2017 Şubat Anneleri

sıkma canını sakın.. tipik benim kocamı yazmışsın sanki.. elini karnına koy ve bebeğinle konuş.. hee birde ben böyle olunca bi kaç kez kusuyo numarası yaptım öğürdüm falan hemen geldi noldu diye eşinde hatasını emin ol yakında anlayacaktır. belki özür dileyen tiplerrden falan değildir ama illaki gelcek sana..

Geçmş olsun canm.Erkekler biraz öyle malesefhala algilayabilmiş degiller sen en ufak rahatsizliginda gitmelisin dra desin kocan hayret bisiy ya can tasıyosun yetmiyo hastalikla uğrasıyosun ne rahat bu erkekler yaa

Bu kadar bencillik fazla gerçekten.
Artık beddua ediyorum, acısını çıkar Allahım diye.
Daa 3. Aydan bunları yaşatan insana güvenip çocuk sahibi yapıyoz bide.
Çok kızdım bugün kendime, hak etmeyen insanı baba yapıyosun diye...

banada kestirme dediler iyi değilmiş.. banada batıl gibi geldi canım.. bunuda doktorlara sorsak çokmu ayıp olur

beddua falan etme...Allah'a havale et.. belki onunda bi sıkıntısı vardır ve seni ihmal ettiğinin farkında değildir. Allah ıslah etsin..

Ay gerçekten bu kadar olmaz seni düşünmüyorsa çocuğunu düşünsün bizim evde yemekleri eşim yapıyo iki aydır temizlik çamaşır bulaşık hwr şey onda

Benimki de ağır geliyo dememe rağmen sürekli dışardan söylüyo her iş çıkışımızda.
İyce bi doyuruyo karnını, ben de zor bela 2 dilim yiyom.
Sonra kaçıp gidiyo, ben uyurken geliyo.
Her akşam açım, ve kendim hazırlayamıyorum.
Sadece sabah bulantım olmuyo, kahvaltımı sağlam yapıyom okadar.

Slm kızlar hastaneden geliyorum. Kıpır kıpırdı sürekli el salladı minnak. Ense kalınlığı 1,3 çok iyi dedi doktor. 12 haftalık bugün tam ama 13+1 çıktı. Boyu 7cm olmuş. Fotosunu yükleyeyim bakalım cinsiyet için, doktor göstermiyor dedi sadece

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 69
Burnunu sürtmek derken amaç ne yapabilecek olsan zaten yapacaksın yani allahım gerçekten anlayamıyorum yqni mantık ne

Ağır konuştumya özür dileyip peşinde koşmam lazım bi kaç gün...
Küsüyo kız gibi sabahtan beri...

maşallah annesi yaaa.. sanki ağzı açık gülüyor gibi

Beddua etme canim döner dolasir seni bulur Allaha havale et allh iylik versin diye dua et.ya bu hamilelik surecini yaşarken bide daha bi nazli atarli oluyoruzya onlarinda pskolojisi bozuluyo sanirim biraz idare etcem diye..ayarlarini bozuyorz adamlarin

Benimki kızınca aşırı vicdansız oluyo.
Yani şimdi bayılsam karşısında umursamaz.
Kussam ne oldu demez.
Özür diletene kadar, burnumdan getirir.
Haksızken üste çıkar.
Son 2 haftada 2 arkadaşı 1 de bekar abileri ev taşıdı.
Hepsine gitti eli patlayana kadar temizlik yaptı, eşyaları yerleştirdi,ben evde aç dururken.
İnsanlar iyi desin diye kendini paralıyo, ben zaten seviyomya, benle ilgilenmese de olur.bi yemek söyler affettirir kendini ne de olsa.
Suç bende.tepesine dikilip evde yemek yapmaya alıştırcaktım.
Saf ben...

Canim keske yatsaydin hastanede. Kiymetini anlasin azicik. Sen anlatirken ben bile sinir oldum. Insallah duzelir hatasini anlar. Ailen uzakmi.

Canim keske yatsaydin hastanede. Kiymetini anlasin azicik. Sen anlatirken ben bile sinir oldum. Insallah duzelir hatasini anlar. Ailen uzakmi.

Annem tansiyon hastası.memlekette o, gelse de bana bakamaz kendine zor bakıyo, başkada kimsem yok burda.
Eşimin ailesi de ilgilenmiyo.
Eşimin yanında aşırı ilgili davranıp başka zaman çıtları çıkmıyo.
Görümcem 5 dakka mesafede.
1 kere teklif etmedi daha bi ihtiyacın var mı diye sormadı.
Ve bunu eşime söyleyince ben suçlu oldum.
İnsanlar ne güzel beceriyo, yüze gülüp kandırmayı.
Herkes iyi gün dostu.

merhaba kızlar bende takip etmeye çalışıyorum burayı bende cuma günü muyneye gitmiştim 11+3 günlük dedi ve cinsiyetinin erkek olabileceğini söyledi burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da 0,87 gibi bişeydi ayrıcı 2 li tarama için kanda verdim ama 15 güne çıkarmış fotosu var bebişin ama telden yükleyemedim bilgisayara atınca yüklerim artık bizimki 6 yıl sonra gelen bir tüp bebek

özür dilerim soruyorum ama kaç yıllık evlisiniz ve eşinin ailesinin ilgisiz olması çok garip normalde erkek aileleri hemen bu olayda kendini ön plana çıkarır sahiplenir

ARKADAŞLAR, HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.
OKADAR SIKINTINIZ ARASINDA Bİ DE BENİ TESELLİYE UĞRAŞTINIZ.
İÇİNİZİ SIKTIM DURDUK YERE.
SABAHTAN BERİ 1 YARIM EKMEK YİYEBİLDİM SİNİRDEN.
BURAYA DA YAZMASAM ÇATLICAKTIM SANIRIM.
İYİ Kİ VARSINIZ.
DUALARINIZ DA BENİ UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM.
ÖZELLİKLE DE KALBİ YUMUŞAMASI İÇİN EŞİME DUA EDERSENİZ ÇOOOK MUTLU OLURUM.

ÇOOOK SAĞOLUN,SEVGİLER...

Revna serumu taktırsaydın keşke boşver sen kendine bebeğine bak
Annenin hamileliği Nasıl geçmiş hep bulantılı mı? Dün kuzenimle bulantı konusunda konuştuk onun doktoru ilaç vermiş ona ve tüm hastalarına malum sen beslenicen ki bebe beslenecek..daha uzun sürecekse bulantıların doktoruna söyle olmaz böyle geçmiş olsun

özür dilerim soruyorum ama kaç yıllık evlisiniz ve eşinin ailesinin ilgisiz olması çok garip normalde erkek aileleri hemen bu olayda kendini ön plana çıkarır sahiplenir

3 yıllık.
Ama tuhaf insanlar anlamıyorum
Eşim yıllarca onları tek taraflı iyilik yapmaya alıştırmış.
Bebek olunca eminim saldırırlar evden çıkmazlar, ama şuan sıkıntılı dönemde ölü taklidi yapıyolar.
Çünkü onlar hiç ilgilenmese de eşim onlarla sonuna kadar ilgilenir, buna alışmışlar malesef...

evet doktor da bana multivitamin verdi bulantı için içinde 12 vitamin ve zencefil varmış ama folik asiti bırak dedi bu karşılarmış biraz iyi geldi bulantıma tamamen bitmiş değil yine bişey yiyince midem sulanıyo ama dayanabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…