2017 Şubat Anneleri

VALLA EN ÇOK BEN HAPŞIRIYORUM SANIRIM 5 6 7 HİÇ BİTMİYO KENDIMI SIKMIYORUM SIKINCA SIKINTI OLUYO

SIKMIYORUM ama yinede karnımın altına iğne saplanıyo..

Canim hapsirinca karnimibice dogru cekmezsem agrim oluyor benim de. Kendini rahat hissedecegin bibpozisyon bul o sekil hapsir. O zaman agrimaz insaallah:)

dikkat ediyorum ama olmuyor işte.. karnımın altına iğneler batıyo.

ben cinsiyeti merak ediyorum ya ayın 5 ini nasıl bekliycem bilmiyorum delirecam

Rabbim herseyi kalbine gonlune gore versin insallah. Bu kadar gebenin duasi kabul olur elbet.benim kardesim ve esi icinde dua edin onlarda sıkıntılilar bu konuda. Rabbim tum isteyenlerin kollarini gonullerini bos cevirmesin insallah.

Vinelac bende kullaniyorum,elevit verecekti kizimdayken cok kusturmustu ve icemedim dedim,devlet karsilamiyor birtane var onu al dedi tamam dedim vinelac yani o ilac,aldim eczacimiz da digerinden daha iyi icerigi dedi vitamin acisindan birde bulantiyi keser icinde zencefil oldugu icin dedi kullaniyorum bakalim cabuk bitsede icmesem diye bekliyorum

SIKMIYORUM ama yinede karnımın altına iğne saplanıyo..

dikkat ediyorum ama olmuyor işte.. karnımın altına iğneler batıyo.

ben cinsiyeti merak ediyorum ya ayın 5 ini nasıl bekliycem bilmiyorum delirecam

valla ben bi aydır ayın 12 sini beklıyorum çok şükür iki gün kaldıı :)

Kizlarrrrrr slmmm aaa liste gelmis.. Ben yine bikac gundur giremedim cok sey kacirmisim..

banuelis cnm bilgileri atiorum bende..
Ankara
Turizmci
29
14.02.2017
Cinsiyet belli degil

banuelis Kahramanmaraş. Anestezi Teknikeri. Yaş 25. Cinsiyet daha belli değil. BDT 01.02.2017. Cinsiyet belli olmadığı için isim de yok şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…