- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Hamileligin verdigi duygusallik bi yana erkeklerin bu anlayissizligi bi yana. Benim esim de sinirlendi mi gozu doner ama seninki biraz fazla odunmus. Agla sen de laf anlatmakla duzelmiyorsa duygusal moddan gir. Cocuklas. Bazi erkeklerin erkeklik duygularini oksamak gerekiyor. Senden baska kimse yok burda de. Sen de beni anlamazsan kime derdimi anlatirim de. Sikintili surec yasiyorum destegin bana kendimi daha iyi hissettirecektir yemek yiyemesem de senin bana ilgi gostermen duygusal doygunluk yasatacak bana falan fistan. Ben dili kullan. Suclayici olma ve obun egosunu oksa azcik. Insaallah duzelir. Benim kocam da cok serttir ama seninkinin iyice yontulmasi gerekiyorHatasını anlıycağnı sanmıyorum.
Hala burnumu sürtmeye calışıyo uyuz...
Güzelce de anlattım kuzum, 2 gün normale dönüyo, sonra yine kaçıyo evden.
Yine de çok sağol desteğin için..
Yok dr a gitmeden 3 e çıkmadan artmıştı malesefO yüzden mi bulantı arttı dicektim ama vajinal de alsan 3 e çıkarmış ya ondan arttı acaba bulantilarin inş geçer
bende hepsinde kullanıyorumMerhaba arkadaşlar çok oldu size katılamadım tatildeydim bir kaç gün önce doktordaydım ikili tarama testi yaptı bu gün öğrendim ki her şey yolundaymış bana 3tane vitamin verdi hoca Demir magnezyum ve kalsiyum acaba siz de kullanıyormusunuz
ayy maşallah paşana :)Birde cinsiyetini öğrendik bizim bir erkeğimiz olacakmış
a ne güzel bi uğraş olmus sanadaNe konuştunuz yine bu kadarkomsumla kokulu taştan magnet yaptik bebek mevlidi için giremedim nabiyonuuzzz
Aynen canım ya benim bulantilar şükürler olsun geçti gibi bi arada yokluyo ama en azından artık birşeyler yemek istiyorum ama hala yemek yapamiyorum ve ağır yağlı yemekler itici geliyo inş bunlarda geçerYok dr a gitmeden 3 e çıkmadan artmıştı malesefooff off boşuna cennet anaların ayaklarının altında değilmiş gerçekten çok iyi anladım artık bunu
o göz kanamda olayı cok fenaKızlar yine iyi konuşmuşsunuz maşallahama malesef takip edemedim 2 gündür şimdi sadece gelen bildirimlere cwp yazabildim bulantıdan tlfnu bile gözüm görmüyo malum bide kanama olunca... Çok şükür sadece sabah kalktığımda wardı ondan beri yok inş siz iyisinizdir
Teşekkürler Can'ım inşallah her şey yolunda olur şimdilik idrar yolunda bi iltıhaplanma var ama antibiyotik verdi doktor bakalım bakalımbende hepsinde kullanıyorum
ayy maşallah paşana :)
a ne güzel bi uğraş olmus sanada
Bence asermekten değil tatlım midemize iyi geliyo ondan galibakızlar yeşil elma ve vişne suyu aşeriyorum sanırım bunlar evde yoksa heyheylerim geliyo
munoral sase mi verdi canım gecmiş olsunTeşekkürler Can'ım inşallah her şey yolunda olur şimdilik idrar yolunda bi iltıhaplanma var ama antibiyotik verdi doktor bakalım bakalım
Bence asermekten değil tatlım midemize iyi geliyo ondan galibabende günlerdir vişne kompostosu yapiyodum ve elma yiyodum iyi geliyo mideye diye
Aynen iyi oldu :) bundan yaptık :)bende hepsinde kullanıyorum
ayy maşallah paşana :)
a ne güzel bi uğraş olmus sanada
Yok Can'ım CEC Sefaklor evervesan tabletmunoral sase mi verdi canım gecmiş olsun
ay ondanda olabilir elmalı sodada içiyorum resmen elma benım aşkım oldu eşimi o kadar göresim gelmiyo
Rahatlatiyo ondanmunoral sase mi verdi canım gecmiş olsun
ay ondanda olabilir elmalı sodada içiyorum resmen elma benım aşkım oldu eşimi o kadar göresim gelmiyo
ay cok guzel kendı kuzunada yaparsın inşallahAynen iyi oldu :) bundan yaptık :)
tekrar gecmiş olsun canımYok Can'ım CEC Sefaklor evervesan tablet
ama olmadı şimdi ekşi yiyorum kızcem yolda diye oyalıyodum kendımıRahatlatiyo ondan
Ozur dileyecek bir durum yok kendini rahatsiz etme bu konuda. Hepimiz dert ortagi oluyoruz. Malesef cogu sey ne ailelere nede arkadaslara anlatiliyor. Allah esinin kalbine merhamet versin yumusaklik versin. Allah huzurdan ayirmasin hic birimizi.ARKADAŞLAR, HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM.
OKADAR SIKINTINIZ ARASINDA Bİ DE BENİ TESELLİYE UĞRAŞTINIZ.
İÇİNİZİ SIKTIM DURDUK YERE.
SABAHTAN BERİ 1 YARIM EKMEK YİYEBİLDİM SİNİRDEN.
BURAYA DA YAZMASAM ÇATLICAKTIM SANIRIM.
İYİ Kİ VARSINIZ.
DUALARINIZ DA BENİ UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM.
ÖZELLİKLE DE KALBİ YUMUŞAMASI İÇİN EŞİME DUA EDERSENİZ ÇOOOK MUTLU OLURUM.
ÇOOOK SAĞOLUN,SEVGİLER...
O ceza konusunu bilmiyorum canm ben konuya dahil olmadan öncedir muhtemelen ben böyle bi ayrim yapmazdim normalde tabikide genelleme doğru olmaz ama biz sanssıziz sanirim biraz bize öyle denk geldi polemik olabilick bi konu degilki bu herkesin şahsi fikri sonuçta.ama ne yalan söyliym bende boyle düsunmeye başladim bu nedir ya özele neden gidersin daha ilgilenilmek bilgi almak daha iyi muayene edilmek icin ama devlettekiler bile daha ilgili bence güler yüzle olmuyo malesef o zaman hastalar kaçar böyle haftaya bi erkek dr a gidicem bakalim ondan memnun kalirim umarimmaheen bu kadın dr erkek Dr yüzünden burda bi fikir ayrılığı çıkmıştı ve sinirlerim çok bozulmuştu hatta ceza almıştım birinin yüzünden tekrar açılmaz inş bu konu ama bende erkek Dr daha anlayışlı diyenlerdendim hamilelik öncesi bi bayan dr a gittim nerdeyse kadın beni menopoza soktu tüp bebeğe gönderecekti bayram sonrası da hem Dr değişikliği yapiyim bayan a gidiyim dedim direk bana dusuk tehliken var bilmem ne diye nasıl korkutarak anlattı durumumu yanı kısacası iki bayan Dr ikisinde de ağlayarak çıktım odadan kendi Dr um ise erkek hep bi ohhhh deyip içim rahat çıkıyorum odasından
Allah nasip ederse yaparım inşay cok guzel kendı kuzunada yaparsın inşallah
tekrar gecmiş olsun canım
ama olmadı şimdi ekşi yiyorum kızcem yolda diye oyalıyodum kendımı
Aynen herkesin şahsi fikriydi ama işte .... Neyse bidaha konuya dahil olmiyim :) inş bulursun kafana gore bi drO ceza konusunu bilmiyorum canm ben konuya dahil olmadan öncedir muhtemelen ben böyle bi ayrim yapmazdim normalde tabikide genelleme doğru olmaz ama biz sanssıziz sanirim biraz bize öyle denk geldi polemik olabilick bi konu degilki bu herkesin şahsi fikri sonuçta.ama ne yalan söyliym bende boyle düsunmeye başladim bu nedir ya özele neden gidersin daha ilgilenilmek bilgi almak daha iyi muayene edilmek icin ama devlettekiler bile daha ilgili bence güler yüzle olmuyo malesef o zaman hastalar kaçar böyle haftaya bi erkek dr a gidicem bakalim ondan memnun kalirim umarim
İnş tatlım inş hepsi geçer we bidaha da geri gelmez tüm hamişler rahat günler geçirir inşAynen canım ya benim bulantilar şükürler olsun geçti gibi bi arada yokluyo ama en azından artık birşeyler yemek istiyorum ama hala yemek yapamiyorum ve ağır yağlı yemekler itici geliyo inş bunlarda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?