2017 Şubat Anneleri

Ayne. Bendede vitamin gerekli her hamileye ben de özele gidiyorum bizim Kastamonu'da kadın doğum devlete gidilmiyor hem pis Hemde aynı anda 5kişi alıyorlar bende o yuzden özeldeyim
Drumdan hiç memnun degilim ben ya hadi usg an girdigimde ekrani cevirim bebegi bile göstermiyo bunlari cok umursamiyorm saglikli oldugunu duyaym yeter diyorm ama kadin açıklayıcı degil vitanim kullandrmiyo gıcıgma gidiyo iyce degiştircem ya

Progestan i ağızdan mi aliyodun sen

Evdeysen bir sey yaoma dinlen agir kaldirma is yapma korkma benim.arkadasim 6 ayina kadar kanamayla gecirdi hamileligini ve surda 2 ay sonra dogumu var insallah icini ferah tut dualarimiz seninle
Ayy yeterki meleğim iyi olsun da hiç farketmez ama hareketlerini de hissetmiyorum ya daha panik oluyo insan iyi mi yaşıyo mu diye usg de hala zıpladığını görünce zaten dünyalar benim oldu o an hiç bi iş yapmıyorum cnm bide yapmadığım halde böyle oldu daha napayım bilmiyorum ki

Sana karışmak gibi olmasın ama benim bildiğim kadarıyla erkekler daha iyi kadın doktoru ve emin ol kadın halinden daha iyi anlıyorlar mesela ben kiloluyum bunu bile kırmadan anlatmaya çalıştı bana kilo almamaya bak die ama kadınlar zalim bu konuda ya da en azından ben öyle düşünüyorum

Amiiinn inş Allah razı olsun olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyo
Hiç bi iş yapma canim ben ev taşımısitım mecbur kaldim iş yaptim o zaman biraz ayni senin gibi olmuştum 1 hafta 10 gunde gecmisti sende hep yat hic bisey yapma gecer insallah

Canim sanirim bu kiz:)hadi hayirlisi

Canim istirahat et bol su ic. Hareket falan mi ettin neden oldu kanama
Yatıyorum cnm hiç bişe de yapmadım pazar günü bütün gün hamakta yattım keyif yaptım yani p.tesi sabah kalktığımda gördüm lekeyi de lekeyle birlikte bide bulantılar geri başladı bende hemde kat kat fazlasıyla günde 3 lt den fazla su içerdim 2 gündür su içmeyi de özledim haftalar geçtikçe risk azalıyo sıkıntılar bulantılar bitiyo derken bende tam tersi oldu

@ivo bende senin gibiyim ben ankaradayim annemler izmitte burda tek basimayim ve nerdeyse 1 ay yatmak zorundaydım kimseden ses çıkmadı üstüne görümce denilen salaklar tartistim bu halde benimle tartışmaya bile girdi kiiii ben herşeyde onun yanındaydım annem de seninki gibi şeker hastası gel demedim ona da doğuma kullanırım o hakkımı diye çok zor oldu benim içinde maalesef tek başına bu zor gunleri yaşamak ama bende artık kimsenin biseyine kosturmamayi öğrendim

Öncelikle geçmiş olsun canım sen çift canlısın kendine sıkıntı yapma.. İşte erkekler bazen çevreye çok kulak asıyolar o da öyle bi dolu anına denk gelmiştir.. İnşallh düzelir aranız.. Eşlerin desteği çok önemli bu süreçte kesinlikle.. Sen de kendine stres yapma meyve kuruyemiş yemeye dikkat et onlar fazla bulantı yapmazlar.. Salatalık tuzla ye mesela bana iyi geliyo hep.. Ben de akşamları ev yemeği yiyemiyorum maalesef hep geçiştiriyorum ama geçecek inşallah.. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da

Gecmis olsun canim hep istiraat et benim ilk gebeligimde olmuştu icerde kanama hemde 16.haftada filan progestan kullanmstim ve istiraat etmistim geçmişti ağır biseymi kaldirdin ismi yaptin sen
Hiç bişeyde yapmadım ki cnm dr da anlam weremedi zaten Allah tan küçük bi alan dedi inş bitmiştir sabahtan beri bişe yok

İsten ayrilmadan önce kadindogmda calisiyodm hastalar bayan istemiyodu bayan drnlar iyi degil diyodu ne ilgisi var diyodm ama nerdeyse ben diycem simdi bunu,haftaya erkek bi dr a aldim randevu aklima yatarsa ona devam ederim.şans isi biraz ya iyileride tabiki varda bize denk gelmedi işte.

çok geçmiş olsun canım.. dualarımız seninle.. bol bol dinlen. çalışıyorsanda yorma kendini..
Allah razı olsun tatlım çok saolun burası da olmasa zaten hepten kafayı yicez 3 gün mesai iznin wardı allahtan ona denk geldi de yatıyorum şimdilik

Ben inanıyorum inşallah bu defaki daha iyi olur da sen de rahat edebilirsin Can'ım

Canım geçmiş olsun, nasılsın simdi? leke kırmızı mıydı kahve mi bnm de kahverengi lekem geldi de bugün doktora gitmedim progestan alıyorum zaten gene de meraklandım
Sabah geldi en son daha gelmedi iyiyim heralde yani inş iyiyizdir bebişimle kahwerengiydi cnm gittikçe koyulaştı bide afedersiniz çamur gibiydi en son yani

Hiç bi iş yapma canim ben ev taşımısitım mecbur kaldim iş yaptim o zaman biraz ayni senin gibi olmuştum 1 hafta 10 gunde gecmisti sende hep yat hic bisey yapma gecer insallah
Ayy inş şimdilik bişe yok inş da gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…