Canim hapsirinca karnimibice dogru cekmezsem agrim oluyor benim de. Kendini rahat hissedecegin bibpozisyon bul o sekil hapsir. O zaman agrimaz insaallah:)
Arkadaslar allah okuyan okumayan herkesten(41 ayetel kursi) razi olsun cok sukur degerim 2 kat degere neredeyse ulasti dualarini sayesinde cuna gunu tekrar istedi test bana gene o zaman el atariz dimi hepinizin gönlünce olsun herseyyy cok tesekkur ederimm
Rabbim herseyi kalbine gonlune gore versin insallah. Bu kadar gebenin duasi kabul olur elbet.benim kardesim ve esi icinde dua edin onlarda sıkıntılilar bu konuda. Rabbim tum isteyenlerin kollarini gonullerini bos cevirmesin insallah.
ilac konusunda bn de tereddütluyum pek sevmem ilac kullanmayı. folik asiti bırakınca vinalac multivitamin verdi bana icinde her şey var. zaten saglikli besleniyorum bu kadar vitamine gerek var mi ki? bi dahaki gittiğimde soracam bn de bu konuyu bi de herkes decavit kullanıyor onun icinde neler var kizlar? bn eczaneye sordum herkes bu ilactan kullanio doktor bana vinalac verdi diye bu yeni cikti daha etkili dedi, bilemedim. ..
Vinelac bende kullaniyorum,elevit verecekti kizimdayken cok kusturmustu ve icemedim dedim,devlet karsilamiyor birtane var onu al dedi tamam dedim vinelac yani o ilac,aldim eczacimiz da digerinden daha iyi icerigi dedi vitamin acisindan birde bulantiyi keser icinde zencefil oldugu icin dedi kullaniyorum bakalim cabuk bitsede icmesem diye bekliyorum
canım banuelis
şubat anneleri hangi şehirdeler, meslekleri, bebeklerinin cinsiyeti ve tahmini doğum tarihini içeren bir liste hazırlayacak galiba.. yazan arkadaşlar vardı ben de onun için yazdım..
benim cumartesi kontrolüm vardı 1 tanesini erkeğe benzetiyorum dedi doktorum ama diğeri için erken dedi
taaa 3 eylül de diğer kontrolümüz beklicez artıkın