- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
Sanırım canım. Benim doktorum da özelde bir perinataloğa yönlendiriyor. 300-400 arası fiyatı. Çok önemli bir muayene olduğu için bebeğimizden önemli değil. Allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.devlet hastanelerinin çoğunda detaylı ultrason yok sanırım bende kadın doğum hastanesine gidiyorum doktorum başka bir hastayı özele yönlendirdi 20. hafta da detaylı ultrason için.. belki üniversite hastanelerinde daha kapsamlı olduğu için orda olabilir ama emin değilim..
amin canım inşallahSanırım canım. Benim doktorum da özelde bir perinataloğa yönlendiriyor. 300-400 arası fiyatı. Çok önemli bir muayene olduğu için bebeğimizden önemli değil. Allah sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.
VALLA CANIM BEN ŞİMDİ YİNE KIZ DİYCEM SONRA HERKESE KIZ DIYOSUN DICEKLER :) AMA KIZ GIBI GÖRÜYORUM DA DOKTOR BİŞİ DEMEDİ Mİ
Valla saçlarım belimdeydi bu sıcakta ve 2008den beri hiç kestirmeden kırıkları aldırarak emek emek uzatmıştım. Omuzlarda kestiriverdim çok sıcak.
Dığum günün kutlu Mutlu olsun :)
Ya bu vitamin mevzusu benim de aklıma takılıyor dün decavite başladım foliği bıraktım. Acaba diyorum 2 günde 1 mi içsem..
Yani boşu boşuna kendini strese sokmanın gereği yok ben biraz soğukkanlıyım ve her şeyin bilgim dahilinde olmasını seviyorum o yüzden yaptırdım ama senin durumunda olsam sanırım yaptırmazdım
Aaa Kübra mıydı o ben de onu arıyorum :)
@Mavipembe09 canm bende eskiden daha sıktı akıntı şuan çok olmuyor. Olduğunda katı kıvamlı biraz sarımsı topaklanmış böyle bozuk süt gibi. Anlatırken içim kalktı kusura bakma
11ci haftada kız ,dün ise erkek dedi :)
Bugün başka dr.a gideceğim sırf merakımdan :))
kızlar benden dün akşamdan beri kramp gibi sancı giriyor normalmi sizce
kanama yok canımkanaman yok değil mi ?
gaz sancısı gibi olabilir mi ?kanama yok canım
Canim sanirim bu da kizEki Görüntüle 1868610
Canm birinci sayfada form hazırladı N Nehculferadis bi bak anlarsın
Bi de benim ultrason fotoma bakar mısın rica etsem
Insaallah canim. Allah gonlune gore versinHahahah olsun canım ya ben de şubat annesi olamadım zaten belki nisan mayıs annesi olurum:)
Bizi de haberdar et canim. Etiketle beni:)ben seni ultrasona kiz demistim sanirim. Insaallah gonlundeki gibi olur sonuc hayirlisiyla.11ci haftada kız ,dün ise erkek dedi :)
Bugün başka dr.a gideceğim sırf merakımdan :))
KIZLAR ARANIZDA HAPŞIRMAKTAN korkan varmı , kendimi sıkmasam bile karnımın alt tarafına ağrı giriyo
canım bende ankara 27 yaş,memur bdt:14.02.2017 cinsiyet henüz belli değilMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla. Anne Adayları
Anne adı Şehir Meslek Yaş Cinsiyet BDT Bebek İsmi banuelis Kocaeli N Nehculferadis Gaziantep Öğretmen 29 kız 04/02/2017 @seda Rize Öğretmen 28 22/02/2017 @Fullialein @Loveali Ankara 29 @ivo @Ecrin ensar bebek_elif TuRuNCu Kayseri 31 01/02/2017 @reyhan91 @maheen Giresun 27 24/02/2017 yasamakguzel88 İstanbul Yönetici 28 Kız 11/02/2017 Serra @minnakzuzu
Canim hapsirinca karnimibice dogru cekmezsem agrim oluyor benim de. Kendini rahat hissedecegin bibpozisyon bul o sekil hapsir. O zaman agrimaz insaallah:)KIZLAR ARANIZDA HAPŞIRMAKTAN korkan varmı , kendimi sıkmasam bile karnımın alt tarafına ağrı giriyo
gaz sancısı gibi değilde farklı bu sefer inş bir sorun yokturgaz sancısı gibi olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?