merhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?
merhaba kızlar.dün ikili taramam vardı. 13+4 günlük bebeğim doktor boy ölçümlerini de yaptı fakat 13+0 çıktı.
bu şekilde geriden gelen varmı ? nasıl bu açığı kapatabiliriz ?
benimde öyle canım doktora sordum sıkıntı degil o dedi. 3 gafta geride olana kadar sıkıntı degilmiş. birde ölçümle alakalı dedi doktor bak dedi böyle ölçersem 8+0 böyle ölçersem 8+3 görünüyor o yüzden çok takılma ona dedi
kızlar ben bu güne kadar kız hissediyordum ya artık erkek hissediyorum tüm yorumlar felan onu gösteriyor rüyamda da erkek oldugunu ögreniyormuşum. bakalım 1 aya kadar belli olur :)
Sıvı kaybından dolayı kilom axaliyormus bi ara yazmıştım midem daha iyi o ara yedim içtim o sebep olmuş Kilo artışına. Ben hiç şu içemiyordum o ara.ondandir işte. Zamanla kilon dengeler dedi.ondan sonra 6 bitene kadar Kilo almamaliyim işte.
Selam kızlar internet olmadığı telefon çekmediği için giremiyordum uzun süredir.
Form gelmiş beni de ekler misiniz?
İstanbul,
yaş 30,
doğum 2.02.2017
Meslek öğretmen.
Cinsiyet kesin olmasa da erkek.
Bu arada eşim olacak öküz ve ailesi yüzünden moralim çok bozuk, yakın zamanda sinir patlaması yaşadım, bebeğe bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
Selam kızlar internet olmadığı telefon çekmediği için giremiyordum uzun süredir.
Form gelmiş beni de ekler misiniz?
İstanbul,
yaş 30,
doğum 2.02.2017
Meslek öğretmen.
Cinsiyet kesin olmasa da erkek.
Bu arada eşim olacak öküz ve ailesi yüzünden moralim çok bozuk, yakın zamanda sinir patlaması yaşadım, bebeğe bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
Sanırım be erkekleri toptan kaynar kazanan atmalı. Tabi ailelerini de unutmamak lazım. Bunlar en güzel zamanlar hele ilk çocuksà tadını çıkarın boşverin gelin hamile kalınca aileler oğullarını kaybetme karşına kapılıp ortalığı karıştırıyor az kaldı bebekler doğunca onlar da değişecek. Ailelerini bile bi kenara bırakacak zamanla sabır birax Allah her daim yardımcın olsun
banuelis
ellerine sağlık canım.. tekmileeee, yaş 27, trabzon, akademisyen, tahmini doğum tarihi 28.02.2017.. Grubun en küçüğü olduğumuz için cinsiyetimiz henüz belli değil..
bende esmer olduğum için tüyler vardı zaten ama gebelikte uzadıklarını farkettim doktora sormuştum cuma günü bebek erkekse salgıladığı hormondan dolayı annede tüylenme yapar dedi