bana da foliği bırak dedi bende bıraktım 2 ay içmiş oldum kutu 3 aylıktı inşallah bişey olmaz 3 ay içilmesi gerekiyordu çünküBendede aynı senin şikayetlerin var.2 kere kustum ama sürekli bulantı ve kusacakk hissi var.ay hadi bakalım sagolun acayip moral oldu.bu arada doktor bana vinalaca başlayınca foligi birak dedi
Folik de folio muydu.benim de daha var foligim ama doktor onu bırak bu ilacta folik de var dedibana da foliği bırak dedi bende bıraktım 2 ay içmiş oldum kutu 3 aylıktı inşallah bişey olmaz 3 ay içilmesi gerekiyordu çünkü
Yok foliki bıraktım ona başlayınca içinde folik asitte var çünküayrıca folik asit de alıyo musun
Gerçekten ya bende bende mi bi tuhaflık var diye düşünüyodum çünkü iştahsızlıkta yaşamadım halsizliğim hiç olmadı çok şükür vitamine bağlıyorum hepsini ayrıca kabızlıkta başlarda olmuştu vitamini kullandıktan sonra geçti, inşallah senin bulantılarını da keser :)Ayy canım gerçekten mi hepsini içmek istiyorum şuanda.i inşallah keser bulantimi.agzin bal yesin :*
Bende bi ay önce yaptırmıştım ama tekrar ister mi acaba dedim. Devlete aldım randevu, İki gün sonra da özele gideceğim tahlil sonuçları ile beraber. benim rubella taxoplazma ya bakilmamisti hepsine bakılsın tekrar ya içim rahat eder.Salliala kan sayımı,guatr ve idrar testi istedi benden eğer sen yaptırabiliyorsan bütün testlerini tekrarla derim arkadaşım, ben 6. ayda yaptırmıştım o yüzden fazla bişey yaptırmana gerek yok iyi görünüyo değerlerin dedi.
Hadi hayırlı haberler :)Bende bi ay önce yaptırmıştım ama tekrar ister mi acaba dedim. Devlete aldım randevu, İki gün sonra da özele gideceğim tahlil sonuçları ile beraber. benim rubella taxoplazma ya bakilmamisti hepsine bakılsın tekrar ya içim rahat eder.
Folic asiti kesti vitaminleri verdi heralde demiMerhaba arkadaşlar çok oldu size katılamadım tatildeydim bir kaç gün önce doktordaydım ikili tarama testi yaptı bu gün öğrendim ki her şey yolundaymış bana 3tane vitamin verdi hoca Demir magnezyum ve kalsiyum acaba siz de kullanıyormusunuz
Aynen folik asit içmiyorum artık ama hamileliğin sonuna kadar bu vitaminleri içicekmişim öyle dediFolic asiti kesti vitaminleri verdi heralde demi
Amiiinn inş Allah razı olsun olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyoGeçmiş olsun canım canını sıkma lütfen senin moralinde çok önemli.dualarımız seninle allahın izniyle hiç bişey olmayacak inşaallah
İnş cnm sağolasın bugün sadece sabah geldi daha da yok inş gerisi gelmeztez zamanda gecer inşallah cnm icini ferah tutmaya calis rabbim yardimcin olsun..
Ayne. Bendede vitamin gerekli her hamileye ben de özele gidiyorum bizim Kastamonu'da kadın doğum devlete gidilmiyor hem pis Hemde aynı anda 5kişi alıyorlar bende o yuzden özeldeyimBu cuma 2 linin sonucunu almaya gitcem dr ilac konusunda sallamazsa haftaya başka bi dr a gitcem ya özele gidiyrm bide ne rahat dr lar ilac kullandrma taraftari degilmis sinir oldum vitamine her gebenin ihtiyaci var anlamy
Aaa ikimiz de günleri aynıKızlar bu cumartesi doktora gideceğim ve 11+3 gibi bişey olcaz gitmişken ikili taramayıda yapar mı acaba yabayadır gitmiyorum doktora en son 8 inci hafta başında gitmiştim doktorum yaz izininde vs olduğu için sarktı.
2 gündür sadece yatıyorum cnm ilaçları aliyorum iğneyi wurdurdum bugün sadece sabah az bişe geldi daha yok inş olmaz küçük alan demişti zaten bitmiştir belki perşembe günü görücez bakalım kontrolüm war inş hatırlı hbrlerle dönerimBenim de ilk haftada bi iki damla leke gelmisti içerde bisey yoktu sonra disardan fln bisey gelmedi bi gittim ki içerde kanama var dedi ama bebis e zararı yoktu çok şükür senin de 3. Ayın bitti inş Allah in izniyle bisey olmaz progestan i kullan ve yat ben bi aydır yatiyorum dinlenmek çok önemli 20 mm lık alan haftasında 7 mm e fln dusmustu sadece dinlen bisey yapma
Amiiinn inş kuzum sağolasınGeçmiş olsun tatlım, atlatırsın inşAllah, sağlıkla kucağına alırsın
Eltin falan yok mu canim ya da kaynana? Bari onlar bi el atsinlar sana. Hani gorumceden ziyadr kaynana daha bi duser gelinin ustune bi durumlardaAnnem tansiyon hastası.memlekette o, gelse de bana bakamaz kendine zor bakıyo, başkada kimsem yok burda.
Eşimin ailesi de ilgilenmiyo.
Eşimin yanında aşırı ilgili davranıp başka zaman çıtları çıkmıyo.
Görümcem 5 dakka mesafede.
1 kere teklif etmedi daha bi ihtiyacın var mı diye sormadı.
Ve bunu eşime söyleyince ben suçlu oldum.
İnsanlar ne güzel beceriyo, yüze gülüp kandırmayı.
Herkes iyi gün dostu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?