3. Aydan bunları yaşatan insana güvenip çocuk sahibi yapıyoz bide.
Çok kızdım bugün kendime, hak etmeyen insanı baba yapıyosun diye...
sıkma canını sakın.. tipik benim kocamı yazmışsın sanki.. elini karnına koy ve bebeğinle konuş.. hee birde ben böyle olunca bi kaç kez kusuyo numarası yaptım öğürdüm falan hemen geldi noldu diyeeşinde hatasını emin ol yakında anlayacaktır. belki özür dileyen tiplerrden falan değildir ama illaki gelcek sana..
Canim keske yatsaydin hastanede. Kiymetini anlasin azicik. Sen anlatirken ben bile sinir oldum. Insallah duzelir hatasini anlar. Ailen uzakmi.Benimki de ağır geliyo dememe rağmen sürekli dışardan söylüyo her iş çıkışımızda.
İyce bi doyuruyo karnını, ben de zor bela 2 dilim yiyom.
Sonra kaçıp gidiyo, ben uyurken geliyo.
Her akşam açım, ve kendim hazırlayamıyorum.
Sadece sabah bulantım olmuyo, kahvaltımı sağlam yapıyom okadar.
maşallah annesi yaaa.. sanki ağzı açık gülüyor gibi
Canim keske yatsaydin hastanede. Kiymetini anlasin azicik. Sen anlatirken ben bile sinir oldum. Insallah duzelir hatasini anlar. Ailen uzakmi.
özür dilerim soruyorum ama kaç yıllık evlisiniz ve eşinin ailesinin ilgisiz olması çok garip normalde erkek aileleri hemen bu olayda kendini ön plana çıkarır sahiplenirAnnem tansiyon hastası.memlekette o, gelse de bana bakamaz kendine zor bakıyo, başkada kimsem yok burda.
Eşimin ailesi de ilgilenmiyo.
Eşimin yanında aşırı ilgili davranıp başka zaman çıtları çıkmıyo.
Görümcem 5 dakka mesafede.
1 kere teklif etmedi daha bi ihtiyacın var mı diye sormadı.
Ve bunu eşime söyleyince ben suçlu oldum.
İnsanlar ne güzel beceriyo, yüze gülüp kandırmayı.
Herkes iyi gün dostu.
özür dilerim soruyorum ama kaç yıllık evlisiniz ve eşinin ailesinin ilgisiz olması çok garip normalde erkek aileleri hemen bu olayda kendini ön plana çıkarır sahiplenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?