Drumdan hiç memnun degilim ben ya hadi usg an girdigimde ekrani cevirim bebegi bile göstermiyo bunlari cok umursamiyorm saglikli oldugunu duyaym yeter diyorm ama kadin açıklayıcı degil vitanim kullandrmiyo gıcıgma gidiyo iyce degiştircem yaAyne. Bendede vitamin gerekli her hamileye ben de özele gidiyorum bizim Kastamonu'da kadın doğum devlete gidilmiyor hem pis Hemde aynı anda 5kişi alıyorlar bende o yuzden özeldeyim
Progestan i ağızdan mi aliyodun sen2 gündür sadece yatıyorum cnm ilaçları aliyorum iğneyi wurdurdum bugün sadece sabah az bişe geldi daha yok inş olmaz küçük alan demişti zaten bitmiştir belki perşembe günü görücez bakalım kontrolüm war inş hatırlı hbrlerle dönerimbide bulantı mahwetti beni 2 gündğr ne güzel öncesinde 4 5 gün hiç olmadı ohh bitti dedim bulantı artık yok kanamayla birlikte bide bulantı geri başladı hemde kaç kat fazlasıyla haftalarca çekmediğim bulantıyı çekiyorum 2 gündür önceden ne yemek ne su hiç etkilememişti bulantıda sadece koku hassasiyeti wardı bide yemeklerden sonra biraz bulantı sonra hemen geçerdi şimdi hiç bişe yiyemiyorum su içmeyi çok özledimm
Ayy yeterki meleğim iyi olsun da hiç farketmez ama hareketlerini de hissetmiyorum ya daha panik oluyo insan iyi mi yaşıyo mu diyeEvdeysen bir sey yaoma dinlen agir kaldirma is yapma korkma benim.arkadasim 6 ayina kadar kanamayla gecirdi hamileligini ve surda 2 ay sonra dogumu var insallah icini ferah tut dualarimiz seninle
Sana karışmak gibi olmasın ama benim bildiğim kadarıyla erkekler daha iyi kadın doktoru ve emin ol kadın halinden daha iyi anlıyorlar mesela ben kiloluyum bunu bile kırmadan anlatmaya çalıştı bana kilo almamaya bak die ama kadınlar zalim bu konuda ya da en azından ben öyle düşünüyorumDrumdan hiç memnun degilim ben ya hadi usg an girdigimde ekrani cevirim bebegi bile göstermiyo bunlari cok umursamiyorm saglikli oldugunu duyaym yeter diyorm ama kadin açıklayıcı degil vitanim kullandrmiyo gıcıgma gidiyo iyce degiştircem ya
Hiç bi iş yapma canim ben ev taşımısitım mecbur kaldim iş yaptim o zaman biraz ayni senin gibi olmuştum 1 hafta 10 gunde gecmisti sende hep yat hic bisey yapma gecer insallahAmiiinn inş Allah razı olsun olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte insan yine de tedirgin oluyo
Canim sanirim bu kiz:)hadi hayirlisiSlm kızlar hastaneden geliyorum. Kıpır kıpırdı sürekli el salladı minnak. Ense kalınlığı 1,3 çok iyi dedi doktor. 12 haftalık bugün tam ama 13+1 çıktı. Boyu 7cm olmuş. Fotosunu yükleyeyim bakalım cinsiyet için, doktor göstermiyor dedi sadece
Yatıyorum cnm hiç bişe de yapmadım pazar günü bütün gün hamakta yattım keyif yaptım yani p.tesi sabah kalktığımda gördüm lekeyi deCanim istirahat et bol su ic. Hareket falan mi ettin neden oldu kanama
Öncelikle geçmiş olsun canım sen çift canlısın kendine sıkıntı yapma.. İşte erkekler bazen çevreye çok kulak asıyolar o da öyle bi dolu anına denk gelmiştir.. İnşallh düzelir aranız.. Eşlerin desteği çok önemli bu süreçte kesinlikle.. Sen de kendine stres yapma meyve kuruyemiş yemeye dikkat et onlar fazla bulantı yapmazlar.. Salatalık tuzla ye mesela bana iyi geliyo hep.. Ben de akşamları ev yemeği yiyemiyorum maalesef hep geçiştiriyorumMoralim çok bozuk kızlar...
Enfeksiyon kapmışım gece sabaha kadar bulantı ateş sabahı zor ettim.
Sabah dr. gidelim diyom eşim gerek yok sürekli gitmek sağlıklı değil dedi.
Neyse inat ettim çıktık yola.
Arkadaşlarının doğum yapan eşleri demişki dr.a ikide bi gidilmemeli bilmem ne.
Zaten bulanıyodum açtım ağzımı yumdum gözümü "3 aydır akşam yemeği namına bişey bilmiyorum.her akşam aç yatıyorum umrunda değil. Her ikindi dışardan hazır pideyi dayyosun, onu yiyorum mecbur 1 dilim, iyce besinsiz kaldım. Arkadaşlarının eşleri de böyle 3 ay aç kalıp enfeksiyona yakalanmış mı? Bi sen varsın bana yardımcı olcak, sende yemek temizlik beklemesin diye evden kaçıyosun, yardımcı tutcam artık parayla"dedim.
Deseydin ablama yaptırırdım diyo. Görümcem 5 dakka mesafede otıruyo bize.
Dedim " aylardır bi ihtiyacın, isteğin var mı diye 1 kere sormayan birinin yemeğini yemem ben".
Sonra bağırdı çağırdı vs vs..
Kısacası girdik birbirimize.
Beni hastanede bıraktı gitti.
Eve güç bela taksiyle döndüm.
Evimiz merkeze uzak 40 tl taksiye verdim, almaya gelmedi.
Şimdi de geldi eve salona yattı, kapısını da örtmüş.
Aklısıra beni terbiye edicek.
Böyle 3 gün küser artık, burnumu sürtmek istiyo.
Allahım şu anlayışsız erkeklere akıl versin, başka bişey istemiyom...
Hiç bişeyde yapmadım ki cnm dr da anlam weremedi zaten Allah tan küçük bi alan dedi inş bitmiştir sabahtan beri bişe yokGecmis olsun canim hep istiraat et benim ilk gebeligimde olmuştu icerde kanama hemde 16.haftada filan progestan kullanmstim ve istiraat etmistim geçmişti ağır biseymi kaldirdin ismi yaptin sen
İnş cnm çok saol
İsten ayrilmadan önce kadindogmda calisiyodm hastalar bayan istemiyodu bayan drnlar iyi degil diyodu ne ilgisi var diyodm ama nerdeyse ben diycem simdi bunu,haftaya erkek bi dr a aldim randevu aklima yatarsa ona devam ederim.şans isi biraz ya iyileride tabiki varda bize denk gelmedi işte.Sana karışmak gibi olmasın ama benim bildiğim kadarıyla erkekler daha iyi kadın doktoru ve emin ol kadın halinden daha iyi anlıyorlar mesela ben kiloluyum bunu bile kırmadan anlatmaya çalıştı bana kilo almamaya bak die ama kadınlar zalim bu konuda ya da en azından ben öyle düşünüyorum
Allah razı olsun tatlım çok saolun burası da olmasa zaten hepten kafayı yicezçok geçmiş olsun canım.. dualarımız seninle.. bol bol dinlen. çalışıyorsanda yorma kendini..
Ben inanıyorum inşallah bu defaki daha iyi olur da sen de rahat edebilirsin Can'ımİsten ayrilmadan önce kadindogmda calisiyodm hastalar bayan istemiyodu bayan drnlar iyi degil diyodu ne ilgisi var diyodm ama nerdeyse ben diycem simdi bunu,haftaya erkek bi dr a aldim randevu aklima yatarsa ona devam ederim.şans isi biraz ya iyileride tabiki varda bize denk gelmedi işte.
Insallah canm ya öyle umuyorm bendeBen inanıyorum inşallah bu defaki daha iyi olur da sen de rahat edebilirsin Can'ım
Sabah geldi en son daha gelmedi iyiyim heralde yani inş iyiyizdir bebişimleCanım geçmiş olsun, nasılsın simdi? leke kırmızı mıydı kahve mi bnm de kahverengi lekem geldi de bugün doktora gitmedim progestan alıyorum zaten gene de meraklandım
Amin cnm inşÇok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz canım dinlen ii ce
Yok cnm vajinal bide onu alsam heralde iyice içim dışıma çıkacakProgestan i ağızdan mi aliyodun sen
Ayy inş şimdilik bişe yok inş da gelmezHiç bi iş yapma canim ben ev taşımısitım mecbur kaldim iş yaptim o zaman biraz ayni senin gibi olmuştum 1 hafta 10 gunde gecmisti sende hep yat hic bisey yapma gecer insallah
O yüzden mi bulantı arttı dicektim ama vajinal de alsan 3 e çıkarmış ya ondan arttı acaba bulantilarin inş geçerYok cnm vajinal bide onu alsam herkade iyice içim dılıma çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?