2017 Şubat Anneleri

Bendede aynı senin şikayetlerin var.2 kere kustum ama sürekli bulantı ve kusacakk hissi var.ay hadi bakalım sagolun acayip moral oldu.bu arada doktor bana vinalaca başlayınca foligi birak dedi
bana da foliği bırak dedi bende bıraktım 2 ay içmiş oldum kutu 3 aylıktı inşallah bişey olmaz 3 ay içilmesi gerekiyordu çünkü

ayrıca folik asit de alıyo musun
Yok foliki bıraktım ona başlayınca içinde folik asitte var çünkü
Ayy canım gerçekten mi hepsini içmek istiyorum şuanda.i inşallah keser bulantimi.agzin bal yesin :*
Gerçekten ya bende bende mi bi tuhaflık var diye düşünüyodum çünkü iştahsızlıkta yaşamadım halsizliğim hiç olmadı çok şükür vitamine bağlıyorum hepsini ayrıca kabızlıkta başlarda olmuştu vitamini kullandıktan sonra geçti, inşallah senin bulantılarını da keser :)

folic 1 benim ilacın adı içinde 90 kapsül vardı tam 3 aylık epey kaldı şuan kutuda ama 3 ümüzünde doktoru bırak dediğine göre sıkıntı yok demektir rahatlıkla multivitamini içelim arkadaşlar

Bende bi ay önce yaptırmıştım ama tekrar ister mi acaba dedim. Devlete aldım randevu, İki gün sonra da özele gideceğim tahlil sonuçları ile beraber. benim rubella taxoplazma ya bakilmamisti hepsine bakılsın tekrar ya içim rahat eder.

Hadi hayırlı haberler :)

Merhaba arkadaşlar çok oldu size katılamadım tatildeydim bir kaç gün önce doktordaydım ikili tarama testi yaptı bu gün öğrendim ki her şey yolundaymış bana 3tane vitamin verdi hoca Demir magnezyum ve kalsiyum acaba siz de kullanıyormusunuz

Folic asiti kesti vitaminleri verdi heralde demi

Bu cuma 2 linin sonucunu almaya gitcem dr ilac konusunda sallamazsa haftaya başka bi dr a gitcem ya özele gidiyrm bide ne rahat dr lar ilac kullandrma taraftari degilmis sinir oldum vitamine her gebenin ihtiyaci var anlamy

Geçmiş olsun canım canını sıkma lütfen senin moralinde çok önemli.dualarımız seninle allahın izniyle hiç bişey olmayacak inşaallah
Amiiinn inş Allah razı olsun olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyo

Bu cuma 2 linin sonucunu almaya gitcem dr ilac konusunda sallamazsa haftaya başka bi dr a gitcem ya özele gidiyrm bide ne rahat dr lar ilac kullandrma taraftari degilmis sinir oldum vitamine her gebenin ihtiyaci var anlamy
Ayne. Bendede vitamin gerekli her hamileye ben de özele gidiyorum bizim Kastamonu'da kadın doğum devlete gidilmiyor hem pis Hemde aynı anda 5kişi alıyorlar bende o yuzden özeldeyim

Aaa ikimiz de günleri aynı Bence yaparlar ikili taramayı o tarihlerde yaptıranlar var zaten aramızda.. 11-14. Hafta arası yapılıyo siz 12 ye girmiş olacaksını bence sıkıntı olmaz Ben de pazartesi gideceğim 11+6 da

2 gündür sadece yatıyorum cnm ilaçları aliyorum iğneyi wurdurdum bugün sadece sabah az bişe geldi daha yok inş olmaz küçük alan demişti zaten bitmiştir belki perşembe günü görücez bakalım kontrolüm war inş hatırlı hbrlerle dönerim bide bulantı mahwetti beni 2 gündğr ne güzel öncesinde 4 5 gün hiç olmadı ohh bitti dedim bulantı artık yok kanamayla birlikte bide bulantı geri başladı hemde kaç kat fazlasıyla haftalarca çekmediğim bulantıyı çekiyorum 2 gündür önceden ne yemek ne su hiç etkilememişti bulantıda sadece koku hassasiyeti wardı bide yemeklerden sonra biraz bulantı sonra hemen geçerdi şimdi hiç bişe yiyemiyorum su içmeyi çok özledimm

Eltin falan yok mu canim ya da kaynana? Bari onlar bi el atsinlar sana. Hani gorumceden ziyadr kaynana daha bi duser gelinin ustune bi durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…