günaydın kızlarrrr
ilac konusunda bn de tereddütluyum pek sevmem ilac kullanmayı. folik asiti bırakınca vinalac multivitamin verdi bana icinde her şey var. zaten saglikli besleniyorum bu kadar vitamine gerek var mi ki? bi dahaki gittiğimde soracam bn de bu konuyu bi de herkes decavit kullanıyor onun icinde neler var kizlar? bn eczaneye sordum herkes bu ilactan kullanio doktor bana vinalac verdi diye bu yeni cikti daha etkili dedi, bilemedim. ..
kanaman yok değil mi ?kızlar benden dün akşamdan beri kramp gibi sancı giriyor normalmi sizce
canım ben hala folic kullanıyorum cuma gidecem doktora bakalım ne diyecek. bende ilaca karşıyım bakalım ne diyecek doktorilac konusunda bn de tereddütluyum pek sevmem ilac kullanmayı. folik asiti bırakınca vinalac multivitamin verdi bana icinde her şey var. zaten saglikli besleniyorum bu kadar vitamine gerek var mi ki? bi dahaki gittiğimde soracam bn de bu konuyu bi de herkes decavit kullanıyor onun icinde neler var kizlar? bn eczaneye sordum herkes bu ilactan kullanio doktor bana vinalac verdi diye bu yeni cikti daha etkili dedi, bilemedim. ..
Cinsiyetten anlayanlar bi baksın bakalım :))
banuelis ellerine sağlık canım.. tekmileeee, yaş 27, trabzon, akademisyen, tahmini doğum tarihi 28.02.2017.. Grubun en küçüğü olduğumuz için cinsiyetimiz henüz belli değil..
dr a sorsak hurafe der :) kestırın boyatın der kuzum :) ama boyatmam zatende kestrmek şart yaaa
günaydııınn kızlarrrrr
bugun benim doğum günüüüümmmm :) geçen sene inş seneye bebişimle girmek nasip olur die dua etmiştim rabbime şükürler olsun nasip ettiii
Günaydın kızlar.
Bu günlerde yine uykum bölük pörçük. Uykuyu alamayınca da bu defa baş ağrısı tutuyor.
Dün dr.a sorduğum bir kaç sorumun cevabını sizlerle paylaşayım.
Öncelikli olarak ultrasona gireceklere tavsiyem girmeden bi yarım saat önce mutlaka tatlı bir şeyler yemeleri. Ben aç olduğum için bebiş ultrasonda görünmedi. Mecburen çıkıp tatlı bir şeyler yememi istedi dr. Yarım saat sonra takla atıyordu
Çok şişkinlik ve gazımın olduğunu sordum. Vucutta ki artan progesteron hormonundan kaynaklandığını söyledi. Şişkinlik için az az sık sık beslenmemi önerdi. Ben çok aç gezdiğim için hiç bir şekilde aç kalmamamı istedi.
Hiç sağlıklı beslenemediğimi sordum. İlk üç ay bebek anneden alacağını alıyor ama artık 3 ay bitti. 4.cü ayda olduğum için mutlaka yoğurt yumurta et salata sebze kuruyemiş gibi sağlıklı şeyleri tüketeceksin dedi. Hatta bunları yiyeceğime dair söz istedi benden.
Hala bulantımın devam ettiğini söyledim. Çok kısa sürede her şey geçecek dedi.(inş)
Bol bol kendimi zorlayıp su içmeliymişim.
Baş ağrısı veya her hangi bir durumda en düşük doz parol önerdi ama çooook kötü durumda olmadan kullanma dedi. Yat ,dinlen ,uyu ,son çare ilaç dedi.
Bir de artık gebeliklerde vitamin vermediğini açıkladı. Doğumdan sonra görülen otizm ,hiperaktivite gibi açıklanamayan hastalıklar çok arttı. Ben bunu bilinçsizce anne karnında kullanılan vitaminlerden kaynaklı olabileceğini dahi düşünüp hiç bir gebeye artık vitamin vermiyorum dedi. Bana da sadece kan ilacı ve devit 3 verdi.
İlacı sevmeyen bir anne olarak çok memnun oldum bu sonuçtan
Bi cinsiyet konusunda kafamı karıştırdı. Onun içinde bugün farklı bir dr.a gideceğim. Haber veririm size de
canım iyi doktora denk gelmemişsin. ben hem kadına hem erkege gidiyorum ikisinden de çok memenunum ama kadına devam edecegim. benim doktorum o kadar tatlı dilli o kadar güzel yaklaşıyor ki. mesela benim 2 li tarama test var bu hafta yaptırmayalım dedi. neden dedim. zaten sıkıntılı bir dönem geçirdin sonuç kötü çıkarsa stres yaparsın ki zaten kötü çıkma olasılıgı yüksek (çünkü kesenin etrafında kanama ve polip olabilir ) strese gerek yok dedi. ve usg de ayrıntılı gösterdi anlattı açıkladı. kadın erkek degil bence konu. bence konu insaniyet. o yüzden ben varsa çevrende gitmiş yada giden onlara sor derim. ben erkek olana da bayan olanada tavsiye üzerine gittim ve memnunum
Günaydııın.
Canım sen ultrasona göre cinsiyet yorumluyordun. Sayfa 1198 de benim ultrasona bi baksan ? :))
KIZLAR BUNLARI NIYE YAZINUZ BENDE YAZIM NE KAÇIRDIM BEN :)
Eki Görüntüle 1868610
Canm birinci sayfada form hazırladı @Saraziz bi bak anlarsın
Bi de benim ultrason fotoma bakar mısın rica etsem
Videosu var bir de video yollanır mı kiCANIM BASKA RESMI YOKMU BEBİŞİNIN ANLAYAMIYORUMM
Canm ekran görüntüsü aldım videodan bi bak bakalım
KIZ SANIRIM
İstanbul da bir tane devlet hastanesine sordum en büyüklerinden biridir yapmıyoruz bu kontrolü dedi. Araştırıp bulmak lazım sanırım.Bilmiyorum canim. Henuz ayrintili ultrason vakti gelmedigi icin aklimada gelmedi sormak.ay sonu kontrolum var. Sorarim o zaman.
Ben okudum canım.Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsininsallahh.( 4 kisi kaldi nolur esirgemeyin dualarinizi test verdim suanda sonuc bekliyorum su sirada hemen duasini yaptirayim sifa olur belki bebegime)
devlet hastanelerinin çoğunda detaylı ultrason yok sanırım bende kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum başka bir hastayı özele yönlendirdi 20. hafta da detaylı ultrason için.. belki üniversite hastanelerinde daha kapsamlı olduğu için orda olabilir ama emin değilim..İstanbul da bir tane devlet hastanesine sordum en büyüklerinden biridir yapmıyoruz bu kontrolü dedi. Araştırıp bulmak lazım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?