2017 Şubat Anneleri

Benim doktorum dışardan yapay olan hiç bir şeye gerek yok diyerek vermedi canım. İlk oğlumda da çok az kullandım vitamini ve çok sağlıklıyız ikimizde. Kafanda soru işaretleri varsa hiç kullanma derim. Hele ki sağlıklı besleniyorsan

canım ben hala folic kullanıyorum cuma gidecem doktora bakalım ne diyecek. bende ilaca karşıyım bakalım ne diyecek doktor

banuelis ellerine sağlık canım.. tekmileeee, yaş 27, trabzon, akademisyen, tahmini doğum tarihi 28.02.2017.. Grubun en küçüğü olduğumuz için cinsiyetimiz henüz belli değil..

dr a sorsak hurafe der :) kestırın boyatın der kuzum :) ama boyatmam zatende kestrmek şart yaaa

Valla saçlarım belimdeydi bu sıcakta ve 2008den beri hiç kestirmeden kırıkları aldırarak emek emek uzatmıştım. Omuzlarda kestiriverdim çok sıcak.

günaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii

Dığum günün kutlu Mutlu olsun :)

Ya bu vitamin mevzusu benim de aklıma takılıyor dün decavite başladım foliği bıraktım. Acaba diyorum 2 günde 1 mi içsem..

Yani boşu boşuna kendini strese sokmanın gereği yok ben biraz soğukkanlıyım ve her şeyin bilgim dahilinde olmasını seviyorum o yüzden yaptırdım ama senin durumunda olsam sanırım yaptırmazdım

Günaydııın.
Canım sen ultrasona göre cinsiyet yorumluyordun. Sayfa 1198 de benim ultrasona bi baksan ? :))

Aaa Kübra mıydı o ben de onu arıyorum :)

M Mavipembe09 canm bende eskiden daha sıktı akıntı şuan çok olmuyor. Olduğunda katı kıvamlı biraz sarımsı topaklanmış böyle bozuk süt gibi. Anlatırken içim kalktı kusura bakma

Ben okudum canım.

İstanbul da bir tane devlet hastanesine sordum en büyüklerinden biridir yapmıyoruz bu kontrolü dedi. Araştırıp bulmak lazım sanırım.
devlet hastanelerinin çoğunda detaylı ultrason yok sanırım bende kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum başka bir hastayı özele yönlendirdi 20. hafta da detaylı ultrason için.. belki üniversite hastanelerinde daha kapsamlı olduğu için orda olabilir ama emin değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…